- Konu Yazar
iyi aksamlar mt ailesi... bildiginiz uzere her turlu konuda konu actim sizleri rahatsiz ettim kusuruma bakmayın.. Evet dediğim gibi motosiklet aliyorum derken cok ani bir şok yasadim.. Benim yasim 16,7(8 ayim kaldi 17 me) ailem cok karsi motosikkette.. Bi ara dedemden istedim tmm yazin alayim demisti bende subat tatilinde zam gelmeden alalim dedim dedeme ama dedem annenin babanin diger dedenin dayinin vs onayini almadan almam dedi. Hal boyleyken yazinda bu gecerli olucak. Sorun su ki annem babam diger dedem motora cok ama cok karsi. Benimde motor almama imkan yok yazin calisip para biriktirsem ayri tabi birde iyi bir universite kazanirsam dayimi butce olarak zorlamayacak motor alabilirim sozu var ama bu dunya da herkesin bir sozu var ama tutan yok bu benim veda mesajim kafamdan bir sure motorlari silmem lazim ders calisamiyorum ruyalarima giriyor hayaller kurduruyor kisacasi kavusamadigim surece bana aci veriyor su yaziyi yazarken icimde de bir burukluk var arada bir ugrarim foruma hadi allaha emanet olun. Motosikleti olan herkes kiymetini bilsin benim durmumda olan herkese allah en tez zamanda motosiklet nasip etsin tekeriniz dus bassin basinizi agirttim kusura bakmayin ama icimi dokmem lazimdi..