Arama sonuçlarınız

1. L.SAHİN

Hangisini almalıyım (Kawasaki Z750 VS Fazer 600)

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Kawa er6n motoiskletimi satttım,bu yıl güya motor almayacaktım ama gıdıklanıyorum rahat duramıyorum kafayı yiyeceğim o yüzden 2-3 gün içerisinde motosiklet almak istiyorum ikinci el olarakdan yaklaşık 2007 model 20-25binlerde bi motor istiyorum aklımda z750 var...
  2. L.SAHİN

Ankaralı arkadaşların dikkatine !!!!

Sevgili arkadaşlar yarn sınav için ankaraya geleceğim fakat verilen adresin hiç bilmiyorum sizlerde ricam aştiden,ulusdan yada kızılaydan bu adrese nasıl ulaşabilrim bana yardımcı olursanız cok sevinirim adres aşağıda; NEVZAT AYAZ ANADOLU MESLEK LİSESİ DİKMEN CADDESİ NO;112 POLİS EVİ KARŞISI
  3. L.SAHİN

Kawasaki er6n-f bilgi!

Arkadaşlar bugun cbf250mi sattım sizlere almayı düşündüğüm er6lar hakkında bir kaç sorum olacak! 1.motor ikinci alınacağı için yaklaşk 15-20 bin km deki bir motorun bana acabilmesi muhtemel mekanik yada elektronik sorunları nelerdir? 2.gerek dış görünüm gerek kullanışlılık acısından...
  4. L.SAHİN

İkinci el cbr125 bi bakın!!!

arkadaşlar bi arkadaşım bu motoru almak istiyor yanlız arkadaşım motorun arka kuyruk kısmının rengi genelde cbr lerde siyah ama bunda gri olduğunu söyliyor böyle modeller varmı acaba yoksa sizdemi ilk defa görüyosunuz,yardımcı olursanız sewiniriz
  5. L.SAHİN

Honda kinetic egsoz temizleme

sevgili arkadaşlar,bi yakınım kinetic motosikletinin egzosunu temizlemek istiyor bunu en kolay yöntemi nedir,şimdiden teşekkürler konuyu yanlışlıkla iki kere actım mod arkadaşlardan diğerini silmesini talep ediyorum
  6. L.SAHİN

Bolu-düzce-Akçakoca-Ereğli-Zonguldak-Devrek-Mengen

Evettttttt sevgili motosiklet tutkunları :D uzun bir aradan sonra acılış gezimi,boludn başlayıp,düzce-akçakoca-ereğli-zonguldak-devrek-mengen istakşmetinde gercekleştirdim 1 gün içinde bu geziyi tamamladk elimizden geldiğince durduğumuz yerleri fotoğraflamaya calıştık,bana bu gezide eşlik eden...
  7. L.SAHİN

Bolu mt-yedigöller gezisi

Ramazandan hemen önce ani bir kararla mustafa(turuncu),babam ile birlikte bir gezi yapmayı planladık ve kararımız yedigöller oldu,yollar cok bozuk ve yorucuydu giderken son km lerde nerdeyse isyan bayrağı cekecektim ama vardıktan sonra tüm sinirim gecti :lol: işte fotoğraflar; Artcım sevgili...
  8. L.SAHİN

kawasaki er6n-honda cbf500

evet şimdi diyeceksiniz bri enjessiyonlu 650 lik biri karuratörlü 500lük diye ama bende bu ikisi arasında kaldım ikinci el değerleri cok farklı değil bcbf500 honda olmasından yedek parca sıkıntısı olmayacağından dikkatimi cekiyor er6 ise daha teknolojik ve güçlü ama kawasaki yedek parca servis...
  9. L.SAHİN

cbf250 den sonra er6f nasıl olur???

evet biliyorum sacma bi soru tabi cbf den sonra er6 farklı olur ama asıl sorum bu kawsaki er6f modelleri nasıl bi motor önümüzdeki yaza böyle bi motorla girmeyi planlıyorum 4silinidir bi makine şimdilik yakıt sarfiyatından dolayı istemiyorum fakat erf hem görünşü hemde 2silindir olması dikkatimi...
  10. L.SAHİN

9 Mayıs MyHeArT (Harun) Arkadasımızın Doğum Günü..

9 Mayıs MyHeArT (Harun) Arkadasımızın Doğum Günü... Dogum Günün kutlu Olsun:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
  11. L.SAHİN

10.03.2007 Bolu-Gölcük Gezimiz

Herkeze Merhaba Arkadaşlarla havanın güzel olmasından faydalanarak bir gezi düzenledik,bunuda siznle paylaşmak istedik,başlangıç noktamız evimin önüydü burası alışveriş yapmakta olduğumuz marketin önü bura ise gölcüğün girişinde ormancı ile pazarlık anımız :D motorlarımızın park anı...
  12. L.SAHİN

ybr125 ten koku geliyor

arkadaşar,arkadaşımın ybr125'ini calştırdığımız zaman bi süre sonra motordan bir yanık kokusu geliyor motorla tek bir turda bile bu koku bariz belli oluyor,hatta kokunun gelmesi için durduğu yerde calışması yeterli.Motorda herhangi sürten ve değen bir yer yok motor aksamından gelen bir...
  13. L.SAHİN

Bolu-MT 17 Aralık Pazar bolu-Gölcük gezimiz (iki motor)

Sabah evde msn'de sörf yaparken birden dışardan ybr kornası duydum,dedim bu bizim kuruyemişci mustafa,aşağı indiğimde nereyi gezsek diye tartışırken gölcükte karar kıldık.fakat iki motor az diye düşündüm başka gelen olurmu diye aramalara başladım alper gelmezdi biliyorum,zafer ve apo...
  14. L.SAHİN

19 Aralaık Pazar bolu-Gölcük gezimiz

Sabah evde msn'de sörf yaparken birden dışardan ybr kornası duydum,dedim bu bizim kuruyemişci mustafa,aşağı indiğimde nereyi gezsek diye tartışırken gölcükte karar kıldık.fakat iki motor az diye düşündüm başka gelen olurmu diye aramalara başladım alper gelmezdi biliyorum,zafer ve apo...
  15. L.SAHİN

Yamaha Fazer 600 Mü Honda Cbf600 Abs Mi?

Renkler 16.900 YTL CBF 600 ABS Teknik Özellikler Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 16 sübaplı DOHC sıralı 4 silindirli Motor hacmi (cc) 599,9 Silindir çapı& strok (mm) 65x45.2 Sıkıştırma oranı 11.6 : 1 Yakıt sistemi 4 adet 34 mm´lik VP tipi karbüratör Max güç (ps @...
  16. L.SAHİN

Yamaha Fazer 600 Mü Honda Cbf600 Abs Mi?

arkadaşlar bu iki motor arasında kararsız kaldım yamahanın tipi daha cok hoşuma gidiyo ama honda da markadan dolayı beni cekiyo zaten cbf250 kullanıcısıyım

Yeni mesajlar