Arama sonuçlarınız

1. EsesLifan

Hyosung gt 250 mi ? SYM Wolf SB 250 NI mi ?

Bu motorları bilen yada süren arkadaşlar ?
  2. EsesLifan

Motosiklet önerisi istiyorum

Beyler elimde 4000-6000 arası param var o civar yani bu parayla bi motor almak istiyorum ve motorda aradığım özellikler uzun yolda beni yarı yolda bırakmıycak bi motor olucak artcı ile rahat bi yolculuk yapılabilcek arkaya ve yanlara çantalar takılabilecek sport bi tip olması önemli değil güç ve...
  3. EsesLifan

4 bin tlye kadar motor tavsiyesi

Tavsiyelerinizi bekliyorum beyler 4bin tl ama 5bine zorlanabilir bi bütçe varsayalım 500-600tl için 1 ay daha bekleyebilirim 5bin tl varsayalım sıfırda olabilir 2.ci elde olabilir kafamda belli bi tür yok ama çin olmasın japon olabilir kore olabilir ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10...
  4. EsesLifan

Xzenon far sorunu

motorum cup lifan tay 100 zenon far takılı motoru çalıştırıyorum yanıyor normal işim bitio kontak kapıom bidaha yanmı far çok uzun bi süre açmadıktan snra yanıo oda BELKİ bi ihtimal o bekleme süreside belki 1 saat belki bikaç saat... :/
  5. EsesLifan

Tubeless lastik hakkında yardım

Lifan tay motoruma tubeless taktırcam sizce verimli olurmu ? çelik jant sibobunu falan ayarlar usta ama jantlar sizce uyumlu olurmu bu tür motorların
  6. EsesLifan

Cup motor kesici olurmu ?

Yorumlar beyler ?
  7. EsesLifan

Arka teker sekiz çiziyor (daire çiziyor yalpalıyor vb...)

Motorum lifan tay 100. 2 hafta önce tekerim patladı arka teker bi motorcuya yakındım götürdüm değiştirttim değiştikten sonra sanki motorun üstündeyken arka teker havası inikmiş gibi dönüşlerde rahat dönemiom sanki arka sağa sola kayıyo gibi oluyor. sekiz çizio sanki arka arkamda biri yokken tek...
  8. EsesLifan

Cup tubeless (Dubleks) lastik olurmu sizce?

Olurmu beyler şehir içindeyim hep ama lastik patlamasına karşın falan ne olur ne olmaz yararı olurmu cuplarda oluomu tubeless lastik
  9. EsesLifan

Lastik yardım

Motorum lifan tay 100. 2 hafta önce tekerim patladı arka teker bi motorcuya yakındım götürdüm değiştirttim değiştikten sonra sanki motorun üstündeyken arka teker havası inikmiş gibi dönüşlerde rahat dönemiom sanki arka sağa sola kayıyo gibi oluyor. sekiz çizio sanki arka arkamda biri yokken...
  10. EsesLifan

Kuba 150-9 kullanan arkadaş yokmu forumda hiç :/

Kuba 150-9 kullanan hiç yokmu ya bu motorun konusunada baktım hiç doğru düzgün bişe yazan yok :/
  11. EsesLifan

Takas hakkında yardım düşünceleriniz

Lifan tay 100 motorumla kuba 150-9 marka modeli takas edicem motorum lifan tay ve 1500kmde kuba 150-9 karşı tarafın motoru 2000 kmde ikiside yeni sayılır üste 400tl para istio aklıma yattı motoru bilen varmı performansı falan dayanıklılıgı falan
  12. EsesLifan

Trafik cezası

Dün 2kere aynı gün içersinde 10ar dakika arayla ehliyetsizlikten ceza yedim ehliyet kursuna gidiorum sürüş sınavı için fln çevirdi ceza yazdı polis :@ çıktım neyse cezayı aldık geçti artık dedim arkadaşı çağardım ehliyetli birini motoru teslim aldık neyse sınava girip çıktım aynı polis tekrar...
  13. EsesLifan

Cup modifiye hakkında

Lifan tay 100 var servisimle konuştum egzoz falan filan garantiden çıkartmaz dedi orjinal egzozunu sökücem sıfırdan başka performans egzoz takıcam gerçi cupta ne performansı artıcak diceksiniz ama zaten performans için değil hem görüntü hem ses için takıcam. Kimse apaçi falan bıktık sizden ne...
  14. EsesLifan

Benzin aldıktan sonra motor gaz yememeye başladı

beyler benzini aldım fulle dedim adama kapağın dibine ağzına kadar doldurdu bi süre sonra motor gaz yememeye kalkışlarda boğulmaya ve ışıklarda mesela durdugum zaman stop etmeye başladı acaba ne olabilir nedeni :/ Teknik desteğede açtım ama pek ilgileneni olmadıgı için bölümle buraya açıyım...
  15. EsesLifan

Çin malı motor kullananlar derneği :))

Yoldaşlar çok sayın en kaliteli çin malı motor kullanan arkadaşlarım bundan sonra japon motorcuların bizleri ezmelerine izin vermiycezz!! Yolumuz hak yoludurr beylerr :queen:
  16. EsesLifan

Eskişehirli kimse yokmu ya forumda :/

Eskişehir il grubunun konusundada kimse yazmıyor eskişehirden kimse yokmu :jocolor:
  17. EsesLifan

Lifan tay 100, 200kmde 1haftalık motor. TAKAS

2.ci el kanuni seyhan 150 yada mondial 125 kt model motorlarla takas olabilir benzeri motor varsada olabilir. özelden mesajla ulaşabilirsiniz. kmsi çok eski model motorunuzsa hiç mesaj atmayın motorum daha 200km de 1haftalık motor. Motor iyi güzel ama ben debriyaj istiyorum kalıp istiyorum...
  18. EsesLifan

başbakan tayyip erdoğanın önerisi!!

Bekarlara çağrı acilen evlenin ve en az 3 çocuk diyor boşbakanımız... evi olmayana kira parası evlilik için gerekli para ? Millet kendine zor bakıyor senin sayende. Hayatı pahalalaştırıp maaşları doğru düzgün yükseltmeyen orantısız bi şekilde yöneten yönetici. Uzun uzun yazmaya gerek yok...
  19. EsesLifan

Cup lastik havaları nasıl olmalı ? (Kış Aylarında)

beyler bende lifan tay 100 var kitapçığında tam 7.ci sayfadan 14e atlıyor gülüncek şey :/ 8.ci sayfadada içindekiler kısmında lastiklerle ilgili bilgi var ama o sayfa yok :S Biri şu lastik hava ölçülerini söylüyebilirmi :rendeer:
  20. EsesLifan

Lifan tay 100 Lastik havaları yardım

Lifan tay 100 cup model bi motorum var lastik havaları kaç numara olucak ya yardım edermisiniz beyler kitapçığı çok komik bi şkilde 7.ci sayfadan 14.cü sayfaya atlıyor daha kitapçığını tam yapamamışlar içindekiler kısmındada 8.ci sayfada o konuyla ilgili bilgi varmış :pl: ---------- Mesajlar...

Yeni mesajlar