Arama sonuçlarınız

1. E

Mantık Ve Sürüş Zevki

Ben olsam MT07 ile hornet 750 arasında bir seçim yapardım. Eğer mt alacaksam aşırı iyi bir ustaya götürürdüm yoksa mt'ye bakmazdım. Diğer motosikletlerin kilometre ve yılına göre çok masraflı olacaklarını düşünüyorum (sorun çıkartırsalar)
  2. E

Kuba newcity 50/125 cc alınırmı nasıl

Kuba chia'nın aynısı konforlu top speed 110 civarında. Binmek nasip oldu çinliler görüntü işini beceriyor. Kronik bi sıkıntısını duyamadım ama muhtemel chia ile aynı sorunlara sahiptir.
  3. E

Motorum İkinci Marşta Devri Düşüyor ve Stop Ediyor Sorun Ne Olabilir?

Daha öncesinde oksijen sensörüm tıkanmıştı makineden silmiştik acaba etkisi olabilir mi? motorun sensörleri nerede bloktamı yoksa depo altında mı?
  4. E

Motorum İkinci Marşta Devri Düşüyor ve Stop Ediyor Sorun Ne Olabilir?

Sabah çalıştırdığımda hiç bir sorun yok şakır şakır çalışıyor. Gideceğim konuma varıyorum 1 saat sonra tekrar marşa vuruyorum 2200 devirde başlıyor ve hızlıca devir düşüp stop ediyor. tekrar çalıştırdığımda gazı minik çeviriyorum sonra bir sorun olmuyor. Subap ayarı mı yapmam lazım yoksa buji...
  5. E

Aksesuar konusunda sorum.

Balatayı erken bitiriyor zararlı bir seçim olur. Ama gidonun sağına ve soluna takılan korumalar takılabilir
  6. E

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Daha önce kazalı motor almıştım blok sağlamdı ama sağa çekiyordu kullanılabilirdi. Ama bu çok fazla olmuş piyasası 100-120 arası 50 bine veriyorsa düşünülür Ne kadar istemiş?
  7. E

R25 almak

Motomania'ya bakabilirsiniz trabzondan takip ederim. Şimdi aklıma geldi alacağınız zaman kesinlikle şase den hasar kaydı yaptırın plakadan değil. arkadaşım hasar kayıstız diye aldı 45.000 hasar kaydı çıktı motordan. Satarken alıcı söylemiş fiyat kırdı mecburen
  8. E

R25 almak

Bu konu hakkında verebileceğim en güzel tavsiye ikinci eli en tehlikeli motosiklet grubu olması teker, lastik yakma, redline ne varsa bu motoru süren tayfada var bu motor alınacaksa analiz motoexper gibi iyi bir expere götürüp alınması gerekiyor
  9. E

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

Şeffaf vizör ile geliyor. Açıklamada renkli vizör belirtmezseniz gelmez yazmışlar.
  10. E

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

391 Kullanıcısıyım gayet memnunum bi eksisi var vizör fiyatlarının pahalı olması ve renklerin sınırlı olması. Harici gayet güzel diğer kasklardan farklı duruyor kaskta güzel bir logo olması da ayrı bi hoş ediyor.
  11. E

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

Vallahi her yere baktım plakasından kgm'sine hiç bir yerde gözükmüyor. Çok temiz korkuttu beni bi daha da geçmem ha belki 29 plakayım diye acımış olabilir :D
  12. E

Az önce de kontrol ettim gözüken ceza yok(çok şükür).Korkutmak amacıyla söyledi sanırım.
  13. E

Düşmesin hocam ya... üç beş kenara atmıştım şimdi para gidecek. Sağlık olsun her işte bi hayır var yaptığım da yanlıştı. (inşallah düşmez)
  14. E

Hocam trabzonda tramvay yok çok şükür kazam da olmadı.
  15. E

Olursa size bi danışırım :) 1780415651 Bende resim vs. olmadı eğer aklında tuttuysa yedim cezayı artık ne diyeyim. Trabzonda polisler çok vicdanlı oluyor belki korkutmak için demiştir
  16. E

Popoyesten gel al ile yemek almaya gidiyordum soğumasın diye kimsenin geçmediği yolda yaya geçidi ihlali yaptım o sırada şahine denk geldim plakanı aldım ceza yedin dedi ilerledi. 1-2 saat geçti hala sisteme düşmedi. Şimdi merak ediyorum hemen düşmeli mi daha öncesinden yine derse yetismek için...
  17. E

RKS M250 Alınır mı?

Pek önermiyorum bana bir iki kere takas teklifi etmiştiler. Jantı hızlı yamuluyor, sapması çok yüksek, piyasa yok, kalite kötü, CC ye göre gücü yetersiz 0-100 ya da 90-120 3 iş günü gibi bir şey. Ben tipe çok takılmam sadece blok sağlamlığı derseniz RS200 Ben tipe bakarım piyasa hızlı olsun güç...
  18. E

rks rk125s alınır mı

Duruyor. Genel olarak motorların piyasası da düşüyor ama bu oran çinlilerde daha yüksek Bu gün düşük KM CFMoto 250SR'ı 150.000 ve aşağısında bulabiliyorsunuz. En azından raider alın türkiyede oturmuş bi piyasası var artık. Drift piyasası da hızlıdır ama çok kronik
  19. E

rks rk125s alınır mı

En son çare alınabilir ama önceliğiniz TVS Raider olsun. Sırası ile Raider>DriftL>125S
  20. E

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Keşke bende de öyle olsa. Öğrenciye acıma da yok...