Seferi Motorcular ( ama Yengen Vizeli Yine )

dostlar sagolsun hafta sonları uzun soluklu geziler bizim için bir gelenek halina geldi artık :) Emrello gibi devamlı güzel bir başlık bulmalı bence,fikirleri alırız :)
gezi güzergahımız her ne kadar Murat kardeşimizin LCD ekranına düşsede ucu açık bir yol aslında :)
şuraya rotayı çizdim diyor ama bir bakmışız rota ikiye katlanmış :) bu hafta sonuda aynen öyle oldu,yol uzadı uzadı dedik gitmedigimiz,görmedigimiz motor sürmedigimiz yol kalmasın bir başladık Bahçeşehirden hop Eskihisar arabalı vapur,Ordan Karamürsel (duy sesimi İrfan'ım aradım seni ama telefona cevap vermedin kaçırdın güzelim geziyi :) ) ordan yukarı tepelere dogru bir kaç deneme sonunda Aşıklar tepesi ve tepeleri aşarak İznik gölü,Orhangazi,dön dön İznik kenarından meşhur köylere isimleri ileride gelir ekleriz ve tekrardan Orhangazi,peşinden Yalova sahilde uzun bir dinlenme molası ve Arabalı vapurdan geldigimiz yere devam,eve geldigimde km sayacı yine almış başını gidiyor km 310 olmuş :) şimdilik resimleri yükleyeyim en güzeli
güzel bir gündü Güzel Dostlar'la yine devamını ve diger Dostları bekleriz kalın saglıcakla,tekerimiz düz bassın :p

güzel bir gezi olduğu yüzünüzden okunuyor... paylaşım için teşekkür ederim...

Tamer Abi, emeğine sağlık. Yalnız bir yorum yapmadan edemeyeceğim. Sinan Abî'ye chooper çok yakışmış. :)

ah Tamer abi ah , veriyorsunuz gazı veriyorsunuz aşıyı , sonra müdür n'oluyor lem diye geliyor inan papazı buluyoruz ,

yine harika gezmişsiniz.

bayram tatilinde yokmu şöyle çadırlı madırlı bir gezi sağlam bir kapanış yapalım... bayramda bana vize soran yokta :)

Tamercim, bu gezilerde biz sadece motor sürmenin keyfine varırken sen bi taraftanda sürekli bu anları belgeliyosun. Ne diyeyim ellerine sağlık ve hakkını da helal et. Bu arada gezinin en akılda kalan yemek bölümü fotoları için sanırım iftar sofrasını bekliyosun. Bence şimdiden koy resimleri nede olsa gezi başlığındaki gibi seferiydik.Arkadaşlar anlayışla karşılıyacaklardır. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

Tamer Abi, emeğine sağlık. Yalnız bir yorum yapmadan edemeyeceğim. Sinan Abî'ye chooper çok yakışmış. :)

Sexi göbeğimin yakışmıyacağı motor yok bin şükür :) Ancak dar ve keskin virajlı köy yollarında tarlalara çıkıp yatmayı çok seviyo chopperlar malum; tırsıyorum o yüzden :)

Bu arada unutmadan söyleyeyim harbiden "Yengen Vize"li bir geziydi... Geziye başlarken Tamer abiyle Sinan abi bana vizemi sormuşlardı.
Alın size vize :cherry::cherry::cherry::cherry:

Tamer abi bu fotoları çekmek, uğraşıp burada bizlerle paylaşmak için harcadığın emek ve zaman için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim :)
Eline sağlık. Sinan abiyle Murat'ıda unutmayayım :)

Uploaded with ImageShack.us

Plakalarınızı kaydettim,trafik şube müdürü arkadasıma verdim.Bir daha Yalova'ya habersiz geldiğinizde ceza yazacaklar söylemedi demeyin.:bounce:

Paylaşım için teşekkürler...

Tamer usta iyi eğlenmişsiniz fotolar güzergah harika muhabbetiniz daim tekeriniz düz bassın :wiinkk:

bencede öyle Murat Göbecik rahat ediyor Cruiser motorda,ama hayla Alman yapmış diyor ne diyelim :queen:

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

ah Tamer abi ah , veriyorsunuz gazı veriyorsunuz aşıyı , sonra müdür n'oluyor lem diye geliyor inan papazı buluyoruz ,

yine harika gezmişsiniz.

bayram tatilinde yokmu şöyle çadırlı madırlı bir gezi sağlam bir kapanış yapalım... bayramda bana vize soran yokta :)

yok be Oguz ara sıra kaçıyoruz arkadaşlarla işte,ama dönüş yolunu nedense zor buluyoruz,bayramda ben nöbetteyim ama kaçarız günlük belki bir yerlere :)

güzel gezi olmuş yine...imrendim...
ama sarı olan bmw nin modelini ilk kez görüyorum..galatasaraylı olanları biliyordumda...(GS)
fenerbahçeli (FB yazılı )ve bunun yazında başka hiç bir yazısı olmayan bmw yi ilk kez gördüm...:queen:

Tamercim, bu gezilerde biz sadece motor sürmenin keyfine varırken sen bi taraftanda sürekli bu anları belgeliyosun. Ne diyeyim ellerine sağlık ve hakkını da helal et. Bu arada gezinin en akılda kalan yemek bölümü fotoları için sanırım iftar sofrasını bekliyosun. Bence şimdiden koy resimleri nede olsa gezi başlığındaki gibi seferiydik.Arkadaşlar anlayışla karşılıyacaklardır. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

Sexi göbeğimin yakışmıyacağı motor yok bin şükür :) Ancak dar ve keskin virajlı köy yollarında tarlalara çıkıp yatmayı çok seviyo chopperlar malum; tırsıyorum o yüzden :)

abi bu foto işini daha iyi yapmalı,olmadı bi tanr arkaya hafif kilosu az artçımı alsam uzun saçlı :queen: gezilerin seferi kısmı birazdan paket serviz geliyor dedim sayfa zorlanmasın :cyclopsan

sana bir cruıser gider babalarından :)

usta güzel gezı olmuş emeğinize sağlık rotayı değiştırın artık bırazda tarkya yada ege yapın usta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar