Camurluk Boyama

Motosikleti
XV250 - FZ6
Motoruma ebay'den az kullanilmis bir camurluk aldim, ufak cizikler disinda saglam durumda.
Bunu parlak ya da mat siyaha boyamak istiyorum. Ya kendim yapicam ya da boyaciya vericem.
Boya olarak ne önerirsiniz, elektrostatik boya mesela nasildir, ya da seramik kaplama? Boyacıya verirsem ucretler ne civardadir?

Kendim yapacaksam boya ve astar olarak ne kullanmaliyim?

2qs79xx.jpg

Motoruma ebay'den az kullanilmis bir camurluk aldim, ufak cizikler disinda saglam durumda.
Bunu parlak ya da mat siyaha boyamak istiyorum. Ya kendim yapicam ya da boyaciya vericem.
Boya olarak ne önerirsiniz, elektrostatik boya mesela nasildir, ya da seramik kaplama? Boyacıya verirsem ucretler ne civardadir?

Kendim yapacaksam boya ve astar olarak ne kullanmaliyim?

http://i68.tinypic.com/2qs79xx.jpg

Google'da biraz aratsanız dağa hızlı bilgiye ulaşabilirsiniz gibime geliyor.

Seramik kaplama boyayı korumak için boyanın verniğinin üzerine uygulanır, boya tekniği değildir

Elektrostatik boya genelde imalat çeliği gibi paslanabilen malzemelerden yapılmış parçalara uygulanır, estetik değildir. Bu yüzden çamurluk için bi seçenek olarak düşünme :) örneğin fren merkezleri, furşlar vb elektrostatik boya ile boyanır.

İyi bi boya 20 TL, astar 30 TL, kolay çizilmesin dersen otomobil boyası dışında kullanılan 2k vernik 65 TL civarı. Bunlar bir kutu sprey fiyatları. Birer kutu alıp uğraşırım dersen yap, ama bence değmez. Boyacı da yapar aynı paraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar