Arama sonuçlarınız

1. obk11

Ramzey Cub 100 - Mondial sfs 100 sport

Baslikta dedigim gibi bu iki motor arasinda olumlu olumsuz goruslerinizi tavsiyelerinizi yazarsaniz cok makbule gecer sizce hangisini almaliyim..
  2. obk11

Mondial !00 Sfs Sport Nasıldır?

Bu cub benim ilgimi cekti. nasıl bir motordur yazın motor alacagım bu motoru alabılırm tesekkurler. http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1562 Edit:Bu motorun konusu açılmış fakat cevap yok http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/126860-mondial-100-sfs-sport.html Admin ceza...
  3. obk11

Motosiklet almama ramak kala sorun...

iyi aksamlar mt ailesi... bildiginiz uzere her turlu konuda konu actim sizleri rahatsiz ettim kusuruma bakmayın.. Evet dediğim gibi motosiklet aliyorum derken cok ani bir şok yasadim.. Benim yasim 16,7(8 ayim kaldi 17 me) ailem cok karsi motosikkette.. Bi ara dedemden istedim tmm yazin alayim...
  4. obk11

Kuba strike nasildir?

Merhaba arkadaslarim abilerim bu hafta x-treme max aliyordum fakat isler yolunda gitmedi butce kismam lazimdi kuba.strike.nasildir? Not: Bu ve burdan baska butun forumlari arastirdim.. Cok saolun.
  5. obk11

Faiz artti!!!

Faiz %4 civarindan %10`a cikti motosiklete zam kapida. Mazota 12 kr zam gelmis... motor alacaklar elini cabuk tutsun..
  6. obk11

Nasipse haftaya x-treme max alıyorum

Merhaba motosiklet sever abilerim kardeslerim. Allah nasip ederse haftaya x-treme max aliyorum ehliyete 8 ay var ehliyetsiz olmıyacagini biliyorum ama fiyatlar makul yaza kalsam 500 lira kadar zam gelir diye dusunuyorum 500 liraya ehliyetimi alirim diye dusunuyorum dua edin bana alayim araniza...
  7. obk11

Rks Titanic 150 mi - Kuba CR1 mi ?

Merhaba abilerim kardeşlerim... Yazın Allah nasip ederse ilk motosikletimi alacağım son zamanlarda içimde rks titanic 150 vardı. ama kuba son zamanda cr1 ve pars diye motor çıkardı kararsızım yardım edermisiniz?
  8. obk11

Motosiklet kullanmadim ama kullanmayi biliyorum..

Merhaba arkadaslar. Ben yazin bir motosiklet alacagim Rks Titanic 150. Bu motola bilecik-samsun arasi bir uzun yola cikmayi planliyorum ama hic motosiklet kullanmadim( arkadasin scooterinde bir kac tur atmisligim var) ama kullanmayi biliyorum.Sorun yasamam diye umuyorum. Yanimda olmasi...
  9. obk11

Kuba XCG 150 hakkında siz degerli kardeslerimin yardimini bekliyorum

Selamin aleykum arkadaslar.. kuba xcg 150 fiyati ve durusuyla beni etkiledi. Bu motor hakkinda bilgi almak istiyorum. Kullan arkadaslar bu gune kadarki sorunlarini (+)artilarini ve (-) eksilerini soylermisiniz. Yakiti titresimi torku sesi vs. Yardim edermisiniz? (Ben bu motor hakkinda 5 forum...
  10. obk11

Arora YeBeRe 125 fikirlerinize ihtiyacim var.

Arkadaslar, bugun arkadasimla birlikte motosiklet bakiyorduk internetten.. Arkadasim ben yamaha ybr alacagim butcem yeterse dedi sonra aklima aroranin yeberesi geldi baktik tum herseyi ayni hatta yamaha 124 cc arora 137 cc ... bende olmusken butceyi zorlayip arora yebere almayi dusunuyorum...
  11. obk11

Yeni Motosiklet Yasası

Tüm motosiklet sever kardeşlerim öncelikle iyi akşamlar.. Benim sizlere bi sorum var ehliyet sistemi değişti malum motosiklet ehliyetleri ne oldu ben hala anlayamadım bi yerde farklı yazıyor bi yerde farklı yazıyor hangisini dikkate alıcam ben.. Ben sürücü kursuna gittim 16 yaşımı doldurdum ben...
  12. obk11

A sınıfı Ehliyet Düzenlemesi hakkında YARDIM EDERMİSİNİZ?

Arkadaslar merhaba ben tam anlayamadım bu konuyu daha net anlatan olursa sevinirim.. Şimdi normalde a2 ehliyetini 17 yasında alıyorduk simdi 18 olmus; a1 ehliyeti ise 16 yas olup 125 cc ye kadar motor kullanılabiliyormus.. Ben 5 eylül 2013 de 16 yasımı dolduracagım honda cbr 125 r 2013 almayı...
  13. obk11

Mondial MG 125 Deluxe mu? Kanuni Breton S 125 mi?

http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/70/breton-s-125 http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1263 http://www.mondialmotor.com.tr/files/2013/04/125-mg-deluxe-6.png http://www.kanuni.com.tr/upload/ifotolar/1743_hg.jpg Arkadaşlar ilk motorum olacak hangisini tavsiye edersiniz. + ları ve - leri...
  14. obk11

Bütün Herkes Hangi Motosiklete Sahip Olduğunu Yazabilir mi? Amaç bilgi vermek...

Bütün Herkese Selamlar.... Arkadaşlar bazen motosikletler hakkında bir şey bulamıyoruz buluyorsakta az buluyoruz... Bütün herkes kullandığı motosikleti ve artılarını(+) ve eksilerini(-) yazsın. hem tecrübeli arkadaşlar tarafından yazılırsa dahada hoş olur diye düşündüm.. Tam bilgi bulamayan...
  15. obk11

Kanuni Windy s 150 LX (2013 Model Yeni Tasarım) Hakkında Bilgi

Bütün herkese selamlar... Abilerim ben seneye ehliyetimi alacağım ve ardındanda motorumu. Sadece ve sadece Kanuni Windy s 150 LX modelinde karar kıldım.Bu motosiklet hakkında araştırmalar yaptım neredeyse bir eksiği yok. Kanuni tarafından düzenlenen turda 3 motosiklet 16 günde 5000+ km yapmış ve...
  16. obk11

Ramzey Star L scooter motosiklet almayı düşünüyorum yardım eder misiniz?

Ramzey Star 150 L Merhaba arkadaşlar tam 1 haftadır bu motor hakkında bakmadığım forum kalmadı ama hiç bir yerde adam akıllı bir bilgiye rastlamadım. Arkadaşlar benim bütçem(2500) bu kadar neden çin malı alıyorsun bunu alasıya kadar 2. el motor alın demeyin lütfen!! Şurada en fazla 3-4 sene...
  17. obk11

Yuki Rs 130 cub alacağım bilgi!

Arkadaşlar ben daha acemiyim allah nasip ederse başlangıç olarak bu yaz cub motosiklet alacağım marka, model, görünüş konusunda çok araştırma yaptım.Hepsi birbirinin aynısı(görüntü olarak). Ama ben Yuki motosiklet markasına rast geldim ve bunların arasında Yuki rs(yıldız) 100 ve Yuki rs(yıldız)...
  18. obk11

Bisan Roadstar cub alacağım lütfen yardım!

Arkadaşlar ben motosiklet hiç kullanmadım daha ilk motosikletim olacak bir çok motosiklete baktım ama cub motosikletlerde karar kıldım. Cub motosikletleride çok araştırdım ve Bisan Roadstar Cub bu motora sahip ve hakkında tecrübe, bilgi sahibi arkadaşlar bu motosikletin (+)larını ve (-)lerini...
  19. obk11

Kanuni Terry Alacağım Bilgi

Arkadaşlar benim bütcem 3,500 tl ve kanuni terry almaya karar verdim ama mondialdaki gibi titreme(fazla), vidalarda gevşeme vb. aksaklıklar oluyormu. O kadar zengin biri değilim yakıt tüketimi nasıl çok yakıyormu? Bu motorda tecrübe sahibi olanlar lütfen yardım edin çok kararsızım...

Yeni mesajlar