Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

CC motor büyüklüğü hk.

Yani amacım aşşağılamak ve saygısızlık değil ama konunuz çok karışık soru soru cevap vericem. 1. Çekiş farkı olurmu demişsiniz ne diyelim olur tabi 150cc daha çok çeker fark edilirmi edlir. Konunun ortalarında ne dediğiniz anlaşılmıyo büyük küçük jant farkımı ruhsat bilgisimi soruyosunuz...
  2. prometheus1745

Tamir hastası oldum galiba

Bu kadar değil ama devamlı kontrol eder ve sorunlarını gideririm paslı yerleri temizler boyar paslı vidaları değiştirir temizler zincir yağlarım bence güzelbi hastalık zevk alıyosan hele daha ne olsun.
  3. prometheus1745

Ktm servisi rezillikte çığır açmaya devam ediyor.

Adanada demiş adanada 1 ktm servisi var zaten dolandırılmayın kısmı daha çok dükkanı ustayı araştırıp gidin manasında. Servisin satış yorumları çok iyi ama bakım tamir gibi konularda geleni düdüklemişler.
  4. prometheus1745

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

Ceza ne az ne çok tam yerinde gibi geldi.
  5. prometheus1745

TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

JÜpiter 125 te aynı sorunu yaşadım sensörü sök ayaklı kapalı konumuna getir oraya bağla rastgele bi yere ben düzeltemedim en son öyle yapmıştım
  6. prometheus1745

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Tartıştık konuyu admin değil başkası açmıştı
  7. prometheus1745

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Duran araçların arasında gitmede bir sorun görmüyorum yavaş ve temkinli olduğu sürece ama madem anibişeyde duramiyacaksın o hızda gitmemeli taksici ne amaçladı bilinmez ama yaptığı şey suç değil bişey değil belki sadece ileriyi görmek için yaptı bilmiyom. Altındaki motorla orda duramamak...
  8. prometheus1745

Honda ADV 350 gidon ve kalkış titremesi

Eski scooterimde aynı sorun vardı. Varyatör temizledim kayış idare ederdi ben değiştireyim dedim bagalar iyidi kalsın dedim sorun çözüldü.
  9. prometheus1745

Motosikletimi plaka olmadan muayeneye sokabilir miyim?

Sen gene iyi ben artık her indiğimde yerindemi diye bakıyorum.
  10. prometheus1745

Sorma abi bende ondan çok korktum Allaha şükür insaflıymış.
  11. prometheus1745

Abilerim selamlar Konu çok eski değil durumda benzer olduğu için başımdan geçeni buraya anlatıyorum. Plakam muayeneden 1 gün önce kayboldu haliyle muayeneye giremedi. Kayıp ihbarı verip notere gidildi. Noter muyenenin geçtiğini bu yüzden ruhsatı yenileyip yeni plaka veremiyeceğini söyledi...
  12. prometheus1745

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

2000 3000 lira yılda iki kere servis bakım için çok yüksek değil garantide veriyosa bence devam ettir.
  13. prometheus1745

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Balya yenice arası sabah öğle arası çok güzeldir hava yavaş yavaş ısınır kuşlar cıvıldar güzel kokular eşliğinde benim çok hoşuma gider gece de korku tüneli gibi başına bişey gelse kimse bulamaz ışık yok ıssız tekkelimeyle korkunç oluyo ben yinede çok severim
  14. prometheus1745

Bir plakalık faciası

Aklıma gelmedi bunlar bak ben onu dediğiniz gibi yapışkan bişeyle yapıştıriyim
  15. prometheus1745

Bir plakalık faciası

Bak aklıma iyi soktun abi mastikliyim ben onu
  16. prometheus1745

Bir plakalık faciası

Abilerim selamlar 1 ay kadar önce motorumun plakası düşmüştü, tamda muayeneden 1 gün önce. Plakayı bulamadım bende notere gittim dedilerki muayenen geçmiş muayeneye sok plakasızlıktan kal sonra yeni plaka için geliceksin dediler. Yarın muayene var sonrada gidip plakayı alcam ama nedense bi...
  17. prometheus1745

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

Abi senin yaşın bizden büyüktür. Kazada yapmadıysan o para normal.
  18. prometheus1745

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

Bence durumun absürt 18 im iki motorum var biri kawasaki z400 7 bin jüpiter 125 ticari 9 bin sigorta çıktı.
  19. prometheus1745

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

forumda anlık kalp krizi olarak yorumladım buraya bu kadar insan giriyomuymuş dedim. 1775113528 Admin yanlız bi gün bu uygulama yürürlüğe girerse başın çok ağricak kulak tıkacını geçtim sıvada çeksen susmaz.
  20. prometheus1745

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Nuri abiyi bu adamlarla aynı ankete koymaya gerek varmıydı be

Yeni mesajlar