Çakar stop ve Plaka üzerine Led sinyal yaptım. Toplam 20 TL

Çakar Stop: 10 Tl

Özellikle Stop çakar bir çok kişinin hoşuna gidiyor ve burada bir ustaya yaptırmak 100 Tl fakat kendiniz bağlarsanız çok makul fiyatlara gelebiliyor.

Linki:

https://www.aliexpress.com/item-img/Newest-Flash-Strobe-Controller-Flasher-Module-for-LED-Brake-Stop-Light-Lamp-9-30v-5-Modes/32722695182.html#
pr_02_830.jpg

Motosiklet Plaka Lambası : 10 Tl
Hem sağ sol sinyal hem park hemde fren lambası işlevi var. Plakanın üst tarafına yapıştırdığınızda ise çok hoş bir görüntü oluyor.

Universal-Flexible-32LED-font-b-Motorcycle-b-font-Light-Strip-Tail-Brake-Stop-Turn-Signal-Light.jpg

https://tr.aliexpress.com/item/2016-Flexible-Motorcycle-Light-Strip-8-Soft-48-LED-Tail-Brake-Stop-Turn-Signal-Light-License/32705717801.html?spm=2114.13010608.0.0.N5wWF7

İkisininde bağlaması çok kolay birazcık bu işlerden anlıyorsanız iki kabloyu uc uca bağlayabiliyorsanız yapabilirsiniz. Alıpta bağlamak isteyen arkadaşlara detaylı bir şekilde anlatabilirim.

Umarım faydalı olur.

çok iyi olmuş eline sağlık bu çakarların cezası vs varmı acaba litaratürde muaynede falan sıkıntı çıkıyor mu?

çok iyi olmuş eline sağlık bu çakarların cezası vs varmı acaba litaratürde muaynede falan sıkıntı çıkıyor mu?

Ceza konusunu bilmiyorum fakat bir polisin özellikle durdurupta ceza yazacağını sanmıyorum söylemeyi unuttum onuda ekleyim. Frene bastığınızda ilk 3-4 saniye çakar şeklinde yanıyor ve sonra normal haline dönüyor yani ışıklarda falan dururken kimseyi rahatsız etmemesi içinde güzel bir özellik. Muayenede sıkıntı çıkarırlarmı bilmiyorum fakat çıkarma ihtimaline karşı klipsi bir şekilde bağlarsanız sökmesi 1 dakikanızı alır ve eski haline kolaylıkla dönderebilirsiniz.

Aynı malzemelerle aynı şekilde pcx e takmıştım geçen sene. Hala çalışıyor. Muayeneden geçerken hafif kusur olarak geçiyor bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar