Arama sonuçlarınız

1. By_StaR

[trakya Mt] Edirnede Ciğer Tava Zirvesi :))

İşte PAzar günü Yaptıgımız EDirne TUrnesi ve FOtorafları.. 5 Motor Gİttik 10 motor GEri DÖndük :)) 11.45 te bana geldikten sonra Yolumuzu ALdık ve Karıştırana DOğru Yollandık, oradanda Edirneye Gazımızı ÇEktik :)) Edirne Grubunun Bizleri Götürdüğü Suni Göl.. İŞte Ekip :) KızanLar...
  2. By_StaR

[trakya Mt] Oyunu Kullan Bize Gel;edirneye Gidiyoruz ! Sezonun Ilk Gezisi!!

Ve beklenen an Geldi.. Yarın Sabah yani 29 MART PAZAR GÜNÜ EDİRNEYE GİDİYORUZ.. Neler yapıcaz ? Nasıl buluşucaz? Hava Nasıl Olacak? Gezisi neye Bağlıcaz? Buluşma Saati Ve Yeri ne Olacak? Eh Yarın Seçim Var nasıl gelicez Oraya ? Bu ve bunun gibi tüm soruların cevabı aşağıda...
  3. By_StaR

Emsallerinin içinde En iYiSi Bu..

Erkesin gördüğünde içinin kaldıgı.. Gözünü ayıramadığı; Sesini Duydugunda Dİnlemeye doyamadığı Ca'nım Motorumu Daha Büyüklerine Sulanmaya başladıgım için satıorum.. Müthij bir Fİyata KAçırılmayacak türde bir Motordur.. Trakyada Erkes Bilir.. Erkeste Okeyi verir bu...
  4. By_StaR

Suzuki Bandit 600 s ARıyorum

2003 model ve yukarısı Bandit 600 s ARıyorum.. İlgilenenler Msj Atabilirler..
  5. By_StaR

Edirneden Kim Varsa Baksın Acil Kan Lazım A Rh +

Edirnede A Rh + Kan Lazım Acil = 0 537 526 58 88 yeni doğan bi bebeğe TELEFONDAN ULAŞIN..
  6. By_StaR

0 Rh - Negatif Kan Ihtiyacı Istanbul<<

İstanbuldaki bir arkadaşımızın yarın (2. şubat 2008)ameliyata girecek babası için 0 rh - Negatif kana ihtiyaç vardır.. Hastane;Üsküdar Hospitalium hastanesi İRtibat Telefonu;0 535 607 17 18 ( AHMET )
  7. By_StaR

Extremaya Yepyeni Bir Dert Geldi :)) Aprilia Rs 250 Hayırlı Olsun Kanka :)

Sitemizin 2 zamanlı MotoRlarda uzman adamı Extrema Emrah ARkadaşımın Yeni Motoru Aprilia Rs 250 Hayırlı uğurlu olsun .. TOpicide Benden Olsun İŞte Fotolar.. Makine Süper Ötesi.. CirLop CİrLop :D :rendeer: SOn fotorafta trafiğe kapalı alanda çekilmiş :mrgreen: KAsksız gezio bu adam...
  8. By_StaR

Kamyonetimiz Çalınmıştır Beyaz ISUZU!! Lütfen Okuyun..

SİTEMİZin TEKİRDAĞLI REDLİNE NİKLİ ÜYESİ HÜSEYİN KIZILKOR nikli arkadaşımızın İsuzu MARka kamyoneti dün SAbah evlerinin önünden çalınmıştır.. Kamyonetin plakası 59 KC 668 DİR.. EN SON MARMARAEREĞLİSİNDEN 35 YTL LİK MAZOT ALINMIŞ VE BU MAZOTLA EN FAZLA SİLİVRİYE KADAR GİDEBİLİYOR KAMYONET...
  9. By_StaR

Nice Yıllara Faruk59! Canım KArdeşim Benim..

Şuanki Bu yazıları Okuduğunuz ve Gönülden Bağlı oldugunuz bu sitenin Bana İlk Kazandırdıgı ARkadaş olan ve her gecen gün dahada Geliştirdiğimiz dostlugumuz sayesınde kendisinden yeni yeni Şeyler Öğrendiğim Biricik KARDEŞİM FARUK59 İyi Kİ DOğdun... Nice Beraber SÜreceğimiz.. Keyifli Mutlu...
  10. By_StaR

V 250 Custom En Güzelinden... Cxm250 Ledow

MODİFİYELİ.. UZATILMIŞ ÖN MAŞALAR SES EGZOZLARI SIFIR ARKA LASTİK VE SIFIR AKÜ İLE BERABER... 10 NUMARA MAKİNE... http://www.sahibinden.com/race_touring_makinelerle_takas_yapabilirim_WQQaXQQ10235312WQQpXQQdisplayitem ACİL SATILIKTIR FİYATTA SÜPER İNDİRİM YAPICAM MOTOR BULDUM ONU ALMAM LAZIM ..
  11. By_StaR

Iyi Ki Doğdun Extrema !! (emrah) :)

Sitemizin 2 ZamanLı ÜYesi !Kankam:) iyi Ki DOğdun Nice Yıllara CAnımsın Kardeşimmmm .:):) :cherry::cherry::cherry:
  12. By_StaR

[Tekirdağ MT] 29 Ekim Gelibolu Eceabat çanakkale şehitlikleri Gezisi...: 29-10-2008

Gezimize Ait Fotoraf ve videolar :))
  13. By_StaR

Her yerden HerKese SeLam Olsun Bu da Benim 1000.Msjım olsun..

Aşağı yukarı bir sene oldu artık.. şimdi bakıyorumda 999. msjdayım.Bugüne kadar birçok gezimiz oldu.. Ne Yalovalar Kaldı,ne kıyıköyler ne şarköyler ne istanbullar.. Trakyada bile Şimdiye kadar GEzemediğim yerleri gezdim bu site sayesinde.. Sıcakta Dostlar buldum.Dostluklarım oluyor...
  14. By_StaR

Acilen... Motorumu SAtıyorum.. 2500...

ARkadaşlar Motorumu SAtıyorum Cok Uygun Fİyata veriyorum 2.500 ytl.. Ledow Cx250 Önde Sosis Canta, Ses Egzozu, Farklı Depo Tasarımı , Elcik Ve LEvye Püskülleri.. ayrıca yeni sahibine verirken sıfır 10 numara ayna takımı ile beraber.. REngi Bordo Sarı... KEsinlikle güzeldir...
  15. By_StaR

[trakya_mt] Bir Trakyalı Gözüyle Istanbul.. Teşekkürler Metehan ..

Biz aslında en başından geleceğimizi söyledik.. zira Gelcendi gelmicendi... öyleydi böyleydi derken Perşembe Günü Yanı Bayramın son günü Geldi çattı.. Orhan ERkenciydi,SAbah 9 küsürlerde geçti benim dükkanın onundan kısa bi lafladıktan sonra bi kahvaltı edeyim dedi, Gitti... SAat 10.30 civarı...
  16. By_StaR

RESİM UPLOAD YAPMADA SORUN aCİL YARDIM !

Arkadaşlar imageshack e veya facebooka resim upload edemiyorum.. etmeye calıstıgımda,msnin baglantısı kopuyor.ayrıca başka resim yükleme siteside denedim fakat olmadı... baglantımı yeniden bağlandırdım ama olmadı ya .. Dün kü GEzi Fotolarını Yüklicem yükleyemedim.. NEdendir ? Yardımınızı...
  17. By_StaR

Acil Ab Rh + Kan çorlu şifa Hastanesine

çorlu şifa Hastanesine şuanda Hemen Acil Ab Rh+ Kan Lazım!!!! 0 532 282 5800 TAMAM GEREK KALMADI ARKADAŞLAR!! TEŞEKKÜRLER..
  18. By_StaR

[trakya Mt]->>>1.trakya Mt'cileri Iftar Yemeği/herkesi Bekliyoruz.....<<<<

Bu Sene Çok ETkinlikler Yaptık.. Sesimizi Çok Uzaklara Duyurduk yaptığımız etkinliklerle gezilerle... "İstanbuldan sonrada Bir Motorcu Topluluk varmış" Dedirttik Motorcu ARkadaşlara... Şimdi Bu Gezilerin Bu Toplantıların en Anlamlısını Yapıyoruz... 21 Eylül Pazar Günü TEkirdağ...
  19. By_StaR

şok!şok! 2300 Km De Tertemiz Mondial 100kh 900 Ytl!

Evet arkadaşlar motor komşumun tertemiz , 2008 model Mondial 100 kh bi Tane Çizik Bİle yok! Sıkışıklığından veriyor.. Pazarlıgı yok Zaten Fiyatı cok ama Cok UYgun 900 YTL! Siyah REnkte.. Herşey Acık Motor Tekirdağ Muratlıda... Muratlı Devlet Hastanesi Personeli Bi Abimde. İrtibat için ÖZelden...
  20. By_StaR

HEp Kötü Haber VErcek DEğiliZ Ya!FARUK59 'un Kızı Oldu :))

Sitemiz ÜYelerinden TEkirdağlı FAruk SEvim ARkadaşımın Nur Topu gibi Bir Kızı Olmuşş... Allah ANalı Babalı Büyütsün Kanka ! :) ÜLen Baba DA Oldun Be :mrgreen::mrgreen::cherry::cherry:

Yeni mesajlar