Arama sonuçlarınız

1. holopter

Radyatör Taş İzleri

Selamlar, Geçtiğimiz gün motosikleti yıkarken fark ettim. Radyatör üzerindeki kanatlarda ufak ufak izler ve eğilmeler var. Taş gelmiş olabileceğini düşünüyorum. Soğutma performansı açısından bir sıkıntı çıkar mı şu halde ? En kısa zamanda radyatör koruma takmayı düşünüyorum.
  2. holopter

Yağ Köpürmesi

Herkese Selamlar, 680. KM sine basan bir CB250R sahibiyim. Bu gün motosiklet stop eder etmez yağ penceresine bakmak istedim ve baktığımda şu manzara ile karşılaştım. Yağ köpürmüştü. Motoru stop ettikten 15-20 saniye sonra köpükler kayboluyor. Normal bir durum mudur çözemedim. Bilgisi...
  3. holopter

Ekipman Tavsiyesi(özellikle kask ve bot)

Herkese merhaba öncelikle,yakın bir zamanda motosiklete başlıyorum ve hazır fuar gelmişken ekipmanlarımı almak istedim.Ancak bu konu hakkında aklım biraz karışık.Mont,pantolon,boyun koruyucu konusunda kararımı verdim ancak çizme ve kask konusunda bir karara ulaşamadım. Kask bütçem 700 TL...
  4. holopter

Geciken Bir Merhaba :)

Foruma 2-3 senedir üyeyim ve takipteyim.Bayağı bir gecikti ancak ,herkese merhaba hepinize selamlar.....Benim adım ilker 20 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Üniversite öğrencisiyim.Ehliyetimi aldım.GİS akademi başlangıç.Honda gs2 ve turing kurumunun eğitimlerini aldım.Son olarak geçtiğimiz...
  5. holopter

Markalı tekstil Mont mu Yerli Deri Mont mu ?

Herkese merhaba öncelikle,motosiklete yeni başlıyorum aile ikna,ehliyet ve eğitim süreçlerini atlattım.Tabi eğitim bitmeyen bir süreç olduğu için eğitime devam edeceğim.Fuardan ekipman almayı planlıyorum.Ekipman araştırırken Aklımda şöyle bir soru oluştu şuan bütçem dainese g laguna seca tex...
  6. holopter

Korna Röle Bağlantısı Nasıl Yapılır ?

Merhaba herkese öncelikle ; -Arkadaşımın motoruna korna bağlamak istiyoruz.Motosiklet Mondial 125MG SPORT ,elimizde röle ve korna mevcut ancak korna rölesi nasıl bağlanır bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla....
  7. holopter

Yağ Önerisi-Mondial 125 MG Sport,Bu yağ nasıl sizce ?

merhaba arkadaşımın 125 mg sinin yağını değiştireceğiz ancak karar veremedik,müşteri hizmetleri bize 20-50 sentetik yağ kullanın dedi ve şu yağ hoşumuza gitti sizce uygunmudur eğer uygunsa bu yağ ile değiştirmeyi düşünüyoruz yağını ipone R4000RS 20W-50 sizce nasıldır ? Teşekkürler...
  8. holopter

Mondial Yeni Model 150 Z-ONE Satışa Çıktı

Teknik Özellikler 1. Motor : Tek Silindir, Dört Zamanlı 2. Silindir Hacmi (cm³) : 149 3. Silindir Çapı ve Strok (mm) : 57.30x57.80 4. Sıkıştırma Oranı : 9.0~9.5:1 5. Max. Tork : 11.5 Nm at 5500min-1 6. Max. Güç : 7.8kW at 7000min-1 7. Max. Hız (km/h) : 90 8. Rölanti : 1500 (1±10%) min-1 9...
  9. holopter

A2+B Ehliyeti Sorusu ?

Merhaba sayın forum kullanıcıları diyerek konuya giriş yapıyorum,b ehliyet dosyasını aldıktan sonra a2 kursuna girdiğimizde sadece direksiyon sınavına mı girmemiz gerekli ve a2 ve b dosyasını aynı anda emniyete gidip a2 + b olarak ehliyetimizi alabiliyormuyuz ? teşekkürler

Yeni mesajlar