- Konu Yazar
dostlar sagolsun hafta sonları uzun soluklu geziler bizim için bir gelenek halina geldi artık
Emrello gibi devamlı güzel bir başlık bulmalı bence,fikirleri alırız 
gezi güzergahımız her ne kadar Murat kardeşimizin LCD ekranına düşsede ucu açık bir yol aslında
şuraya rotayı çizdim diyor ama bir bakmışız rota ikiye katlanmış
bu hafta sonuda aynen öyle oldu,yol uzadı uzadı dedik gitmedigimiz,görmedigimiz motor sürmedigimiz yol kalmasın bir başladık Bahçeşehirden hop Eskihisar arabalı vapur,Ordan Karamürsel (duy sesimi İrfan'ım aradım seni ama telefona cevap vermedin kaçırdın güzelim geziyi
) ordan yukarı tepelere dogru bir kaç deneme sonunda Aşıklar tepesi ve tepeleri aşarak İznik gölü,Orhangazi,dön dön İznik kenarından meşhur köylere isimleri ileride gelir ekleriz ve tekrardan Orhangazi,peşinden Yalova sahilde uzun bir dinlenme molası ve Arabalı vapurdan geldigimiz yere devam,eve geldigimde km sayacı yine almış başını gidiyor km 310 olmuş
şimdilik resimleri yükleyeyim en güzeli
güzel bir gündü Güzel Dostlar'la yine devamını ve diger Dostları bekleriz kalın saglıcakla,tekerimiz düz bassın

gezi güzergahımız her ne kadar Murat kardeşimizin LCD ekranına düşsede ucu açık bir yol aslında
şuraya rotayı çizdim diyor ama bir bakmışız rota ikiye katlanmış
güzel bir gündü Güzel Dostlar'la yine devamını ve diger Dostları bekleriz kalın saglıcakla,tekerimiz düz bassın