insanlik mi? Nerdeeee...

Arkadaşlar gece gece moralim çok bozuldu paylaşıp rahatlamak istedim.
Saat 3 gibi işten eve geldim motorumu binanın içine koymuştum binaya girdim bi baktım aynalari gevsetilmis bütün kontrol düğmeleri ile oynanmis xenon tuşu sokulmuş debriyaj teli gevsetilmis bi anda sinirle eve çıktım biz 4 ev arkadsiyiz doğrusu oyleydik ama biri ile aramız bozuktu özellikle benim oda eve gelmiyordu bu yuzden neyse evdeki arkadaşa sordum böyle böyle dedim meğerse o aramizin bzuk olduğui arkadaş gelmiş bugün 2-3 çocukla eşyalarını toplayıp gitmiş günah almak istemem ama küçük bir ilçede yim aylardir bole birşey olmadı hiç ve sinirden uyuyamiyorum bi insan başkasının malına Nasil zarar verir gece gece arayacaktım dedim iyice gıcık olunmasin Allah'a havale ediyorum böyle durduk yere insanların alın teri ile kazandığı mala zarar veren insanları

bazı kişilikler mala zarar vermeyi marifet biliyolar malesef. Bu şahıslar yüzüne gülen,arkandan iş çeviren kişiler. Yanı korkak insanlar. Delikanlılıktan nasibini almayanlar. Bi garezin varsa yüz yüze halledilir. Dötün yemezse malına bari zarar verme. Bunu yapan erkeklere kancıklık yaptı derler. Bu tipleri hep kınamışımdır. Kanı bozuk insanlar. Dünyada bitane .....bu vardı geldi çocuğu beni buldu da denir buna. Sevgiler saygılar.

Küçük çocuklar tam sopalık yaw aynalar ile oynuyorlar benzini kapatıyorlar zartını açıyorlar sokakta bırakmamak lazım motoru ama seninki içerdemiş birde yabancı bir insanın apartmana girip motoru kurcalayacağını pek sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar