Arama sonuçlarınız

1. overrider

CBF150 Sinyaller yanıyor, farlar yok, motor yok

Arkadaşlar sabah sorunsuz bıraktığım motor akşam geldiğimde sinyaller dışında hiçbir tepki vermedi. Sadece sinyaller çalışıyor, bir de gösterge panelinde sinyallerin yandığını gösteren işaretler. Sorun ne acaba? Motorum güvenli bir yerde değil ama çalıştıramadığım için alıp eve getiremedim...
  2. overrider

Hamdolsun dünya birincisiyiz :)

http://www.economist.com/blogs/dailychart/2010/11/global_cities Dünyanın en önemli ekonomi üniversitesi "London School of Economics" ve Brookings Enstitiüsünün ortak yaptıkları araştırmaya göre küresel krizden sürecinde işsizliği %7.3 azaltıp gelir düzeyini de %5.8 oranında artırmayı başararak...
  3. overrider

CBF 150 paça ıslanması sorunu :)

Arkadaşlar malum havalar yağmurlu, CBF 150de pantolon paçalarının ıslanmaması için bi çözüm önerebilir misiniz? Koruma demirlerinin oraya bi siper veya bu iş için satılan özel malzemeler var mı? Şimdiden teşekkürler :rendeer:
  4. overrider

S&T Kanuni - Kanuni

Arkadaşlar bu iki marka farklı mıdır? http://www.kanuni.com.tr/ sitesindeki modeller ile http://www.stkanuni.com.tr/ sitesindeki modeller farklı. Nedir bu işin aslı? S&t kanuni kaliteliye benziyor gerçekten, kullananlar, bilenler varsa aydınlanmak istiyorum. teşekkür ederim :rendeer:
  5. overrider

VFR 800 vs. CBF 150

Merhaba Arkadaşlar. VFR 800'ümü sattıktan sonra uzun süre ne alayım diye düşündükten sonra istanbul içi için en mantıklı seçimin ilk aşkım olan CBF 150 olduğuna karar verdim. Motoru aldım fakat ilk sürüşüm tam bir hayal kırıklığı oldu. Motor çok güçsüz geldi :) Daha sonra biraz alıştım ama...
  6. overrider

Noterler Artık Temiz Kağıdı İstemiyor !!!

Arkadaşlar bugün vergi dairesine gittiğimde 01.05.2010'dan itibaren noter satışı için temiz kağıdı alma uygulamasının kalktığını öğrendim. Bilginize...
  7. overrider

Blendax mı Pril mi? Motor yıkama

Arkadaşlar motoru yıkayacam birazdan, evde bunları buldum suyu hangisiyle köpürtiim? :)
  8. overrider

Sizce fazladan 6000 liraya değer mi?

Yeni alacağım motora kara verdim inşallah hayırlısıyla bir Burgman 400 sahibi olmak istiyorum. 2007ler problemli, yanaşmak istemiyorum. 2008-2009lar ise 13500 TL civarında. 8000 civarı 2005-2006 model 10.000km civarı temiz motolar var. Aradaki 6000 lira farka değecek birşey olduğunu...
  9. overrider

700 TL'lik alarm

Arkadaşlar motoruna talip olduğum bi arkadaş motorunda 700 liralık bir alarm olduğunu iidia etti. Var mı böyle bi alarm? :)
  10. overrider

Model bilgi paylaşım konularındaki karmaşa !

Sayın dostlar, sevgili yöneticiler, Yeni bir motor almak için bilgi paylaşım konularına giriyorum. 300-500 sayfa incelemek zorunda kalıyorum ve ne yazık ki bu konulardaki yorumların %95inden fazlası insanların geyik muhabetlerini, bence güzel, bence çirkin gibi gereksiz mesajları, insanların...
  11. overrider

Burgman AN 400 debriyaj sorunu !

Arkadaşlar 2. el burgman AN 400 almaya karar verdim. Fakat bunlarda debriyaj sıyırma gibi bir problem varmış. Bu beni korkutuyor. Haliyle motorumda herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum. Sanırım 2008 model ve üstünde bu sorun yokmuş. Bu duyduklarım ne kadar doğru? Bu motorun başka...
  12. overrider

10.000 TL civarı Maxiscooter

Arkadaşlar scooter konusunda pek bilgim yok. Lütfen yardımcı olur musunuz? 2. elini 10.000 civarı bulabileceğim, az yakan, bagajı büyük, çok ağır olmayan, gerektiğinde 150 km/h görebilecek, satarken başımı ağrıtmayacak, konforlu bişey arıyorum. Marka/model tavsiyelerinizi bekliyorum. :rendeer:
  13. overrider

Tüm motosikletlerin gerçek yakıt tüketimleri...

Merhaba arkadaşlar, geçen sene bulduğum bir sitede her türlü araba ve motosikletin kullanıcıları tarafından girdiği istatistiklerden oluşan, motorların gerçek yakıt tüketim değerlerini görebileceğimiz bir sistem mevcuttu. Adresi kaybettim. Sitede bilen arkadaşlar varsa adresi vermelerini rica...
  14. overrider

Trafik sigortam 1 kat artmış

Merhaba arkadaşlar, geçen sene 50TL civarı yaptırdığım sigorta için aynı yer bu sene 106TL istiyor. Plakamı yazıp internetten hesaplattığımda ise 102-103 TL gibi değerler çıkıyor. Sizin de başınıza aynı şey geldi mi? Yakınlarda trafik sigortası yaptıran var mı? Fiyatlar %100'den fazla mı arttı?
  15. overrider

Türk Olmak...

http://www.dailymotion.com/video/x8dd17_turk-olmak_people
  16. overrider

Dövme yaptırmadan önce bilinmesi gerekenler...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, Mynet okurları için dövme yaptırmanın özellikleri yazdı. Peki ama, kiminin modaya uymak için, kiminin gerçekten süslenmek... güzel olmak... için, kiminin ise ilgi çekici ve farklı olmak için...
  17. overrider

Eksper ile sorunlar... Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar, KOÇ ALLİANZ eksperin devamlı müdehaleleri ve hondan'nın da parçalar için bekletmesi üzerine, bugün yarın derken ancak 45 gün sonra motorumu teslim almam için servisten aradılar. Gittiğimde gördüğüm, sağ ve sol grenajı üzerindeki ufak çiziklerden dolayı boyamışlar. Boya ilk...
  18. overrider

Patladım :)

Arkadaşlar, 1-2 saat önce ters yöndern gelen bir aracın aniden önüme kırması ve birkaç saniye korna çalmama rağmen çekilmemesi üzerine arabaya yandan girdim. Ufak sıyrıklarla atlattım. Üstüm başım yırtıldı. 2 dakikalık yol ve toplantıya gideceğim diye motor kıyafetim yoktu. Bana ders oldu...
  19. overrider

Gazyağı

Arkadaşlar uzun arayışlar sonunda Esenyurt'ta ufak bi dükkanda buldum. Çok garip bi adam, satmadan önce genel kültür tarih, coğrafya birsürü sordu. Bilmesem satmayacaktı :) Litresini 3,5 ytl'ye satıyodu. Bütün soruları bildim diye 3'e aldım. Yine de bana pahalı geldi. Standart fiyatı yok mu...