photo shop bilen yardım lütfen (motosiklette değişiklik yapıcam ) fikirleriniz önem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malum kış geldi çattı bende kışın karanlığını bunalımını atmak için şu sıralar sürekli değişiklik peşindeyim .
büyük lastik küçük plaka, kuyruk iptali çift spor sele derken şimdide motosikletimin bazı parçalarını altın sarısına boyatmak istiyorum.
koruma takozlarını ön arka jantları , amortisor demirini, gidonu , manetleri , şase demirini , tüm pegleri .
gerçi pegleri direk altın sarısı alıcam. gold zincir alıcam fiyatı nedir bilmiyorum. belki zinciri para olunca hallederim.
photo shop bilen bir el atarsa ortaya nasıl bir görüntü çıkacak merak ediyorum ona göre yaptırmayı düşünüyorum.
B4nAqV.jpg
[/url][/IMG]
değişiklik yapılacak yerler numaralandırdım. aşağıdadır
8QOdqA.jpg
[/url][/IMG]
bY1GO0.jpg
[/url][/IMG]

Hocam motorun sağını solunu değiştirmeye ağır meyilli biri olarak sana tavsiyem ya bu motoru böyle kabul et yada sat değişik tatlar dene cross gibi felan. Motoru evladiyelik gibi kullanıyorsun kmsi falan da fazla sanırım satma niyetin varsa baya değer düşecektir jantı mantı boyarsan. Bu benim kişisel görüşüm sadece motorunuzdan görüntü olarak memnun olmadığınızı düşünüyorum.

gayet güzel görünüşü var motorunun. altın sarısına boyama be abi apaçi gibi görünürsün. ama jantları koyu bi altın sarısına boyarsan güzel durabilir.

az beklersen cevirem altına :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

sıkıntı olmayacaksa sana tavsiyede bulunayım boyama işini yapma kardesim. yazık günah sanada motorunada cebindeki parayada
Kaplama Plasti Dip burda açtığım konudaki sprey boya seklinde olan kaplama ile kaplatırsanız cok guzel olur. renk olarak sıkıntı cıkartmayacaksa camoo renklerden asker yesılı mat sarı balı gıbı renkler kullanarak cok daha farklı seyler edebılırsınız. aksi yonde ise siyah asker yesili gibi renklerde farklı bir bakıs acısı olur.
örnek :
camo-green.png

DKN

r1 de ki askeri desen güzel olmuş ama bu seferde trafikte fark edilmeyebilir :mrgreen: olucaksa da barodi de açık kask takıp yüzüne komando boyası yapsın

r1 de ki askeri desen güzel olmuş ama bu seferde trafikte fark edilmeyebilir :mrgreen: olucaksa da barodi de açık kask takıp yüzüne komando boyası yapsın

:cherry::cherry::cherry:

sıkıntı olmayacaksa sana tavsiyede bulunayım boyama işini yapma kardesim. yazık günah sanada motorunada cebindeki parayada
Kaplama Plasti Dip burda açtığım konudaki sprey boya seklinde olan kaplama ile kaplatırsanız cok guzel olur. renk olarak sıkıntı cıkartmayacaksa camoo renklerden asker yesılı mat sarı balı gıbı renkler kullanarak cok daha farklı seyler edebılırsınız. aksi yonde ise siyah asker yesili gibi renklerde farklı bir bakıs acısı olur.
örnek : http://www.plastidiprus.ru/wp-content/gallery/colors/camo-green.png

şunu benim cbr a uygulasam mı acaba :)
bi motosiklet için kaç kutu boya gider bilginiz var mı ?

iki kutu gider. ve her kutuda biraz fazla kalır. yesil ve siyah kutu olmak üzere iki adet gider.

plasti dip sonrası sprey vernik atsak çok ince bir kat şeklinde nasıl olur acaba hem hafif bir parlaklık sağlar hemde dayanıklılığı artar diye düşünüyorum? Tekrar sökme işlemi iptal olur mu ya da plasti dip i kuruttuğu için mikro çatlaklar meydana gelir mi? Plastidipçibaşı olarak sana soruyorum @toseabul :)

iki kutu gider. ve her kutuda biraz fazla kalır. yesil ve siyah kutu olmak üzere iki adet gider.

hocam motor siyah zaten, sadece bazı kısımları bu yeşil boya yapıcam fotoğraftakine benzer şekilde, iki kutu ile halledebilirsem çok iyi. çünkü bikaç kat geçmek gerekiyormuş boyayı

yeni versiyon şimdi sarı jant 2016 yamaha mt serisinin. hoşda olmuş. benim xj6 yıda bir zahmet photoshop ile sarıya boyayıp yorumlarınızı almak istiyorum. teşekkür ederim.
VXpVDR.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar