Arama sonuçlarınız

1. Arjantinli69

10 yıllık ehliyet dönemi geliyor !

AK Parti milletvekillerinin geçen cuma TBMM ye sunduğu Torba Kanun Teklifiyle,ÖMÜR BOYU EHLİYET SONA ERİYOR..Ehliyetlerin geçerlilik süreleri 10 yıl olacak.. AK Parti milletvekillerinin geçen cuma TBMM ye sunduğu Torba Kanun Teklifiyle,ÖMÜR BOYU EHLİYET SONA ERİYOR..Ehliyetlerin geçerlilik...
  2. Arjantinli69

34 TK 9764 Mondial 150 RF Harbiye'den Çalınmıştır

BİR ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZIN ; Cumartesi gunü Saat; 18:00 gibi Harbiye Cumhuriyet caddesi 44A garanti Bankasi önünden 34 TK 9764 Plakalı MONDİAL 150 RF Scooter'ı çalınmıştır.Gören arkadaşlar bana ulaşabilirsiniz.Resmi makamlara bildirim yapılmıştır.Ne kadar çok paylaşırsak O kadar...
  3. Arjantinli69

Sinan (Askon ) arkadaşıma araba çarpmış

geçen gün Sinan usta kendi semtinde çocuklarıyla beraber kendi işyerine gidiyormuş yaya olarak,ters şerittten ters sekilde gelen bir oto sinan arkadaşımıza çarpmak üzereymiş gören vatandaşlar bagırınca sinan O panikle çocukları ileri ittirmiş ama Lavuk oto sürücüsü sinanın ayagının üzerinden...
  4. Arjantinli69

Suzuki Bandit 600 S Egzoz Polisaj Yapımı

Her motosiklette genelde belli zamanl sonra egzoz çıkış bogazları renk degişimi-kararma-paslanma yapmakta. benim Bandit'inde egzoz bogazları sıcaklıktan baya bir renk degiştirmişti ve üzerine en son yolda başı boş dolaşan bir çöp poşeti yapışmıştı görüntü igrençti. hiç sevmem kullandıgım...
  5. Arjantinli69

Carbon Boyama Yaptırmak isteyenler buraya

Motosikletinize Görsellik katmasını isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Carbon Boyama Teknigi ( kullanılan ürün 3M kaplama folyo degil,istediginiz rek boyadır ) ben yaptırdım çok güzel oldu,buyrun resimler ...
  6. Arjantinli69

Satılık Fazer6 2004 Model

Marka: YAMAHA Model: Fazer6 KM: 48000 Renk: Bordo Fiyat: 11.500 TL Açıklama: Son Bakımları 2 ay önce yapılmış ,masrafsız İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy İletişim: 0506 566 74 80 site üzerinden veya ilan üzerinden'de ulaşabilirsiniz...
  7. Arjantinli69

Suzuki GSF 600 Bandit S Gösterge Lambaları Degişimi

Baya zamandır Gösterge Lambalarını ( Orjinali Gün Işıgı lambalar ) mavi led ile degiştirmeyi düşünüyordum. servis manuelinden ön gögüsün ve km saatinin nasıl söküldügüne baktım,biraz ugraştıracak gibi görünüyordu. gece nöbetinde saat: 21:30 da çayımı demledim bir yandan çay muhabbeti bir yandan...
  8. Arjantinli69

Mutlu Yıllar UGUR VOLKAN Kardeşim

Dogum Günün Kutlu Olsun UGUR Kardeş,sevdiklerinle huzurlu ,mutlu seneler dilerim.Her şey Gönlünce Olsun..:)
  9. Arjantinli69

Çanakkale-Gökçeada Konaklamalı Gezi

Her nekadar İlhan abimden önerileri ve tüyoları aldıysamda farklı fikir ve önerileri olan arkadaşlardan bilgi almak iyidir daha önceleri kafamıza estikçe gitmişizdir çanakkale'ye ama Aile ile gezi farklı oluyor o yüzden fikir almak faydalı olabilir kanımca. çanakkale'de bir gün kalmayı...
  10. Arjantinli69

BMW F 650 GS Power Sis Lambası Yapımı

Uzun zamandır Fantik Sinan abimin F650 FB'sine Power sis lambası sözüm vardı en sonunda montajı tamamladık kazasız belasız,buyrun sizlerle paylaşalım :cat: ilk önce Alman'ın yaptıgı meşhur F650 GS'ye yakışacak power sisleri bulduk :P
  11. Arjantinli69

Trafiğe Kapatılan Yola Motosiklet ile girmek!

