- Konu Yazar
Dün 60 km bi yola çıktım lifan cup ile 2 kişi işkenceye döndü çok yokuşlu bi yoldu motoru 2.ci vites zor attım hep 1 de gittim rüzgar bi yandan bayırlar bi yandan motor bayıldı ve yükümüzde vardı. Sırf bu yüzden daha büyük ve orta halli bi motor almaya karar verdim. bu 2 motor arasında kaldım rks yaklaşık 2 milyar pahalı ve bu parayı vermeye deyermi yoksa mcx yeterli olurmu uzun yolda ? araştırdıklarıma göre mcx 14-15 beygir arası 9000 devirde veriyor bu gücü rks 13.1 hp 7500 devirde veriyor sitesinde böyle yazıyor ve rks nin tork gücüne ulaşamadım ama mcxin torku kullanıcıların hepsinin dilinde çok iyi diyor herkes sizce hangisi daha iyi kaliteli ve güvenilir? uzun yolda rüzgar ve bayırlı yolda 2side sanırım zorlanmaz diye düşünüyorum son hızlarındada bi fark yoktur 5km oynar oynamaz diye düşünüyorum 2sininde fren sistemleri güzel ön ve arkaları disk. titreşim olarak mcxin titreşimi yok diye övüyorlar hep ama rksde az bişey var diyor herkes sizce hangisi ? her yönden kullanıcılardan bi yorum alabilirsem 2 model içinde çok iyi olur
motoru kullanma amacım şehir içindede olucak ama 60-100 km bazen nadirde olsa 200+ km uzun yola ve 2 kişi çıkarım yola. bagaj takıcam motora tabikide bunları göz önünde bulundurursak mcx yeterli olurmu hız ve güç konusunda