Arama sonuçlarınız

1. hondacbr1100xx

Cross Motoru SuperMoto'ya Çevirmek

Merhaba arkadaşlar. Bende bu aralar SuperMoto merağı başladı. Ama bilindiği üzere safkan supermoto'lar biraz pahalı. Çin malı fabrika çıkışı SuperMoto'lara bile ortalama 5500-6000 TL para istiyorlar.Bende bütçeme göre bir Cross motor alıp kendi çabalarımla görüntü olarak bir SuperMoto yapmak...
  2. hondacbr1100xx

Racingcilerin Kask Taşıma Sorununa Bir Çare

Racingciler genelde ikinci bir kask taşımazlar.. Bunun sorun olduğunu öne sürerler.. Artçıda bu durumda her zaman kasksızdır... Ama neden aşağıdaki resim uygulanmasın.. Güzel bir fikir değil mi? Artık bahane uydurmayın racingciler.. :thumright:
  3. hondacbr1100xx

0'Mı 2. El Mi?

Merhaba arkadaşlar... Her an ufak çapta bir motosiket alabilirim.. 0 mı 2.el mi olacagı belli değil ama çevreden şu görüşler geldi... ( çevreden kastım motosikletten az çok anlayan insanlar )...; 0 motosiklet al... 2 elin yapacagı her arıza seni motordan bıktıracak.. Sorunlar yaşamana sebeb...
  4. hondacbr1100xx

Motosiklet Her İşe Yarar

Eğer kendi motorun ise gece gündüz yatış ücreti bedava :P
  5. hondacbr1100xx

Kışın Motosikletinizin Bakımı İçin Yapacaklarınız..

PEKİ YA KIŞIN? Motosikletinizi kış için hazırladınız. Peki hepsi bu kadar mı? Tabii ki değil. Kışın motosikletinizin bakımı için yapabileceğiniz çok şey var... Kış ayları hep yağmurlu çamurlu geçmiyor ki. Arada sırada bahardan kalma günler de olmuyor değil. Bu gibi havalarda bazı...
  6. hondacbr1100xx

Kışın Motosikletinizin Bakımı İçin Yapacaklarınız..

PEKİ YA KIŞIN? Motosikletinizi kış için hazırladınız. Peki hepsi bu kadar mı? Tabii ki değil. Kışın motosikletinizin bakımı için yapabileceğiniz çok şey var... Kış ayları hep yağmurlu çamurlu geçmiyor ki. Arada sırada bahardan kalma günler de olmuyor değil. Bu gibi havalarda bazı...
  7. hondacbr1100xx

KASKLAR ve KAZALAR

KASKLAR VE KAZALAR Bilinçsiz motosiklet kullanıcılarına bir külfet gibi gelen kask, motosiklet üzerindeyken belki de en büyük güvenceniz... Çoğunuzun bildiği bir deyim vardır; “Oğlunuzun son doğum gününde ona bir motosiklet alın”. Bu deyim tamamen motosiklete duyulan güvensizliğin sonucu...
  8. hondacbr1100xx

Ktm'nin Racing'i

Ktm nin ilk defa racing motosikletini gördüm.. Güzelde bir şey..
  9. hondacbr1100xx

Ağlamak Rahatlatıyor

FRANSIZ psikiyatr Patrick Lemoine, Gözyaşlarının Cinsiyeti adlı kitabında, ağlamanın depresyona iyi geldiğini belirtiyor. Lemoine, kadınların erkeklere oranla daha çok ağladıkları için duygularını da daha iyi kontrol altında tutmayı başardıklarına inanıyor. Fransız uzman, gözyaşlarının...
  10. hondacbr1100xx

Akü'den Akiye Şarj

Püf Noktası; Aküden Aküye Şarj Zayıflayan akülerden ötürü sık sık çalıştırma problemi çıkaran motosiklet sahiplerinin mutlaka bilgi sahibi olması gereken bir konuyla bu hafta karşınızdayız. Çoğunlukla uzun süre çalıştırılmayan motosikletlerin bir problemi olan çalışmama sorununu çoğu...
  11. hondacbr1100xx

35 Değişik Eksoz Sesi..

35 Değişik markanın ekzoz seslerini dinlemek isteyenler BUYURSUNLAR Arkadaşlar 5,6 tane dinledim ama hepsi bana aynı geldi... Ne iştir anlayamadım
  12. hondacbr1100xx

Ghost Rider Hedef Küçülttü {Video}

Ghost Rider Artık Moblet Takılıyor :) İnanmazsanız Bakın
  13. hondacbr1100xx

Altı Alçak Lamborghini {Video}

Çanta esya vs seylerınız varsa sakın bınmeyın derım.. Yoksa çoook uğraşırsınız... Burdan İzle
  14. hondacbr1100xx

Motosikletli Turist İçin En İdeal Ülke Türkiye

Reha ERUS/ROMA İtalya’da yayınlanan Grazia dergisi, motosiklet tutkunu turistler için Avrupa’da en ideal ülkenin Türkiye olduğunu yazdı. Grazia dergisi’nde ‘Motosiklet Günlüğü’ başlığı ile verilen gezi haberinde özellikle motosikletle seyahat yapmak isteyen çiftlerin hoş bir macera yaşamaları...
  15. hondacbr1100xx

Bu Makineye Bayılıyorum. Bayılma Sırası Sizde {Video}

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Cbr 1100 biracıcık hosuma gider.. :king: Dedim arkadaşlarda izlesinler bu bizim Cbr1100'ü belki onlarında hosuna gider..Bana adaş olurlar... İnanın bu bir canavar.... İzlemek için; Buraya Tıklaman Yeterli Kaynak
  16. hondacbr1100xx

İstanbul'da İlkler..

İLK NÜFUS SAYIMI 'Fetih'ten 2 yıl sonra 1455'te, Fatih'in emriyle İstanbul'da ilk nüfus sayımı yapıldı. Bu sayıma ait defterde, Galata mahallelerinde oturanlar, devlete vergi ödeyen ve ödemeyenler, zengin ve fakirler, fetihten sonra gidenler, kalanlar veya tekrar dönenler, medeni ve ailevi...
  17. hondacbr1100xx

Motorcular Polisleri Kafaya Alırsa {Video}

Polislerin bu güne kadar karşılaştıkları en büyük serserilerdir her halde bunlar.. Yaptıkları Çok ama çok yanlış.... Video yu Burayı Tıklayarakİzleyebilirsiniz..
  18. hondacbr1100xx

Yarış motosikletine yoğun talep, fiyatları uçurdu...

Genellikle yaz aylarında kullanılan yarış motosikletlerinde, yoğun talep nedeniyle fiyatlar 1 ile 3 milyar lira arasında arttı. Konya Bisiklet ve Motosiklet Odası Başkanı Ahmet Çal, Konya'da bir yarış pisti olmamasına karşın yarış motosikletlerine büyük ilgi duyulduğunu söyledi. Kış...
  19. hondacbr1100xx

Motosikletiniz kişiliğiniz ile bağdaşıyor mu?

Motosikletiniz kişiliğiniz ile bağdaşıyor mu? [center:84f0d29cdc]Dikkat ederseniz motosiklet üzerinde geçirilen saatler, yaşamınızın en keyifli zamanlarıdır. Her ne kadar ülkemizde, trafikteki diğer sürücülerin motosiklete karşı olan kötü ve anlamsız tavırları olsa bile, yine de yüzümüzde...

Yeni mesajlar