Konu yeri ve ya başlıgı yalnış ise modlarımız degiştirebilir. Trafi'ge kapatılmış alanlara senenin şu son günlerinde girmeyelim derim malum sene sonu yaklaşmakta çogu Resmi kurum kasa açığını kapatma telaşında,boşu boşuna Ceza ödeyip Devleti Ala'yı zengin etmeyelim. Bu gün Elektrik faturasına...
  12. Arjantinli69

ASKON...Arkadaşım Dogum Günün Kutlu Olsun..

Askon..(Sinan Balkan ) Usta Dogum Günün Kutlu Olsun, her insana nasip olmaz güzel ve anlamlı bir günde güzelim Dünyaya gözlerini açıp Merhaba demişsin :) Ailenle ve sevdiklerinle Mutlu,bereketli,sağlıklı Uzun Ömürler dilerim,Herşey Gönlünce Olsun.. bu arada görüşemiyoruz uzun zamandır :P
  13. Arjantinli69

Seferi Motorcular ( ama Yengen Vizeli Yine )

dostlar sagolsun hafta sonları uzun soluklu geziler bizim için bir gelenek halina geldi artık :) Emrello gibi devamlı güzel bir başlık bulmalı bence,fikirleri alırız :) gezi güzergahımız her ne kadar Murat kardeşimizin LCD ekranına düşsede ucu açık bir yol aslında :) şuraya rotayı çizdim diyor...
  14. Arjantinli69

Cuma'dan Pazar'a Hafta sonu Çanakkale Saroz Sıcaklardan kaçış

Her hafta sonu Büyük Şehirin gürültüsünden,trafiğinden,yorucu hafta mesaisinden ,bir yerlere kaçmak alışkanlık oldu bizlere galiba :) 2 hafta aradan sonra rota yine Çanakkale tarafı oldu,arkadaşlara dedim daha yeni geldim,bu sefer şile-Ağva,Adapazarı-kerpe tarafı kamp yapalım dedim ama rota...
  15. Arjantinli69

Büyükşehir Belediyesi Çiçekmi Suluyor Kavşakmı ?

bu gün koltuk döşemesini değiştirmek için Şirinevlere gittim,bizim ugur kardeş'te geldi onun kle 500'ün koltuk döşemesinide yaptırdık çıktık yola merter-cevizlibağ girişinden Topkapı E-5 'e bağlantı kavşağına girdik kaskın vizörü açıktı yüzüme su damlacıkları geldi :silent: yağmur yağmıyor yine...
  16. Arjantinli69

YENGEN Vizeli Çanakkale Gelibolu Turu

Hafta sonu Çanakkale Şehitliklerini gezmek, Şehitlerimize bizlere bu güzel yurdu bıraktıkları için ,bir Fatiha okumak için Çanakkale-Gelibolu turu yaptık. her ne kadar başta katılacak arkadaşların sayısı pek fazla olsa'da son anda Yengen Vizesi 'ni alamadıkları için bizlere katılamadılar,ama...
  17. Arjantinli69

İstanbul 11.06.2011 Büyük Çamlıca Toplaşması

Evet yine güzel bir hafta sonu güzel bir akşamdı :) Her nekadar gündüz baya bir yağmur atıştırsa'da akşam gayet güzeldi,katılım'da O derece güzeldi. sabah nöbet oldugu için bir kaç arkadaş erken kalkmak zorunda kaldık,diğer arkadaşlar muhabbetin dibine vuruyorlardı. İrfan arkadaş taaaa...
  18. Arjantinli69

6x1 watt power led sis lambası yapımı

genelde motosiklet'lerde olmazsa olmaz degil ama yeri geldiğinde çok işe yarar sis lambası . naket motosiklet'lere pek yakışan türden sis farı bulmak biraz zor veya ben begenmiyorum :) 3-4 gün sis farı aradım en az 15 tane mağazaya bakmışımdır ama benim ER-5'e yakışacak tarzadan sis farı...
  19. Arjantinli69

Kawasaki ER-5 Karbüratör Temizliği

Uzun zamandır karbüratörü temizletmeyi düşünüyordum z-moto malum,dogru düzgün usta'da bulmak sıkıntı ,bizim GKN Gökhan'da sağolsun vatani görevini yapmakta dedim nasıl olsa servis manueli var bir sıkıntı çıkmaz elde yatkın amele işlerine :P Ugur kardeş başta ! arkadaşlar'da durmadan gaz veriyor...
  20. Arjantinli69

Tek teker cup

teker yapmak bu olsa gerek :queen: dua etsin direkte takılı kalmıyor :P küçük cc de olsa gaz kontrol yoksa vay haline bunlara ne diyorlardı Apaçi mi :queen: buyrun lik ; http://www.break.com/index/brazilian-guy-loses-bike-and-slams-into-post.html

Yeni mesajlar