Lastik yardım

Motorum lifan tay 100. 2 hafta önce tekerim patladı arka teker bi motorcuya yakındım götürdüm değiştirttim değiştikten sonra sanki motorun üstündeyken arka teker havası inikmiş gibi dönüşlerde rahat dönemiom sanki arka sağa sola kayıyo gibi oluyor. sekiz çizio sanki arka arkamda biri yokken tek başımayken motorda özellikle arka taraf amartisörler sağa sola kayıyo sanki değiişik bişey oldu tekeri takarken falan bi hatamı yaptı ki motorcu

aynısı benim motordada var.arka lastik patladı ve iç dış komple değişmek zorunda kaldı.değiştikten sonra aynı ebatlarda lastikler takıldı ama yolda giderken sürekli ortadaki saplamaya bakıyorum sanki ben sağa dönerken motorun arka kısmı sola gidecekmiş gibi oluyor.aslında cevabı bende bilmiyorum biri cevaplarda bende merakımı gidermiş olurum

Tekeri güzel sıkamadımı dengesizmi taktı naptı motordan pek anlamamda motorcuya götürdüm servisine anlattım onlarda anlattıgımdan bişey anlamadı tekeri söktürüp tekrar taktırcam servisine busefer biri açıklasa sorunu güzel olcak

teker patladıktan sonra motoru kaç km götürdün?acaba jantta yamukluk olabilir mi?

yaklaşık 200km falan gitmişimdir teker değiştikten sonra oldu ya lastik değişirken jant yamulamaz sanırım :/ jantı yamultcak kadar güç kullanarak değiştirmez lastiği ya ve çelik jant kolay kolayda yamulmaz galiba tel olsa tamam dicemde tellerinde falan ayarları bozulmuştur diye ama çelikte jantım :/ tekeri takarken bi hata yaptı bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar