kiralasam nasıl olur ?

Arkadaşlar 6 gün sonra 1 aylığına şehir dışına çıkacağım ve motorum boş boş yatacak.
Parayada ihtiyacım var oturup düşündüm tüm bakımlarını aksatmadan yaptığım hatasız sorunsuz beverly 500'ümü 1 defaya mahsus kiralamaya karar verdim.

referans alabileceğim yüzyüze görüşerek kararımı vereceğim ihtiyacı olan birine çok uygun fiyattan kiralama yapacağım.

Kiralama şartlarım
Minimum : 20 gün
Maksimum : 30 gün
Büyük cc yol tecrübesi

...

desem nasıl olur ? Böyle bir kiralamaya değer mi değmez mi ?

DSC09903set69ok.jpg

Fiyatta 45 tl/gün ?

adam 45 lira verdikten sonra snn kıyıp giremediğin çukurlara onun nasıl girebileceğini yan yatırıp gözün gibi baktığın grenajların çizilmesini göz önünde bulundurarak kiralıyorsan inşallah iyi müşteri çıkar

Valla ben bu işe hiç bulaşmayın derim.Kiralık araçların nasıl kullanıldığı ortada.Arkadaşın dediği gibi adam acımaz yani.Afedersiniz katıra biner gibi biner,size teslim ederken de hadi ayıp olmasın diye bir güzel yıkatır...Sonuçta şirket değilsiniz,bu işi yapanlar on numara kendilerini sağlama alıyorlar.Tabiri caizse mafyavari adamlar.Ağzıma bile almak istemiyorum,motorunuzun bir daha dönememe gibi bir ihtimali var,sanırım anladınız:wiinkk:para bir şekilde kazanılır da,sonuçtan memnun olmama gibi yüksek bir ihtimalinizin olduğunu unutmayın.Yinede karar sizin tabi:)

bana kalırsa alacağın 3 kuruş için gözün arkada kalmasın motorunu üzme boşuna dememiş atalarımız: at, avrat, silah emanet verilmez diye :)

ben olsam vermezdim kiraya felan.Ama kaskosu varsa motosikletinizin ve gerçekten paraya ihtiyacınız warsa deneyebilirsiniz derim...

Tanımadıgınız ınsana vermemenız taraftarıyım. ha cok yakın olmasa da tanıdıgınızdır psikopat egolarını sızın motorunuz uzerınde tatmın etmeyecektır:p verebilirsiniz kasko da varsa :)

Arkadaş açık açık söyliyeyim BEN MOTOR KİRALARSAM ANASINI AĞLATIRIM... BÜTÜN EGOLARIMI TATMİN EDERİM ÜSTÜNDE nede olsa parasıyla derim ve herkeste böyle düşünür çiğerini parçalıyana kadar sıkarım :queen:

ihtiyacım olsa ben kiralarım, gözüm gibide bakarım. ha kendi motorumu kiralarmıyım, bayağı bir düşünmem lazım

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kiralamak isteyen cikar muhakkak.
Ama ben sizin yerinizde olsam o motora kiyamazdim..
Aldiginiz parayi masrafina verme ihtimalinizde var.

kırıp parçalamasını geçtim; motoru baştan aşağı soyup uydurabileceği kaç parça bulursa o kadar parçayı dandik, tamir görmüş, çin malı parçayla değiştirebilirler.

tanıdık olmadıkça kiraya vermeyin derim bir yakınımız oto kiralama işinde 2 genç otomobil kiralıyorlar 1 aylığına ve 1 ayda kaç kilometre yapmış dersiniz 10.000 araba geri geldiğinde 3 vitesde kalkmaya çalışıyordu. araçda debriyaj namına bişi bırakmamışlar sonradan kiraya veren yakınımız öğreniyor ki adamlar türkiye turu yapmış biri gündüz sürerken diğeri gece kullanmış :cherry:

F54

ya o motosiklet kiraya verilirmi be arkadaş ben benim üç kuruşluk cub a bile benden başkasını bindirmiyorum bende beverly 500 olsa artçı bile almam arkama nede olsa kazaya mahal verebilir ben olsam garaj a kitlerim kimseye de vermem ondan gelecek para da olmaz olsun zevk yaptığım bir işten herhangibir gelir veya gider gözetmem bi daha mı gelecem dünyaya:thumleft:

kiralarsın kiralamasına da, getirisinden fazla götürüsü olabilir.Birazda şans meselesi tabi.Birde 2 teker şakaya gelmez.Bir ay sonra bakıma sokmadan üzerine binebilecekmisin.

Tavsiyeleriniz için herkese tek tek teşekkür ederim.

motorumu baskasına kıraya vermekdense evde yatırırım daha ıyı dıy dusunuyorum .

motorun kaskosu varmı?

olsa bile kiralanmaz 3 kuruş için o pahalı gözün gibi baktığın motor 3 5 lede zengın olmazsın bosver için rahat olsn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar