Arama sonuçlarınız

1. Deryali

Bunlar motorcu adamı bozar

Aslında arabalar beni pek heyecanlandırmaz, sevmemde ama bugün Bu Yaka AVM'de gördüğümüz klasik araba sergisi gerçekten heyecanlandı. Eğer günümüzde bu arabalar aynı o zamanki formlarında üretilse motor güçleride bu kadar abartılı olmasa alınıp kullanılır. iyi seyirler...
  2. Deryali

Nasıl güveneceksin artık insanlara ?

İnternette dolandırıcı, yalancı, düzenbaz o kadar fazlaki, Tamamen tesadüf eski motorlarıma rastladım internette. Bir tanesi olsun motoru tanıtırken doğru bilgi yazmaz mı arkadaş ? Nasıl güvenip te ikinci el motor alacaksın ? İşte buyrun Adam yazmış "İlk Sahibinden"...
  3. Deryali

bayan montu ile eldiven takası

Merhabalar Bu Bayan Motosiklet montu ile http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-bayan-macna-bayan-motosiklet-montu-kaliteli-ve-cok-hesapli-91924360/detay/ Small bir Yazlık Eldiven takas edeceğim.
  4. Deryali

Nihayet ilk vitesli deneyimi.. CBR 250R

Merhaba arkadaşlar Çok uzun zamandır çok uzun kmler 4 farklı scooter tecrübesi edinmiş, motora aşık olmuş, Türkiye'de bir çok bölgeyi gezmiş biri olarak şöyle bir başlık açmıştım Vitesli Zamanı Geldi http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/96016-vitesli-zamani-geldi.html ve sonrasında...
  5. Deryali

Vitesli zamanı geldi

Merhaba arkadaşlar 100bin km 4 farklı ( 100cc, --> 150cc, --> 500cc, --> 500cc ) scooter tecrübesinden ve geçtiğimiz yazdan beri motosikletsizliğimden sonra vitesli motor deneyimleme zamanı geldi diye düşündüm. Hemen ilk aklıma Honda Cbr125 ile başlamak geldi ama Honda'ya gittiğimde beni...
  6. Deryali

Yine kötü şekilde haber olduk

Gün geçmiyorki biz motosiklet kullanıcıları adına kötü bir haber çıkmasın. Bu haberdeki arkadaşı kınamak istiyorum. :( Yolla değil, SMS'le ilgilendi TEM (O-1) Otoyolu’nda seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü diğer araç sürücülerine korku dolu anlar yaşattı. Gaziosmanpaşa mevkiinde yolun...
  7. Deryali

Elveda demeden önce...

Beverly ile vedalaşmadan önce son bir macera yaşayalım dedik ve çıktık yola, Rota şehrin sınırlarında yakınlarda bir yerlerde bir tabiat parkı. Lütfen fotoğraflara aşağıdaki parçayı dinleyerek bakın. İki sevgilinin son bir yaz şarabı içerek ayrıldıkları hikayeyi anlatan bu parça bizim durumuzu...
  8. Deryali

Yanı başımızdaki stres atma yeri

Siz hiç İstanbul' parka giderken (3-5km kala) yolun sol tarafındaki "Kurtdoğmuş" tabelasından içeri girdiniz mi ? Biz girdik. Karşımıza bol virajlı ve yeşilli köy yolları, Göl kıyısında balık tutanlar, muhteşem manzaralar, helikopter böcekleri, çiçekler, örümcekler, eşek arıları, kelebekler...
  9. Deryali

kiralasam nasıl olur ?

Arkadaşlar 6 gün sonra 1 aylığına şehir dışına çıkacağım ve motorum boş boş yatacak. Parayada ihtiyacım var oturup düşündüm tüm bakımlarını aksatmadan yaptığım hatasız sorunsuz beverly 500'ümü 1 defaya mahsus kiralamaya karar verdim. referans alabileceğim yüzyüze görüşerek kararımı vereceğim...
  10. Deryali

Şehirler arası yolda yüksek hızlı taciz..

