Arama sonuçlarınız

1. mali_181

Artık Acıyor Ya Gerçekten

Bugun yeni plaka mı çıkartmaya gittim ve sigortacıda dosya hazırlatacağım ve tutar 95 tl çıktı ya abi dedim yanlışın olmasın ben şubatta bunu 55 tl ye yaptırmılştım zam geldi dedi en garibide genç olmamın da etkisi varmış yaşlı insanlarda rakam 50 tl ye kadar düşüyor. O sırada bir adam yeni...
  2. mali_181

Cbf150'den Gv250'ye geçiş ve ilk izlenimler

Evet arkadaşlar dün itivari ile Cbf den Gv 250 ye geçmiş bulunnmaktayım ve bugün ilk uzun yolumu yaptım Ankara-Emet arası(Kütahya) yaklaşık 400 km yi geçti.Forumdan mesaj çeken arkadaşlar oldu nasıl memnunmusun falan diye bende böyle bi başlık açma gereği duydum geçiş yapacak olanlara fikir...
  3. mali_181

AAhhh nedir bu 250cc sınıfı derdi!!

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kafamda motorumu 250 c sınıfına yükseltmek takıldı bunun sebebleri --Cbf 150 den çok memnunum fakat uzun yolda boğulması özellikle yokuşlarda hele de 2 kişi ile --Son hız önemli değil ben zaten 80-90 sabitleyip gidiyorum fakat bi araçtan kaçmak veya sollamak...
  4. mali_181

Motosiklet Almak İçin Satılık Hp Pavilion

Arkaşlar motosiklet almak için satıyorum temiz kullanılmıştır... Model ; HP Pavilion DM1 1010 st / et İşletim sistemi ; Windows 7 Home Premium (32-bit) Türkçe İşlemci ; 1010 ST ; Intel Pentium Dual Core SU4100 (Penryn)- 1.3GHZ / 2MB Cache / 800Mhz Fsb 1010 ET ; Intel Celeron Dual Core SU2300...
  5. mali_181

Satılık Honda Cbf

Arkdaşlar motoruma iyii bakan biriyim amacım cc yükseltmek fiyat konusunda mt ye yardımcı olunur takas düşünülür http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-dopdolu-cbf-150-96797969/detay/
  6. mali_181

Yaaa Nefret Ettirdiniz Beni

Arkadaşlar çok sinirliyim bugün işe gittim otelin önü her zaman park ettiğim yerler hep doluydu e ne yapıcam motoru bir yere koyup işe başlamam lazım 20 mt çok değil ya 20 mt ileri koydum akşam işten çıkıp motora bindim motor 3.viteste dedim şerefsizin biri kurcalamış ne olur ne olmaz yavaş...
  7. mali_181

250 cc'ye geçiş???

Arkadaşlar hiç aklımda olmayan birşey bir anda aklıma takıldı ''Acaba motosikletimi 250 cc ye yükseltsem mi?'' Bunun sebebini de şöyle açıklıyım öncelikle bir arkadaşla konuşurken gt 250 cometin muhabbetinin geçmesi,en son artçılı yaptığım yolculukta yokuşlarda bayılma yaşamam,ve dün bir gv...
  8. mali_181

Beagle cinsi köpek gönüllü sahiplendirme

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce iş arkadaşım bana dediki -Mehmet Ali benim köpeğe 1 hafta bakarmısın ev sıkıntım var --Kardeşim bakarım tabi bahçeye bağlarız yalnız her akşam yemeğini getir ver -Tamam anlaştık ben her akşam getiririm Bu şekilde anlaştık ve Daisy bizim bahçede yerini aldı ve 1...
  9. mali_181

Çavdar Hisar Aizonai Antik Kenti

Başlıktaki hatayı düzelteyim Çavdar Hisar değil Çavdarhisar :) Arkadaşlar Kütahya nın Emet ilçesinde çalışıyorum burda okudum okul bitti ama çalışmaya devam geçenlerde Aydın dan arkadaşım geldi napalım napalım derken hadi dedim gel seni aizonai ye götüreyim hazır gitmişkende bu tarihi güzelliği...
  10. mali_181

Özel custom heroway satılık

Arkadaşlar Nazilli de motosiklet ustasından satılık custom makine bugün motora bakım yaptırmaya gittiğimde gördüm çok hoş olmuş ve bu arada Nazillide usta ararsanız yeni sanayi d7 blokta yasin motor kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bi usta motor için mesaj çekerek ulaşabilirsiniz ilanda yazan...
  11. mali_181

