Arama sonuçlarınız

1. By_StaR

Acil SAtılık Chopper .. TErtemiz..

Acil Satılık ARkadaşlarım Yeni mekan acıyorum Bu para acilen lazım bana .. MT Cİlere GÜzelLik Yapıcamm... LEdow Cxm 250 V motor Detayları ilanımda http://www.sahibinden.com/sok_fiyat_dustu_!!!_ledow_cxm_250_acil_acil_2600_WQQaXQQ10235312WQQpXQQdisplayitem
  2. By_StaR

[TRAKYA MT]-17 AĞUSTOS PAZAR/Şık KAsap Adnan Ustada MotoKross KEyfi.. Bu Pazar

[TRAKYA MT]-17 AĞUSTOS PAZAR/İLkTen YaRıŞa,OrDaN YeMeĞe,BİdE Denize GitSek Süper Olurdu GEzisi :) -Aga Bi Gezi yapmak Lazım, Super Olması LAzım, -ÖYle Değişik Olması LAzım Hareket EFekt Hepsi Olması Lazım, -İçiNde FArklı Farklı Karakterler Olması LAzım.. -HerKEsin...
  3. By_StaR

Çin'LiLer Gelişiyor... Gözede Hitap Ediyor...

Öncelikle Herkese MErhabaLar arkadaşlar! Motosiklete meraklı olanların,almak isteyenlerin öncelikle göz önünde bulundurduğu ucuzluk kavramını çözen "çinliler" Yaptıkları ve İhraç ettikleri motorlarla ,Dünya motosiklet piyasasını kasıp kavurmuş durumda.Binicisine Herhangi Bir teknik destek...
  4. By_StaR

Aşırı Temiz Az Kul.mondial 100 Ukh

SAHİBİNDEN SATILIK 2007 MODEL 100 UKH 1200 kilometrede arkadaşlar Neredeyse Sıfır Gibi Çok Temiz Çizigi Kırığı vuruğu döküğü yok! Oldukca az kullanılmış sahibi benim yakın bi abim.. Sürekli garajında duruyor.. Alan kişi Çok memnun Kalıcak... fiyatı 1200 ytl peşin pazarlıksız... telefon numarası...
  5. By_StaR

Intercom Cihazı Arıyorum

Artçımla Kaskın İçine Takabileceğim ve Kullanabileceğim Ucuz Yollu İnterCom Cihazı Arıyorum... İkinci El Veya Sıfır Fark ETmez...
  6. By_StaR

[TRAKYA MT]-havalar ısındı! şarköye Gidiyoruz 15 Haziran Pazar

Herkese MerhabaLar!Yine Harika Bir Güzergah Ve Harika Bir GEzi İle Beraber Toplanıyoruz!! 15 Haziran Pazar Günü Tekirdağ ŞARKÖYE gidiyoruz... Bu Güzel TaTiL BeldeMize Tüm MT Dostlarımızı Bekliyoruz.. [/URL][/IMG] Buluşma Yeri Tekirdağ SAHİL Lİman ÇAy Bahçesi SAAT 11.30 ÇAY FASLINDAN SONRA...
  7. By_StaR

Sticker DEcal Yapıştırma Fotorafı Arıyorum MTCİLER Yardımınızı Bekliyorum

Merhaba ARkadaşlar Motorumun Deposunda Kullanmak ÜZere Özellikle Yamaha Virago Modelinin Yazısı TArzında Sticker Decal REsmi Arıyorum... Ben İnternette Bir Araştırmasını yaptım ancak;tam anlamı ile bulamadım.. Belki Elinde Bu tarz Yazısı Olan vardır Elinde... Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden...
  8. By_StaR

[TRAKYA_MT] 11 Mayıs Pazar Tekirdağ Uçmakdere Paraşüt Festivali Trakya_mt çıkarması..

Bir Tarafımız Anyada Diğer Tarafımız Konyada Gezisi:)uçmakdere Ve Paraşütçüler :))TMT Bir GEzi olsun...Hazır Edirnedeki Çorludaki Burgazdaki ARkadaşlarla Trakyayı Oluşturmuşken;Tam Olsun Hep beraber olsun diye istiyorduk uzun lafın kısası.HAfta başında bi KAhve camında,Yamaç Paraşüt...
  9. By_StaR

[TRAKYA MT 11 Mayıs 2. TEKİRDAĞ Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali ]

Evet Arkadaşlar! İşte Bomba Bir Organizasyon Daha :) Tamda Zamanında Oldu Aslında bu SeferDe Tekirdağ 2.Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivaline Gidiyoruz:mrgreen: Tekirdağ Mt Olarak TRAKYA MT'nin Başlangıçını yapmıştık bikaç gün önce Artık Edirneden Kırklarelinden Çorludan Lüleburgazdan...
  10. By_StaR

Edirne Dedik Kırklareli Dedik 13.04.2008 Tam 232 Km :)))

Sitemizde Belirttiğimiz Üzere Yollardaydık bugün... İlk Zamanlar Edirne Demiştik ama;Kırklarelindeki ARkadaşımızın Yogun isteği İle Kırklareliye kayı verdik :) .. İyikide Gİtmişiz Başta Soylemek Gerekirse; Sevgili Hakan ÖZTÜRK Arkadaşıma (ÖZTÜRK MOTOR) sEVGİLİ ERSEL KESER Arkadaşımıza (KESER...
  11. By_StaR

95 Model Suzuki Gsxr 750 şanzıman Dişli Takımı Arıyorum!!!

Arkadaşlar 95 model Suzuki GSxr 750 Şanzımanı Arıyorum 1,2,3,4,5,6 vites dişlileri ile tam takım.. ELinde olan varsa irtibat kurarSa Sevinirim ...
  12. By_StaR

[MT TEKİRDAĞ] 13.04.PaZaR Havalar GüzeLLeşti,HayDi Trakya GEzmesine...

Arkadaşlar [MT TEKİRDAĞ] Olarak 13 Nisan PAZAR günü Trakya GEzmesine Cıkıyoruz:) Kırklarelindeki ARkadaşlarımızı Kırmadık Edirnedenki ARkadaşlarıda Alıp Kırklareline Mangala Gidiyoruz.. Çok Söyledik Edirne Edirne Dedik Ama bugün Kırklarelindeki Hakan Arkadaşımızıda Kırmayarak Kırklareline Karar...
  13. By_StaR

[mt Tekirdağ] Mt Tekirdağdaki Arkadaşların Dikkatine Buluşması :)

[MT TEKİRDAĞ] Buluşması 6 Nisan Pazar Günü Saat 13'de Rıhtım Cafe'de SAhilde Yapılacak...Tüm Tekirdağ MT ve Çevre İlçelerden Arkadaşları Bekliyoruz...
  14. By_StaR

Kawasaki ninja250r 2008 Remus Egzos ile nasıl Olur ?

Evet ARkadaşlar Kawasaki Ninja 250r Mayıs Ayında Ülkemiz Yollarında GÖrülmeye baslıyacak .. Peki Bu Çİft Silindirli 250 cc 'lik Race Makinenin Sesi Nasıl Olur Diye Soran Arkadaşlar için Tam bu video çünkü Motoru alan arkadaşta benim gibi Egzos Hastası işte Size Link :)...
  15. By_StaR

2 şubat cumartesi günü şu Soguk Kış Günleri için Sıcak Videolar MT 59 MURATLI

umarım su soguk kış günlerinde herkes Motorunu özledi Biz En Son 2 Subatta beraberdik 2 hafta önce Gerçekten Özlemişiz:) Bİkaç Tanede Kayıt aldık .. Sizinle PAylaşırız diye :) Neyse Teşekkürler şimdiden :) bunu sabah ilk çıkarttığımda çektim motor 2 ay takozlanmış guzel bi havayı bekliyodu...
  16. By_StaR

herkese merhabalar Güvenli Sürüşler

herkese merhabalar.. Ben TekirdağDan Özer .. 13 sene oldu motosiklete binmeye başlayalı ve bu gidişle ömrümün yettiği yere kadar süreceğim... bir çok motor geçti elimden.. şuan Virago 250 :)Var Bordo.. Ama Chopper Sarmamaya başladı sanırım yakında Suzuki Gsx-r 600 alıcam :) neyse şimdiden...

Yeni mesajlar