Arama sonuçlarınız

1. EsesLifan

Eskişehirde kurye işi

Eskişehir içinde mesela ecza deposu kuryeleri gibi yada normal kargo kuryeler gibi bi iş bulabilceğim veya başvuru yapabilceğim yer bilen varmı beyler ? Motorlu kurye işi yapmaya karar verdim yeni motor parası biriktirene kadar ehliyet koruma ekipmanları var ha bide kurye şirketleri ayrıca...
  2. EsesLifan

Cup motor yağ kaçırma sorunu

S.a motor yağ kaçırıyor ve çok basit bişeyden dolayı... Yağ değişiminde alttan açtığımız vida oluyor yağı boşaltmak için o vida orjinaline hiçbişey takmamışlar direk vidayı sıkmışlar e haliyle yağ kaçırıyordu hiç aklıma gelmedi öyle olduğu bende vidayı değiştirdim ama orjinali ile değil daha...
  3. EsesLifan

Acil satılık lifan cup

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-full-extrali-ve-cok-duzgun-fiyat-dustu-acil-133591716/detay/
  4. EsesLifan

Acil satılık

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-full-extrali-ve-cok-duzgun-fiyat-dustu-acil-133591716/detay/
  5. EsesLifan

Ekipman önerileri

Bütçem şöyle en fazla 250tl mont 50-60tl dizlik ve 250-300tl arası bi kask önerebilceğiniz bi internet sitesi varmı bu fiyatlara ekipman alabilceğim güvenli bi site varsa ürünün linki falan :) Ha bide eskişehirde bu tür şeyler satan yer varmı bildiğiniz :rendeer:
  6. EsesLifan

Lifanın yeni modeli emisol bilen varmı ?

http://www.lifan.com.tr/urunlerimiz/touring.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=8&category_id=2 motor bu sizce nasıl bu motormu uzun yolda daha iyi bir hıza çekişe güce sahip olur yoksa mondial 150 mcx roadracermi :silent:
  7. EsesLifan

Yeni kasa bi tvs mi 2005-2008 cbr 125mi ?

Her yönden bi değerlendirme yapabilirmiyiz arkadaşlar Beygir ve tork olarak tvs daha güçlü ama sıfır bir tvs mi daha dayanıklı ve kaliteli olur yoksa 20bin km yi aşmamış bir cbr mi ?
  8. EsesLifan

Bi arkadaşıma yardım :)

Bi arkadaşım için soruyorum 2008 model cbr 125 repsolü var farları 2 tane yanıyor biliyorsunuz 2 far birden yanıyor 2sine birden xzenon takarsa bi sorun yaşarmı orjinal aküsünde ? Mesela ben cupa takmıştım 1 tane olduğu halde stop ettikten sonra uzuuun bir süre far yanmıyordu
  9. EsesLifan

Disk ve kampana farkları

S.a bi cbf 250 almayı düşünüyorum mesela ama 250lilik motorun arka freni kampana sizce bi sorun olurmu
  10. EsesLifan

Mondial 150 mcx mi alsam Rks titanic 200 mü

Dün 60 km bi yola çıktım lifan cup ile 2 kişi işkenceye döndü çok yokuşlu bi yoldu motoru 2.ci vites zor attım hep 1 de gittim rüzgar bi yandan bayırlar bi yandan motor bayıldı ve yükümüzde vardı. Sırf bu yüzden daha büyük ve orta halli bi motor almaya karar verdim. bu 2 motor arasında kaldım...
  11. EsesLifan

Mondial 150 mcx mi alsam Rks titanic 200 mü

Dün 60 km bi yola çıktım lifan cup ile 2 kişi işkenceye döndü çok yokuşlu bi yoldu motoru 2.ci vites zor attım hep 1 de gittim rüzgar bi yandan bayırlar bi yandan motor bayıldı ve yükümüzde vardı. Sırf bu yüzden daha büyük ve orta halli bi motor almaya karar verdim. bu 2 motor arasında kaldım...
  12. EsesLifan

Honda cbf 150 - Yamaha ybr 125 ESD (TİTREŞİM)

selamün aleyküm Titreşim konusunda hangisi daha iyi uzun yolda daha rahat ?
  13. EsesLifan

Daelim roadwin 250 R - BuMoto/Jinling Calibre 250RR

Bu 2 motor arasında bi kıyaslama yapabilirmiyiz :/
  14. EsesLifan

yardım.

Arkadaşlar 3-4bin tl arası chopper tarzı diyim o tarz 250 cclik 2.ci el motor markası tavsiyelerine ihtiyacım var bilinmedik markalar çok mesela o tarz marka bilen varsa söyleyebilirmi
  15. EsesLifan

Motosiklet önerisi :(

Arkadaşlar bikaç haftadır takip eden varsa aranızda beni bi motor arayışındayım tvs bayisine gittim eskişehirde apache150 çok hoşuma gitti fiyatıda bütçeme uydun ben 5-6 bin tl arası bi motor arıyorum ama kısaca arayışımı şöyle açıklayayım; Uzun yola çıkabilcem rahat bi 300-500 km arası...
  16. EsesLifan

Honda cbf 150

Cbf 150 almayı düşünüyorum ama yağ yakması kronik bi sorun haline gelmiş kime sorsam direk yağ yakmasını söylüyor. Bu büyük bi sorun olurmu sırf yağ yakımı yüzünden tvs apacheye gidiyor kafam titreşimi hiç önemli değil benim için titreşim haricindede cbf den kalite yönünden aşağı kalır bi yanı...
  17. EsesLifan

Tvs apache ? Yamaha Ybr 125 ? (2012 modeller)

Konuyu ayrıntılarıyla uzatmayalım tek bi sorum var konu ile ilgili arkadaşlar güç olarak hız olarak görünüş olarak tvs tabikide daha üstün bu kuşkusuz bi gerçek. Titremesi var ve bu benim için bi kötü yan değil titreşimden rahatsız olmam çok fazla 10dk dinlenirsin bi sorun yaratmaz. öğrenmek...
  18. EsesLifan

vücut geliştirme

anasayfadada reklamı bulunan power plus lcarnitine " http://www.powerplusvucutgelistirici.com/ " hakkkında bilgisi olan varmı ?
  19. EsesLifan

150 mcx tavsiye ?

Bu motoru kullananlar varmı düşünceler artı ve eksi yönler ...
  20. EsesLifan

Regal raptor markası hakkındaki düşünceler

Regal raptoru nasıl bilirsiniz beyler ne malı bu motorlar alıncak motormu kalitelimi

Yeni mesajlar