Arama sonuçlarınız

1. V

bu vizör ile gece görebilir miyim ?

Arkadaşlar şuan siyah vizör kullanıyorum. Akşam şeffaf vizör ile değiştiriyorum. Bazen zor oluyor herzamanda yanımda taşıyamıyorum vizörü Bu iki vizörde akşam görüşte sıkıntı olur mu ? Sadece şehir içinde kullanacağım ...
  2. V

Açtığım konulara cevap gelince bildirim gelmiyor.

Forumda bayağdır takılsamda yeni üye oldum sayılır. Açtığım konulara cevap geldiğinde yada birisi mesajımı alıntıladığında bildirim gelmiyor. Acaba forumda bildirim yok mu ? yoksa ayarları var kapalı mı?
  3. V

Bu saatlerde uçağa yetişebilir miyim ?

Kız arkadaşım Hollanda'dan geliyor daha öncesinde uçakta beraber seyahat etmek istemişti fakat bazı aksiliklerden dolayı ben biraz geç gittim ve kız arkadaşım tek gitmişti bende bir söz verdim daha sonra bereaber gideceğiz diye şimdide bu sözümü tutmak için böyle birşey planladım O kendisini...
  4. V

Çakar stop ve Plaka üzerine Led sinyal yaptım. Toplam 20 TL

Çakar Stop: 10 Tl Özellikle Stop çakar bir çok kişinin hoşuna gidiyor ve burada bir ustaya yaptırmak 100 Tl fakat kendiniz bağlarsanız çok makul fiyatlara gelebiliyor. Linki...
  5. V

R25 için egzoz tavsiyesi

Motorum için egzoz almayı düşünüyorum. Amacım çok fazla ses çıkarması insanları rahatsız etmesi değil ama en azından rolantide tok güzel bir ses çıksın istiyorum. Akrapovic düşündüm ama aşırı pahalı o yüzden vazgeçtim. Hem ses tonu hemde fiyat olarak önerebileceğiniz egzoz var mı ?
  6. V

Motora kasksız binip övünmek!

Bu gibi videolardan dolayı kasksız motora binen insanlar artıyor malesef.
  7. V

Motoru yan sehpada çevirmek

Motorumu park ettiğim yer malesef ki dar bir ileri bir geri zor olduğu için yan sehpada dönderiyorum fakat bunun zararı var mı ? çünkü günde en az iki kere bu işlemi yapıyorum ileriki zamanlarda ayaklıkta sorun olur mu ?
  8. V

Bu mont nasıldır alayım mı

Burdaki mont fiyatlarını düşününce fiyatı çok iyi geldi. Orjinal mi değil mi bilmiyorum ama kaliteli gibi gözüküyor sizce alayım mı ...
  9. V

1000 Bakımına geç gitmek

Merhaba arkadaşlar motosikletim şuan 950 km'ye geldi fakat bu geri çağırma olayından dolayı hem 1000 bakımı hemde geri çağırmada ki tamiri beraber yaptırayım diye onu bekledim. ve bu sırada motorum 950 km'ye geldi fakat bakım için Ankaraya gideceğimden dolayı 250 km kadar yolda geçecek. yani...
  10. V

Motorun altındaki hortum ne işe yarıyor

Arkadaşlar motorun alt kısmında iki adet ucu açık hortum var. Kullanma kitapçığını okuduğumda böyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum. Acaba bu ne işe yarar. Bugün ışıklarda dururken yerde biraz su birikintisi gördüm benim motordan mı döküldü bilemedim sarı bir sıvıydı. Kenara çektim gaz verdim...
  11. V

Motorcuların herzaman haklı olma çabası

Merhaba öncelikle :) Zaman zaman denk geliyorum böyle şeylere, Bende motosiklet kullanan birisi olarak söylüyorum bunu ,neden motosiklet kullanan arkadaşların çoğu trafikte herzaman haklı olma çabası içinde özellikle bu motovlog çeken arkadaşlar. Emniyet şeridi ihlali yapıyorlar, birisi emniyet...
  12. V

Kaza geçirdik (Kaskınızın güvenlik kayışını bağlayın.)

Bugün yaklaşık 70-80 km/h civarı hız ile giderken sağ tarafta park halinde duran aracın U dönüşü yasak olmasına rağmen öyle bir yolda U dönüşü yapmasından dolayı kaza geçirdik. Ben sağ taraftan geçip kurtardım ama belki biraz daha sol tarafta olsam bende çarpacaktım fakat Cbr 250RR olan...
  13. V

R25 Led arka stop (Sizce almalımıyım)

Çok hoşuma gitti almak istiyorum iyimidir. sizce değer mi ? https://tr.aliexpress.com/item/JPA-R25-motorcycle-LED-tail-lamp-tail-light-modified-lamp-turn-signal-stop-lamp-rear-light/32730618924.html?scm=1007.13338.76222.000000000000000&pvid=72a1ca0f-a9f0-4d7d-aa28-f177e2ca055b&tpp=1
  14. V

R25 2. geri çağırılma. Yamaha'dan bilgi geldi.

Değerli Yamaha Sahibi, Yamaha'nın ürün kalitesi ve performansının sürekli takibine yönelik politikasının ve bağlılığının bir parçası olarak, sahip olduğunuz motosiklette fabrikanın tespit ettiği bir kusur bulunabileceğini üzülerek bildiriyoruz. 1. Motorunuzun yakıt deposunu şaseye...
  15. V

R25 aldım insanların tepkilerinden sıkıldım.

Yaklaşık 1 buçuk ay önce R25 aldım ilk motorum olmasada çok fazla motor tecrübem yoktu bende tercihimi R25'ten yana kullandım fakat insanlar özellikle hayatında motosiklete artçı olarak bile binmemiş insanlar. +Bi bassana bundan ses çıkıyor mu ? Yok çıkmıyormuş niye 600'lük almadın. +şu 400...
  16. V

Katlanır plakalık takmak garanti dışı bırakırmı ?

Merhaba arkadaşlar R25'e katlanır plakalık takmak istiyorum amacım plakayı kapatmak falan değil zaten açık şekilde duracak ama görüntü olarak daha küçük olduğundan katlanır plakalık takmak istiyorum ama motorum bundan dolayı garanti dışı kalır mı ? Sonuçta sinyaller sökülecek falan ?
  17. V

Aranıza Ben de Katıldım

Merhaba arkadaşlar Bugün itibari ile R25 Mat gri motorum ile bende aranıza katıldım :)

Yeni mesajlar