Arama sonuçlarınız

1. barodi

Kış kapıya dayandı. Bu son pazar Riva ya gidiyorum .gelenler parmak Kaldırsın !

Pazar ful güneşli bulut bile yok. Cumartesi yağmurlu olduğuna bakmayın. Diyor meteoroloji. Kışın ortasına geldik turkiyenin çoğu yeri kar altında .iken İstanbul a hediye edilmiş olan bu bol güneşli bir pazar gününde rivaya gazlayacagim. Gelmek isteyenler barnak kaldırsinlar. Saat 12.30 da eyüp...
  2. barodi

Xj6 Diversion F 30000 km Tanıtım 3. Bölüm

0 km den bugüne 3 yılda 30000 km yapmış olduğum diversion f ile ilgili ; merak edilen , alacak olan arkadaşlara bir nevi yardımcı olmak açısından düzenledim. Ancak cep telefonu ile çekim yaptığım için arada sesler az çıkıyor. Bu sebeple sesi baya bir açmanız gerekiyor. Videoda bahsı geçen...
  3. barodi

xj6 diversion f imin üzerine 10500 tl ye 2015 mt09 abs alınırmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uzay-motor-yamaha-mt-09-abs-takas-olur-kredi-kartina-taksit-251127206/detay benim motosiklet 2013 model 28500 km de , ilandaki motosiklet 2015 model 12000 de abs li xj6 diversion f 'in üzerine 10500 tl nakit istiyor. siz olsanız ne...
  4. barodi

50 Motorcu Otoparkta Karşınıza Çıksa Ne Yapardınız?

Ben yanlarına gidip resim çekilirdim hemen.
  5. barodi

Tali yollardan çıkabilecek araçlara ne kadar dikkat ediyoruz . ya çıkarsa ?UYARIDIR!

Özellikle istanbulda tıpkı bu videomdaki gibi çok fazla tali yol var ve biz anayoldan giderken ; tali yoldan sağına soluna bakmadan direk bodozlama karşı yola devam eden çookkkk fazla araç sürücüsü var. Ne biz nede onlar özellikle mahalle aralarındaki tali yollarda ekstra dikkat etmek...
  6. barodi

Bu NE LAN !!!???

Hayalet sandım kma. bi anda :sunny: Bu arada solumdaki karalı la :cherry: ayrıca e5 te daha tehlikeli olanları var seyyar satıcılar e5 'in ortasında seyyar satıcılık yapıyorlar. hem kendi hemde motor sürenlerin hayatlarını tehlikeye atıyorlar. ilginç olan ise az ileride emniyet...
  7. barodi

Kışlık ekonomik sağlam kışlık ekipmanlarımın tanıtım videosu

Bir kaç arkadaş benden ekipmanlarımı tanıtmamı istemişti. Bende onlara hem yardımcı olmak hemde paylaşmak adına videoya çektim. iyi seyirler. NOT: videolarımın hepsi Hd kalitedir.
  8. barodi

Tyre protector ile lastik patlamasına son. Civi vida girse bile patlamıyor.

http://www.tyreprotector.com.tr Ne kadar guvenli bilmiyorum . yer kadikoy hasanpasada .sitede gerekli aciklamalar yapilmis.
  9. barodi

Plakayı görebilen varmı tam seçemiyorum !

dün artçı ile saat akşam 19.35 sıraları cevizlibağ yol ayrımı e5 te giderken bir tane araba elinde cep telefonu sinyal yok hiç bişey yok , silme önümüzden geçip gitti. ben kullanmış olsaydım böyle bir şey söz konusu olmazdıda. artçım kullanınca kendisi acemi olduğu için , bundan sonra yok tövbe...
  10. barodi

motovlog kanalımın adı ne olmalı fikirleriniz değerli !!!

şuanki isimi barodi xj6 motoblowjob aklıma gelen isimler: delimotorcu xj6 fan clup şakacı motorcu teyyare motor avanak motorcu ilk aklıma gelenler bunlar sizin fikirleriniz önemli teşekkürler.
  11. barodi

2016 yeni nesil jantlar sarı (yamaha) xj6 da nasıl durur?????

modifiyeye olan düşkünlüğümüz çoğu insanda vardır. yorumlarınıza göre jantları sarı ya kaplatıcam. ya su transfer veya plasti dip ile sarı yapmayı düşünüyorum . fotoshop ile yapabilirmiyiz? ben paintte ancak bu kadar yapabiliyorum. [/url][/IMG] [/url][/IMG] buda orjinal resim paintsiz olan rica...
  12. barodi

bir gün sizde yolda kalabilirsiniz !!! ve bir maloğlu malllllll!!!

dün eyüpe giden yolda e5 üzeri emniyet şeridinde bekleyen choper marka bir motosikletin zinciri yolda kopmuş . allahtan eşi farketmiş yoksa çok feci olabilirdi allah korudu. Bende nasıl yardım edebilirim diye sordum arkadaşa... ardından 2 motosiklet süren arkadaş daha geldi yardıma helal...
  13. barodi

Son Anda !!!

bugün marmara forumun ordan geçerken gemiler kalkar yüreğimden gizlice ilk görüntü bugün gerçekleşen bir durumdur. diğerleri farklı günlerde oluşmuştur. 3 videoyu birleştirip tek videoya çevirdim. ilk 2 görüntü ağır çekim. diğer son taksi videosu hızlı çekimdir. 1x .
  14. barodi

dostlara benden çay :yer eyüp sahil . buluşma noktası feshane önü !!!

yeni keşfettim burayı çok sessiz sakin ördek ve martı sesleri ile müzik eşliğinde tekneli denizli manzaralı yeşillikli yapraklı bir yer . hergün gidiyorum huzur veriyor. Gelmek isteyen dostlar ve arkadaşlarıma benden çay. akşam herhangi bir saatte gidebiliriz. duruma göre saati...
  15. barodi

son kez bu bölümde video yayınlıyorum ! birazda gülelim ( en azından tebessüm ettirir

birazda gülün istedim günün videoları ve diğer tüm videolar bu sayfada sabit http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/155928-gunluk-ve-guncel-tum-videolarimi-bu-konu-uzerinde-sabitliyorum-hergun-bir-video.html
  16. barodi

Günlük ve güncel tüm videolarımı bu konu üzerinde sabitliyorum !!! Hergün bir video

Akşam evde tüm videoları atacağım. Sonra en son 2 yeni video bugün çekildi. Hepsi doğal ve organiktir.
  17. barodi

Songül nerde ?

Çok zor olsada buldum.
  18. barodi

photo shop bilen yardım lütfen (motosiklette değişiklik yapıcam ) fikirleriniz önem

malum kış geldi çattı bende kışın karanlığını bunalımını atmak için şu sıralar sürekli değişiklik peşindeyim . büyük lastik küçük plaka, kuyruk iptali çift spor sele derken şimdide motosikletimin bazı parçalarını altın sarısına boyatmak istiyorum. koruma takozlarını ön arka jantları ...
  19. barodi

kedi sevgisi , ışıklarda yaşlı amca , ve yine köpekler // benim kuryelere verdiğim se

köpeği gördüğümde hızım 81 km idi ön arka hemen panik fren ile 44 e kadar düştüm , baktım köpek çoktan karşıya geçti görüldüğü üzere ön frenden elimi çekiverdim . biraz hızlı gittiğimin farkındayım. ancak insanoğlu bazen hızlı gidesi geliyor. normalde hep yavaşımdır. şükürler olsunki köpeği...
  20. barodi

Şileden dönüş yolunda motosikleti dusurecek buyuklukte kaya var oto yolda !!!

Dun arkadas ile şile donusunde cekmekoyu gectikten sonra otoyolda orta seritte cok buyuk bir tas mi desem kaya mi desem son anda ggördum. O kayaya gelseydim yuzde yuz kaza yapardim. Cunku arkadan araclar hizli geliyor ve otoban yolunda ve bu kaya parcasi kare seklinde oldugu icin uzerinden...