Arama sonuçlarınız

1. Arjantinli69

2004 GS 500 Sol Kapak Contası

2004 model GS 500 için sol motor kapağı contası lazım orjinalinden.elinde olan ve ya bulabileceğim adresi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  2. Arjantinli69

500-600 cc Arası Naked motosiklet arıyorum

selam arkadaşlar :) motorumu sattım yine her zamanki gibi cc yükseltme zamanı.ve aramaya tam yol devam.Allahtan memetay kardeşim kullanmadığı için ve acele etmemem için motorunu bana verdi memetay kardeşimi öpüyorum yardımlarından dolayı . GS 500 2004 ve üzeri maximum 6000 tl 600 Bandit...
  3. Arjantinli69

Hafta Sonu Ailece AĞVA Kampinğ

evet her hafta sonu gelirken genelde düşünüyoruz bu hafta sonu'nu nasıl geçirsek nereye gitsek,kimle gitsek gibi.ben'de genelde arkadaşlarımla gidiyorum gezilere bazen eşimi ve ya oğlumu alıyorum yanıma öyle gidiyoruz gezilere ama ufak oğlum yaş icabı 6 yaşında.sokak arası hariç motosiklet...
  4. Arjantinli69

Motosiklet ile Teker yapma

motosiklet ile teker nasıl yapılır buyrun izleyin,sizler'de yaparsınız belki.denemek tehlikeli olabilir kapalı alanda deneme yapsanız daha iyi.:) http://www.zaplat.com/video/komikvideolar/145916/Motorsiklet_ile_Ön_Kaldırmaya_Çalışıyor
  5. Arjantinli69

TVS Apache RTR 150 4.vites son hız

geçenlerde Amasra gezimizde resim çekerken aklıma geldi birde video çekeyim diye.merak ettim kaç km hıza çıkıcak bizim Apache diye neyse başladım çekmeye bizim ekipteki arkadaş yanımdan geçti Apache'siyle allah allah dedim nasıl geçer :cyclopsan sonuçta aynı motor neyse bir elim gazda bir elimde...
  6. Arjantinli69

BANU ve E-M-R-E nin NİKAH Törenin'den Resimler

BANU ve EMRE rakadaşımızı Allah bir yastıkta kocatsın,Ömür boyu Mutluluklar dileriz :rendeer:
  7. Arjantinli69

Istanbul -amasra-bartın-safranbolu gezisi 11-12-13/06/2010

İSTANBUL-AMASRA,BARTIN GEZİSİ Gezi Başlangıç Tarihi :11-06-2010 Gezi Dönüş Tarihi :13-06-2010 Hareket Yeri: İstanbul Avrupa-Eminönü Arabalı Vapur İskelesi Saat :12:00 Hedef: Kadıköy Yeni Salıpazarı Park alanı Not:2.grup ile buluşulucak Hareket Yeri: İstanbul Anadolu-Kadıköy-Yeni Salıpazarı...
  8. Arjantinli69

Bayan Motosiklet Cambazları

[B]hep söyleriz birkaç motosiklet sürücüsü bay bir araya gelince doğru düzgün bayan motosiklet sürücüsü yok diye,gerçi ben çok rast geldim güzel ve dikkatli bayan motosiklet sürücüsüne ama bu bayanlar işi baya bir ileri götürmüşler sürücü'den çok motosiklet cambazı olmuşlar :P B] buyrun...
  9. Arjantinli69

Formula 1 Gezimiz

evet bu hafta sonu ne yapalım diye düşünürken aklımıza F1 in Türkiye ayağı geldi ve hemen bir organizasyon tertibi yol ekibiyle.nevalelerimizi aldık,şapka,güneş gözlüğü,bol soguk sıvı.ben anadou yakasında oldugum için askon(sinan),Oğlu Furkan,ugur volkan,memetay-18 arabalı vapurla geçtiler...
  10. Arjantinli69

Bmw BMW'den Yeni bir Konsept-Solo Scooter

CitySailer konsept, BMW’nin Solo Scooter modeli ilham alınarak şehir içi kullanımlar için geliştirilmiş bir konsept. BMW logosunun tekerleklerin arasındaki orta noktaya yerleştirilmesi, tasarımı estetik kılan bir ayrıntı olmuş. Bu iki tekerlinin hareket etmesinde çevreye duyarlı yakıt...
  11. Arjantinli69

Sevimli Yarasam

alalı biraz oldu ama resimlerini sizlerin beginisine sunmak istedim,yorumlarınızı beklerim.:)
  12. Arjantinli69

Shad 33 lt Topcase Led Fren Lambası Yapımı

Topcase'e gece daha iyi fark edilmek için led montajı.önemlisi topcase ile alt aparat arasında kablo baglantısı olmaması.yok soketi sök,kablo uçlarını ayır diye zahmeti yok.uygulaması biraz zahmet alıcı ama kullanışı çok kolay.daha önemlisi ampül yerine led kullanmak'ki motor aküsüne ve...
  13. Arjantinli69

Il il hastane telefonları

çogu zaman saatlerce arayıpta bulamadığımız olmuştur.ben şayet zamanında çok aradığım olmuştur.Allah aratmasın diyeceğim ama yinede bir kenarda durmasında fayda var.ne zamandır defterimin arasında duruyordu yeni fark ettim ve arkadaşlarla paylaşmak farz oldu. belki daha önceden verilmiş...
  14. Arjantinli69

İlginç bir kza Allah rahmet eylesin

iki arkadaşın ilginç bir şekilde kazaya karışması .Allah rahmet eylesin ailelelerinin başı sağolsun.Keşke kask takmış olsalardı belki farklı olabilirdi.
  15. Arjantinli69

çok dikkat etmeli geçmiş olsun

küçük kardeşimize geçmiş olsun.allahtan ki doktorlarımız çok başarılı :cat:
  16. Arjantinli69

yerli malı yurdum malı Türkar

haberde yazdıgı gibi ilk türk lisanslı kamyonet hayırlı olsun diyelim :cat:
  17. Arjantinli69

Bizi böyle görüyorlar.

ben herzaman zaten bişi ikinci sınıf insan olarak gördüklerini biliyorsum ama açık açıkta söylenmezki kardeşim :pr: iyi ki bmw bir aracım yok yoksa hemen satardım :cat:
  18. Arjantinli69

Sigortasız kazazedeler

Çogu arkadaşla sohbet ederken bu konunun farkında olmadığını görüyorum.tekrardan hatırlatmakta fayda var gibi.:cat:
  19. Arjantinli69

Bulunmuş Kymco Agility

arkadaşlar Kymco Agility kırmızı motoru çalınan varmı acaba.istanbul içi.eger varsa irtibata geçebilirler.tabiki ruhsat ile birlikte.
  20. Arjantinli69

şunu bir seyredin adamlar oynuyor

adamlar resmen yolda dalga geçiyorlar. http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm