Arama sonuçlarınız

1. S

Baskı Balata

Arkadaşlar merhaba Bugün şehir dışında motorum bozuldu, baskı balatadan olduğunu öğrendim, bir yerde yaptırdım 80 TL tuttu, nasıl bir fiyat nette araştırdım çok farklı fiyatlar var, baskı balatanın hepsi değişti üstüne yağda değiştirdi. MCT 250
  2. S

Sakarya zirvesi

Merhaba sevgili arkadaşlar Pazar günü 11 Aralık, Akyazı ya gidiyoruz, saat 11:30 Ada Center önünde buluşacağız yaklaşık 15 kişi geliyor, kimler geliyor bilemiyorum açıkçası gelmek isteyen var ise seviniriz. Gelecek olanlar bu topici doldursun :) Saygılarımla
  3. S

Pantolon tavsiyesi

Arkadaşlar Held marka eldiven aldım, tavsiye üzerine almıştım ama benim eller üşüdü, yine held marka pantolon alacaktım ama şimdi almak istemiyorum, bütçem 100 TL hangi marka hangi model tavsiyeleriniz var mı ? Saygılarımla
  4. S

Motorunuzu nasıl yıkatıyorsunuz

Ben uzun zaman hani şu arabaları yıkayan arkadaşlar var tazyikli su ile yıkatıyor dum sonra, ustalar yıkatma dedi, şimdi kendim kova bez ikilisi ile yıkıyorum ama çok yorucu oluyor, sizce tazyikli su ile yıkasam kalıcı bir hasar bırakır mıyım? Sizler nasıl yıkıyor veya yıkatıyorsunuz ?
  5. S

İş Görüşmesi

Merhaba İş görüşmesine motor ile gitsem :) nasıl bir intiba uyandırırım ki ? Kask mont eldiven pantolon vs :)
  6. S

En az yakan tarz hangisi

Moped Commuter Scooter Touring Sport Touring Chopper Enduro Super Sport
  7. S

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır.

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır. Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir...
  8. S

LPG mi takmam gerek

:) Saygılar Mondial 250 MCT 2005 model 52 TL Benzin ile 212 KM, uzun yol ( Adapazarı Kırkpınar 2 kere , gerisi şehir içi ) uzun yolda max. hız 90, bana fazla geldi, bir ayar mı yaptırmam gerek yoksa agresif sürmemem mi gerekiyor yoksa LPG mi taktıracağız. :)
  9. S

Orjinal Harley Bayan Bot

Arkadaşlar merhaba Botu kız arkadaşıma aldım, vermek nasip olmadı ayrıldık :) bir kere giyilmedi emin olabilirsiniz Yeşil Kunduradan aldım,36 numara.Tercihim elden teslim.Hem İstanbul hem İzmit hem Sakarya da bulunuyorum. Saygılarımla 150 TL diyorum. Moto aksesuarı ile takas olabilir.
  10. S

Jikle ayarı

Ben bu jikle olayını çözemedim, biraz önce bir saat civarı gezinti yaptım, bakın şimdi Motor MCT 250 İlk çalıştırırken jikleyi komple açıyorum ok çalışıyor belirli bir müddet sonra indirmek istiyorum hemen stop ediyor jikleyi azcık indirsem hemen stop ediyor, 1 saat sonra deniyorum artık...
  11. S

Yarın alışveriş günü

Motoru yazın aldım, ve bazı malzemeleri de satın alamadım bunlar Pantolon Dizlik Eldiven Elçik Koruma Boyunluk Sizin aklınıza başka ne geliyor arkadaşlar, ve netten almak istiyorum nereden alabilirim. Saygılarımla
  12. S

İş arıyorum

Arkadaşlar merhaba Sakarya İzmit İstanbul üçgeninde iş arıyorum, mesleğim Sistem Destek 31 yaşındayım, ilgilenen olursa CV mi atmak isterim. Saygılarımla
  13. S

Jikle sorunsalı

Merhaba Mondial 250 MCT jikle sinde sorun var diye değiştirdiler, şimdi bakın Jikleyi bana ters yöne çevirdiğimde çalışıyor jikle yi kendime doğru tarafa çekersem aşırı gaz veriyor, ortada bir yerde sabit çalışmaya çalışıyor , bu ayar normal midir, ben araba jikle si gibi olur sanıyordum iki...
  14. S

Tayfun Tançgil

Merhaba Kendisi Sakaryalı, 1999 da kendine yanan kırmızı ışığa aldırış etmeyen bir canavar tarafından motor üstünde hayatını kaybetti, liseden arkadaşımdı, daha çok gençti herkes ona tek teker derdi ailecek motorculardan ailenin tek çocuğu idi , babası hala motor üstünde rahat uyu dostum...
  15. S

GV 650

Merhaba arkadaşlar Hyosung GV 650 hakkında forumda bilgi yok arama yaptım ama ulaşamadım, sahibinden.com da pek revaçta gözükmüyor, benim hayalimde ki motordur kendileri, fikirlerinizi alabilir miyim ? Saygılarımla
  16. S

Bir sonra ki motorunuz

Selamlar Herkesin kalbinde yatan bir model vardır, bende Mondial 250 MCT var, bundan sonra Allah izin verirse Hyosung GV 650 istiyorum. Peki sizler
  17. S

Normal Sis farı takamazmıyım

Merhaba sevgili arkadaşlar Motor Mondial 250 MCT, bugün ön koruma demiri taktırdım, demirlerin arasına sis farı hani şu yuvarlak standart olanlardan taktırmak istedim ne servis ne de elektrik ustası olamayacağını belirtti bende gündüz farı diye tabir edilen bir şey led li, onlardan aldım...
  18. S

Polis ışığı

Merhaba sevgili arkadaşlar Motorun arkasına şu polis arabalarının karbüratörü içinde olan mavi kırmızı ışıktan taktırdım, amacım akşamları görünmek ama Polis ler bu konuyu ne der bilmiyorum, motorun arkasında çantalarda duruyor işaret parmağı boyutunda, sorun çıkar mı sizce
  19. S

Sakaryadan selamlar

Merhaba arkadaşlar Motoru yeni aldım orjianal Çin :) MCT 250, Sakaryalı arkadaşlara ve diğer arkadaşlara selam ederim. Saygılarımla [/url][/IMG]
  20. S

Sakarya İş yeri açma fikri

Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri bir iş yeri açabilir miyim diye hayaller kuruyordum, geçenler bir motor aldım ve tabi motor aldıktan sonra malzeme ihtiyacı doğdu kaskı olsun montu ıvır zıvırı Sakarya da bu işi yapan belli başlı bir yer yok bir serviste kask vs. satılıyor, ufak çaplı bir...

Yeni mesajlar