Benzin aldıktan sonra motor gaz yememeye başladı

beyler benzini aldım fulle dedim adama kapağın dibine ağzına kadar doldurdu bi süre sonra motor gaz yememeye kalkışlarda boğulmaya ve ışıklarda mesela durdugum zaman stop etmeye başladı acaba ne olabilir nedeni :/

Teknik desteğede açtım ama pek ilgileneni olmadıgı için bölümle buraya açıyım dedim :/ Daha çok kişi görür diye

Daha motor 3 haftalık 200kmde :/ karbüratör pislenmesi zor gibi benzindemi sorun vardı ki pislik falan :pale:

Benzin kötü olduğu için karbüratör ağzını kapatmış olabilir diye düşündüm

Bilgi için çok tşk tahminimce öyle bişey olmalı ya :/ başına gelen vardır belki koaly bi çözümü vardır diye açmıştım konuyu neyse saoalsın kardeş yarın en iyisi bi ustaya göstermek

hocam benzin depon hava almıyor olabilir.genelde benzin kapağından hava alır.fullenince kapaktaki hava deliği kapanmıştır.kapağı hava alacak şekilde yarım kapat ve çık bi dolaş sonucu ne olacak bi bak:)

motor beyaz duman atıyorsa kötü benzin. geçen gün opetten benzin aldım, motoru sanki arkadan çekiyorlar, hiç gitmiyor ve beyaz duman atıyordu. benzini çektim petrol ofisinden aldım düzeldi.

Nerden aldin benzini

Eskişehirde yenikentte bahar petrol ama hangi petrolun benzini petrol ofisi gibi yani bilmiorum dandik biyer ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ldiktan-sonra-motor-gaz-yememeye-basladi.html

Bu konudan 2 dakika sonra açmışsın bunu. Sanki 1 haftadır cevap alamamışsın da... :mrgreen:

:D :D :D yaa bian önce cevap gelsin diye :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

hocam benzin depon hava almıyor olabilir.genelde benzin kapağından hava alır.fullenince kapaktaki hava deliği kapanmıştır.kapağı hava alacak şekilde yarım kapat ve çık bi dolaş sonucu ne olacak bi bak:)

İlginç bi yöntem ama ilginize teşekkürler yarın bi öyle deniyim bakalım sonuç ne olcak burdan tekrar yazıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

motor beyaz duman atıyorsa kötü benzin. geçen gün opetten benzin aldım, motoru sanki arkadan çekiyorlar, hiç gitmiyor ve beyaz duman atıyordu. benzini çektim petrol ofisinden aldım düzeldi.

Benzini çekmek bencede kesin çözüm ama depoda full ya kıyamıyorum :))

dostum depoyu fullediğin zaman nedenini bilmediğim bir sebebten ötürü bu durum gerçekleşiyor aynı durumu yaşadım... benzinin 0/5 veya 1 lt sini bi şişeye fln tahliye et düzelecektir;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

hocam doğrusunu söylemiş zaten ;)

BEnzin aldıktan sonra yıkattın mı motosikleti yada yağmura denk geldin mi?Buji başın yalıtımlı değil ve su almış ise ateşleme yapmaz tekler ölür bayar stop eder, cinnete gelir benzinliği basarsın sonra benim gibi niye adamları haksız yere suçladım diye vicdan yapabilirsin.Bir ihtimalde budur.

kardeş sadece benzini kontrol et yeter su olabilir ben dede oldu sinir krızı geçiriyordum

Arkadaşlar maşallah yazmıs çizmiş oynamış , yok yok subab ayarı kacmıstır yada motor ınecek pislik değil
;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------

kardeşim depon hava almıyor

bugun başka bi petrolden shellden aldım benzin ötekisi bitmek üzereydi düzelme var kendine geldi motor biraz beyler

kesin kez benzin olduğuna emin misin benim başıma eski arabamda bir kez 4/3 depo varken fulle demiştim üstüne mazot koymuşlar arabada vuruntu oldu beyaz duman attı falan dedim noluyor buna sonra aldığım fişe bir baktım mazot yazıyor plakama kesildiği için hemen aldığım yere gittim durumu anlattım müdür hemen orada depodaki benzini tahliye ettirip depomuda fulledi birde würthün benzinli enjektör temizleyicisini kattı bütün bunları ücretsi olarak yapmıştı senin dediğin sorunların aynısı olmuştu arabamda yokuş çıkarken 1 de bile zor çıkmıştı o gün

yok motor ara sıra tekliodu bayırlarda falan çok iyi çıkıodu trafikte faalan 90a falan çıkıodu hemen zorlanma yoktu zaaten küçücük motor benzin mazot karıştırcak kadar salak pompacı yoktur die düşünüorum

yok motor ara sıra tekliodu bayırlarda falan çok iyi çıkıodu trafikte faalan 90a falan çıkıodu hemen zorlanma yoktu zaaten küçücük motor benzin mazot karıştırcak kadar salak pompacı yoktur die düşünüorum

okuma yazmayı beceremeyen pompacılar gördüm bence dikkat et:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar