Arama sonuçlarınız

1. fazil

Aliexpress'teki Revit Eldivenler

Aliexpress'teki Revit marka eldivenlerden alan oldu mu? Kalite olarak nasil? Normalde taklit olan bir seyi almamak lazim ama alim gucumuz sanirim artik bunlara yeter duruma geldi. Eger kalite cok kotu degilse, alinabilir gibi. Aslinin ucte bir fiyatina geliyor...
  2. fazil

"Sıkıntı yok" nereden cikti?

"Sıkıntı yok" deyimi, nasil oldu da gunluk konusma dilimize ve yazilarimiza bulasti. Motosiklet teknik forumlarinda bile, sorun veya problem kelimeleri yerine "sıkıntı" kelimesini kullanmaya baslayali kac sene oldu acaba. Ben bu kelimenin tarikatlardan ya da dini gruplardan halka yayildigini...
  3. fazil

Protesto Kulturu

Londra sokaklarinda, gecen subat ayinda 30'lu yaslarda iki bisikletcinin, birkac gun arayla hafriyat kamyonu ve otobus carpmasi sonucu ölmesi sonucu buyuk protestolar oldu. Bu protestolar sonucunda Londra'da arabalar, otobusler ya da kamyonlar, bisiklet gorduklerinde daha da dikkatli olmak...
  4. fazil

Kawasaki Z900RS 2018

Soyle bir sey cikacakmis 2018'de. Sahane degil mi? http://rideapart.com/articles/kawasaki-hints-retro-standard-z900rs-2018
  5. fazil

Camurluk Boyama

Motoruma ebay'den az kullanilmis bir camurluk aldim, ufak cizikler disinda saglam durumda. Bunu parlak ya da mat siyaha boyamak istiyorum. Ya kendim yapicam ya da boyaciya vericem. Boya olarak ne önerirsiniz, elektrostatik boya mesela nasildir, ya da seramik kaplama? Boyacıya verirsem ucretler...
  6. fazil

Motor REKTİFİYESİ icin gerekli parcalar nelerdir?

Virago 250 motorumu bir sure sonra reklifiye etmek istiyorum. Gerekli parcalari önceden hazırlamak istiyorum. Kabaca hangi parcalar lazim olur nereden ogrenebilirim? Mesela silindirlerin degismesine gerek var mi? Eger degismesi gerekiyorsa bunlari alttaki fotograftaki gibi komple mi almak...
  7. fazil

Sehir ici 50km/saat asamamayi saglayan bir sistem olsa ne olur?

Sadece bir fikir, sehir icinde hiz sinirini kimsenin asamayacagi gibi bir sistem gelistirilse, nasil olurdu sizce? Bugun Besiktas'tan gecerken, Erdal Tosun'un cenaze toreniyle karsilasinca bunu dusundum. Kazayi yapan sofor, "hizimin farkinda degildim" demis. Boyle bir sey daha once herhangi...
  8. fazil

Çin'den bedava kargo sistemi nasil isliyor olabilir?

Merak ediyorum da, Çin'den getirttigim parcalar nasil oluyorsa, hic posta parasi vermeden gelebiliyor. Simdiye kadar Aliexpress, Deal Extreme ve Ebay dukkanlarini kullanarak Çin'den ufak tefek seyler getirttim. En son ebay'den manet takimi siparis ettim mesela. $20 cifti ve posta gene bedava...
  9. fazil

Ters Amortisor Kece ve Yag Degisimi R6 Usd (upside down) Amortisor Bakımı

Fz6 motoruma taktigim 2008 model R6 amortisorlerden birinde yag kacagi vardi, ben de ikisine de bakim yapmaya karar verdim. En son yaglarini 3 yil kadar once degistirmistim, kecelere ise hic dokunmamistim. Bugun, yagini, yag kecelerini ve toz tutucu kecelerin hepsini degistirmeye karar verdim...
  10. fazil

Ebay'den alisveris hala mumkun, yontemini ogrenmek isteyenler bakabilir

Paypal Turkiye'den ciktiktan sonra da Ebay'den alisveris hala daha yapilabiliyor. Nasil yapildigini anlatayim. Paypal'a daha once kayit ettirmediginiz bir kredi karti ya da debit kartiniz olmasi gerekiyor oncelikle. Ebay'e de ziyaretci(Guest) olarak girmeniz gerekiyor, uye olarak girerseniz...
  11. fazil

Givi Trekker TRK46N / TRK52N Topcase Farkı

Givi Trekker TRK46N ya da TRK52N Topcase almayi dusunuyorum. Bu ikisi arasinda cok fark var midir? Topcase olarak Fz6 motorumda kullanmak icin hangisini tercih etmeliyim? Fiyatlari neredeyse ayni. Linkler http://www.giviturkiye.com/givi-trk46n-arka-yan-canta...
  12. fazil

Satilik Revit Zenith H2O Erkek Eldiveni L Beden

Revit Zenith H2O Erkek Eldiveni L Beden Su Geçirmez. Cok az kullanilmistir. Yeni gibi. 200TL
  13. fazil

Garaj Kapısı İçin Cam Filmi tavsiyesi

Bahçeye yaptığım garajın kapılarını camdan yapmaya karar verdim. Daha çok atölye gibi olacağı için ışık alması iyi olur diye düşündüm. 2 aadet 70cmX200cm'lik kayar kapı için cam kestireceğim, o kadar büyük camın kırılmaya karşı güvenlikli olması iyi olur, buralarda lamine ya da temperli cam da...
  14. fazil

Java 250 Classic Almak Istiyorum

Merhaba, Yillardir eski model bir Java 250 Classic almayi istiyordum. Fz6 ve Virago 250 motorum var, Java 3. motorum olabilir. Artik yavas yavas kolleksiyoncu olmaya basliyorum sanirim. Bir tane 85 model denk geldi, bakmaya gidecegim. Anlayan varsa nelere bakmam gerektigini yazabilir mi? 1600...
  15. fazil

Revit Zenith H2O Eldiven L Su Geçirmez

Revit Zenith H2O Erkek Eldiveni L Beden Su Geçirmez. Cok az kullanilmistir. Yeni gibi. 200TL (Posta dahil)
  16. fazil

Sidi Cobra 43 Yazlik Bot Siyah

Sidi Cobra yazlık 43 numara bot siyah hic kullanilmamis olarak satiliktir. Fiyat 550TL Tel 542 2186231 (Mesaj atin)
  17. fazil

Kaynak Makinesi Tavsiyesi

Motor icin kutu profil konstruksiyonlu garaj yapmak istiyorum. 3mm Kutu profili kaynatmasi gerekiyor. Daha onceden hic kaynak tecrubem yok, ama ufak ufak baslamak istiyorum, hobi amacli. Cok agir ve pahali olmayan bir kaynak makinesi önerebilecek olan var midir?
  18. fazil

Shad Fz6 Fazer Sele

Shad Fz6 Fazer Sele sifir hic kullanilmamis olarak satiliktir. 2004-2009 modele uygun. Fransiz mali Fiyat 500TL
  19. fazil

Schuberth SR! kask Small Mat Beyaz

Schuberth SR1 kask Small (54-55) Mat Beyaz kutusunda hic kullanilmamis olarak satiliktir. Almanya'dan hediye olarak geldi. Sezon basina kadar satilmazsa kullanacagim sanirim. Fiyat: 1250TL Yer: Istanbul / Kızıltoprak
  20. fazil

Satilik TCX S- Sportour WP (Su gecirmez) Bot 43 Numara - Siyah

Satilik TCX S-Sportour Bot 43 Numara sifir, kis kullanimi icin uygun su gecirmez, hic kullanilmamistir. Fiyat 400TL'dir. Irtibat tel: 542 2186231 Detaylar: TCX S-Sportour Boots The S-Sportour delivers exceptional comfort, performance, and protection in a lightweight, entry-level...

Yeni mesajlar