Arama sonuçlarınız

1. M

cbf 600 - cbf 500

arkadaslar allah nasip ederse yeni sezona 9000 ytl cıvarında nakıt para ıle girecegım kafayı cbf 600 e fena halde kılıtledım bugun o sesı benı hasta ettı kendısıne asıl konu cbf 600 un 2000 model fln olanları 12000 ytl cıvarında cbf 500 ıse 7500 ytl den baslıyor . 4 silindirli olan cbf 600...
  2. M

motorun ısınınca.........

motor sogukken super . ısındıkça böyle tatsızlık veriyor biri cbf 150 bırı caracal 200 sogukken canavar gıbı gıdıyor ısındıkça subab şakırtısı başlıyor tam tersı olması gerekmıyormu
  3. M

şanzımanda sorun

slm arkadaslar arkadasımın caracal 200 unde sadece 3 .viteste hangı devırde olursa olsun sadece 3. viteste motorda tangur tungur ses gelıyor ama gıdıyor sebebı ne olabılır . motor tamırcısı arkadaslar cok saçmaladıda buraya yazayım dedım bırde
  4. M

konjektör neden yanar yanarsa ne olur

İLK belirtiler motorumun marşa basınca isteksiz çevirmesiyle başladı . uğraş uğraş yok banamısın demiyor . ayak marşı ile çalıştırıyorum 10 sny sonra stop ediyor. yok bu motorun bana bir garezi var diyordum . bizim yan komşu geldi 20 yıllık motorcu zx9 a bınıyor . aküyü açsana dedi aküyü...
  5. M

şarj sorunu caracal

arkadaşlar 3 gundur akü arıyordum . sorunum akü değilmiş . sargı yeteri kadar elektrık uretmıyor dogala olarak akü şarj olmuyor . aküyü sarj edıyoruz aküyü yıyıp bıtırıyor . sonra marsa basıyorum tıktık yapıyor korna calmıyor kısacası bu sarj ısını duzeltmek ıcın ne yapmam gerek birde arasına...
  6. M

zenno ve shark

zennon veya shark marka kask almayı dusunuyorum hangisi daha kalıtelıdır ilk sorum bu 2.si çene açılır dusunuyorum kaza anında çene bolumu acılırmıkı onu dusunuyorum açıldığı anda surat paramparca olur . çene acılır kasklar cok muhtesem kullanımı rahat ama ıste ısın o yonu benı tedırgın...
  7. M

caracal 200 yardım

sabah motoruma bındım marsa bastım tık dıye bır ses geldı . kontak kapatıp actım bır daha bastım bu sefer ses yok motor caracal 200 ayak marsı ıle bır tur dondurdum marsa bastım hemen aldı ve calıstı . 10 km yol yaptım geldım 3 saat durdu bındım bastım marsa yıne tık dedı bu sefer 2-3 kere tık...
  8. M

şehir içi yakıt ve subab ayarı

motorumu bakım ıcın servıse bıraktım , aksam aldıgımda baya bır gezdım sonra yolda kaldım bir motor subab ayarından cıkınca neden fazla yakar ilk cıkısta cunku 5 ytk lık almıstım 32. km de tık benzın bıttı normalde 40 km yı devıeıyordu sonra bır 5 ytl daha attım eskı halıne dondu km olarak ...
  9. M

subab ayarından sonra

arkadaşlar subab ayarı yapıldıktan sonra motorun yakıtı neden % 50 oranında artar eskısınden daha cok yakıyor ama sonra eskı halıner gerı donuyor
  10. M

yakıt sarfıyatı

arkadaslar kanuni caracaş 200 motorum var 5 ytlık bnzın ıle 40 km yı gecemıyorum subab ayarı yaptırdım yag falan degıstı ama bunu nasıl dusururum
  11. M

sis farı

arkdaslar mterayes26 kanuni caracal 200 motosikletıme sis farı takmak ıstıyorum 35 watt 2tane sis farı ,,, 12v 7a akü var motorda az once montajını izledım ve benım elımden gelmez o kadar sey servıs bunu yapabılrımı sıgorta ve röle ile cogu yere soruyorum yüzüme bönbön bakıyorlar bilen varmı...
  12. M

mondial rs 151

en çok 5000 veya 6000 km de 2006 model mondial rs 151 almayı dusunuyorum kırmızı olursa cok ıyı olur eskişehirden olursa sevınırım baska sehırlerle naklıyeyle ugrascak vaktım yok [email protected] msn ım ılgınenler eklesın goruselım

Yeni mesajlar