Anlatacaklarımı aklınızda canlandırmanızı istiyorum. Benim yerime kendinizi koyun ve gerçekten o motoru sürün, biraz gazı açın yerime karar verin... Amasra'dan istanbul'a dönüşümde Karabük - Gerede yolu arasında inceden bir yağmur kokulu bomboş yolda sakin sakin motor kullanıyorum. Derken...
  11. Deryali

Yeni motorla yollara açılmak. Amasra-Safranbolu

Hep derdimki, Amasra'ya sırf Balık ve salata yiyip gidip gelirim :) Eh hadi dedim o zaman oradaki bir işinde bahabesi ile, yola çıkma zamanı. Çantama Aldıklarım Laptop, Fotoğraf Makinesi ve lensler, Tripot, Yedek Kask Vizörü, Lastik Tamir Spreyi + Termos ve Mineralli Sular + Intercom, Cep...
  12. Deryali

Bu bütçeye hangi motor ?

Merhabalar arkadaşlar -Sadece 5 ay kullanabileceğim -Alıp satarken zarar etmeyeceğim, piyasası hızlı olan -Masraf etmeye gerek olmayan -Sadece Japon veya İtalyan -Vitesli veya scooter fark etmez -Şehir içinde ve ekonomik olan -3500, 3750Tl bütçeli Hangi motorları önerirsiniz :) Teşekkürler.
  13. Deryali

Bu hastalığa çare var mı ?

Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım, yazılımcıyım ve 2007'den beri motosiklet kullanıyorum, daha doğrusu scooter diyelim. Sırasıyla Honda Beat(100cc), Honda Dylan(150cc) ve Beverly(500cc) kullandım toplamda 80bin km yol tecrübesi edindim. Fakat hayatımda hiç vitesli motosiklet kullanmadım...
  14. Deryali

Telekomun kazıkları

Aşağıdaki haberi dikkatlice okuyun, Telekom'dan hizmet alıyorsanız mutlaka sizinde başınıza gelecektir, telefonunuzu yada internetinizi kapatmak istediğinizde sözleşmeniz iptal olmuyor. Sabit ücretler size yansıtılarak aylar sonra icralık oluyorsunuz. Bu konuda ne telekom memurları ne başka bir...
  15. Deryali

Montumu arkadaştan geri almak için hukuki mücadele ?

Merhaba arkadaşlar Malumunuz kışın motosikletlere binenler olarak dışarda da motor montrolarımız ile dolaşıyoruz. Ben bu durumdan biraz sıkılarak uzun zamandır giymediğim bir kabanımı şirketteki dolabıma koyarak öğlen aralarında falan onu giyip dışarı çıkıyordum. E tabi akşamlarıda montrum...
  16. Deryali

NTV'de şuanda motosiklet tanıtımları

Canlı yayında İTALYAN DEVLERİ konulu motosiklet programı şuanda yayınlanıyor http://www.canlitvizle.net/ntv_izleme.php izleyebilirsiniz çok keyifli.
  17. Deryali

Kendi söküğünü diken motorcu :)

:) Arkadaşlar yıllardır web tasarım ve yazılım işi ile uğraşmaktayım gel gör ki iş kendi işime gelince erteleyip duruyordum. Terzi kendi söküğünü dikemez lafını kim söylemişse doğru söylemiş. Geçenlerde kendimi toparlayıp bu lafı geçersiz kılmaya niyetlendim. ee insan motor tutkunu olunca...
  18. Deryali

Hergün akşam 1.köprüden Anadolu yakasına geçen

Selam arkadaşlar. Motorumu sattım ve yeni bir motor alana kadar kabus dolu günler benim için başladı. Acaba aranızda her Akşam saat 20:00' sularında, Şişli-Mecidiyeköyden 1.köprüye girip Anadolu Yakası e-5'e çıkanınız var mı ? Eğer uygun bir arkadaş varsa, üzerime düşen masrafını üstlenmek...
  19. Deryali

Dylan'la YBR takas düşünüyorum ama ?

Arkadaşlar beverly 500 motorumu alan arkadaşım HONDA DYLAN kullanıyordu. O motoru şimdilik bana verdi. Ancak ben 500lükten sonra Honda Dylan'a tekrar geri dönemem o yüzden onun adına bir satış ilanı açtım...
  20. Deryali

500 lük scooter yerine 125 lik ybr ?

Selam arkadaşlar yaklaşık 60.000km Scooter tecrübem var ancak hiç vitesli motor kullanmadım. !!! Her gün Anadolu-Avrupa yakası geçip geliyorum beverly 500 ile. Şimdi motorumu satıyorum ancak motorsuzda yapamam :( ( ilgilenen olursa: Satış Link ) Acaba Ybr 125 yada benzeri bir motor alsam...

Yeni mesajlar