Cbf 150 Bir Kaç Ufak Dokunuş

Evet arkadaşlar ne zamandan beri çantama arka stop için led yapmayı düşünüyordum.Dün hem arka far hemde fren lambası yapmak için işe koyuldum Önce led satan bir yere gidip slikonlu led aldım ve istediğim ölçülerde kestirip lehimlettim 1mt led (7tl) ve lehim işlemi gerekli kablolar ve bir adet...
  12. mali_181

Arkadaşlar Yardım(cbf xenondan ampüle)

Arkadaşlar cbf xenonla muayeneden geçmedi ve normal ampülünün takılması lazım ama bu nasıl olacak Xenonu o yeşil-mavi-beyaz kablolardan söküp oraya normal ampülün kablolarımı bağlanacak beyaz yuvarlağın içinde?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  13. mali_181

Bir Aşkın Doğuşu

Arkadaşlar nerden esti bilmiyorum ama sizlerle kendi hayatıma motosikletin girişini ve şu andaki durumunu anlatmak istiyorum. İlkokul 3 e giderken köyde motosiklet tamircisinde çalışmaya başladım. Motosiklet aşkım ise işte o tamircide çalışırken geziye çıkmış yaklaşık 30 motosikletli bir...
  14. mali_181

insanlik mi? Nerdeeee...

Arkadaşlar gece gece moralim çok bozuldu paylaşıp rahatlamak istedim. Saat 3 gibi işten eve geldim motorumu binanın içine koymuştum binaya girdim bi baktım aynalari gevsetilmis bütün kontrol düğmeleri ile oynanmis xenon tuşu sokulmuş debriyaj teli gevsetilmis bi anda sinirle eve çıktım biz 4 ev...
  15. mali_181

Kütahya ve Tavşanlı Acil Yardım

Arkadaşlar motorumun yağını değiştirmem lazım ama Emet'te 10-40 castrol 4t yağ bulamıyorum bana alıpta otobüs firması ile gönderebilecek olan varmı ?? Ya da kargo ile ??
  16. mali_181

Garip Bir Durum

Arkadaşlar benim cbf ilk aldığım zamanlar 2 kişi 110 km li hızları çok rahat görüyordu fakat şu anda 90 km üstüne zorla çıkıyor 100 km yi yokuş aşağı anca görüyor sizce sebebi ne olabilir aklımda tek bişi var o da motor babamdayken yağını değiştirmiş usta da 15-40 koymuş yağı acaba yağ...
  17. mali_181

Balıkesir Yolcusu

Arkadaşlar yarın sabah saat 7-8 gibi Kütahya-Emet'ten çıkacağım ve Balıkesir'e doğru yol alacağım Balıkesir'den tanışmak isteyen arkadaşlar bana buradan ulaşabilir.Birde Balıkesir'de motor malzemeleri satan bir yere ve güvenilir motor ustasına ihtiyacım olabilir(kontrol amaçlı) oradaki, honda...
  18. mali_181

Kütahya ve Çevresi Yardımınıza İhtiyacımız Var

Arkadaşlar çalıştığım otelin bahçesinde 1 haftadır bi yavru köpek dolaşıyor dün bi baktım üşümüş,aç ve yorgun düşmüş bi halde duvarın dibinde yatıyor vicdanım el vermedi ve aldım evimin bahçesine getirdim sütünü ve suyunu içti şimdi yatıyor bu böyle sokaktan alıpta büyüttüğüm 3. köpek olacak şu...
  19. mali_181

Satılık Ls2

Arkadaşlar bana hediye olarak gelen ls2 ff369 kaskımı bana büyük geldiği için satmayı düşünüyorum Bedeni M piyasa fiyatı 200 tl ama eğer mt den biri alacak olursa ben uygun bir fiyata bırakacağım.Kask temizdir bi çizik dahi yok üstünde güneş vizörünün jelatini dahi üzerinde daha alacak olan...
  20. mali_181

İzlerken Kıskandıran Video

Arkadaşlar cbr250 videolarına bakarken şöle bi video ile karşılaştım, http://www.youtube.com/watch?v=QXPCkvTlrNg Dikkat ederseniz trafikte çok motor var ama büyük,küçük,scooter her motorda kask var ve gerçekten helal olsun dedim ve imrendim. Ben sadece dün akşam 30 dakikada 15 e yakın kasksız...

Yeni mesajlar