sis farı

arkdaslar mterayes26 kanuni caracal 200 motosikletıme sis farı takmak ıstıyorum 35 watt 2tane sis farı ,,, 12v 7a akü var motorda

az once montajını izledım ve benım elımden gelmez o kadar sey servıs bunu yapabılrımı sıgorta ve röle ile cogu yere soruyorum yüzüme bönbön bakıyorlar bilen varmı yada eskişehir de kime yaptırabılrıız

Son düzenleme:
dostum yaparlar da biraz para alırlar yani.bende aynı şekilde yaptırmak istedim ama biraz uçtular rakam konusunda sadece işçiliğe 35YTL istediler parça ayrıca bir para zaten...bence yaptırma herşey orjinalinde güzeldir

dostum yaparlar da biraz para alırlar yani.bende aynı şekilde yaptırmak istedim ama biraz uçtular rakam konusunda sadece işçiliğe 35YTL istediler parça ayrıca bir para zaten...bence yaptırma herşey orjinalinde güzeldir

35 ytl ısterse arkadas falan demem aküyü vucuduna baglarım bızım elemanın bu sanayıcı mantıgı hep aynı bır kısıden gunluk karı cıkarmak onun içinde hepsı yatıyor

benim motorun ön kısmında sis farı için yer vardı.kendim bağladım.bağlantıyıda far kısmı içindeki boş kablo uçlarından yaptım.zaten sis farı için koymuşlar o boş uçları.motorundaki arın arka tarafına bak boş kablo ucu varmı.

benim motorun ön kısmında sis farı için yer vardı.kendim bağladım.bağlantıyıda far kısmı içindeki boş kablo uçlarından yaptım.zaten sis farı için koymuşlar o boş uçları.motorundaki arın arka tarafına bak boş kablo ucu varmı.

diyorsun ki boş kablo ucu varsa direk bağla kablo çekemeye röle , sigorta vs ye gerek yok diyorsun

benim motorda öyle.o boş kablo uçlarıda park lambası içinmiş.yani parkları açınca sislerde yanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum bak istanbulda olsan sana işçiliği bedawa yaptırırdım adamlar aksesuar satıo montaj işi warsa bedawa we kendılerı yapıo www.eliftuning.com adresi alın bakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
werdıgım adreste kargoda ucretsız montajda

satın alırken akü kaldırırmı diye sormuştum olumlu cevap alınca bağladım yandı.kaç watt olduğunu hatırlamıyorum.ama ucuzdu baya çiftini 15 ytlye almıştım.bisan roadstar topiğnde bağladığım lambaların resimleri var oradan bakabilirsin.

Son düzenleme:
Bende bağladım ama sürekli kullanırsan aküden yer ve akünü bitirir uzun yolda 70-80 km hızla giderken iyi olur role neden lazım dersen hem anahtar görevi yapar hemde sis farını korur farın önündende ala bilirsin boş kablo var bende sadece parklarda yanıyor farın arkasından aldığımda direk yani normal farlarda veya farlar kapalı iken kabloya elektirik gitmediği için yanmıyor bağlantısı kolay bende daha önce bağlamamıştım ama biraz internetten yardımla oldu istersen role bağlantı uçlarını vere bilirim bir...rolesiz direkte bağlaya bilirsin biraz kablo biraz kablo ucu sigorta hepsi topu topu 5 ytl tutar

Bende bağladım ama sürekli kullanırsan aküden yer ve akünü bitirir uzun yolda 70-80 km hızla giderken iyi olur role neden lazım dersen hem anahtar görevi yapar hemde sis farını korur farın önündende ala bilirsin boş kablo var bende sadece parklarda yanıyor farın arkasından aldığımda direk yani normal farlarda veya farlar kapalı iken kabloya elektirik gitmediği için yanmıyor bağlantısı kolay bende daha önce bağlamamıştım ama biraz internetten yardımla oldu istersen role bağlantı uçlarını vere bilirim bir...rolesiz direkte bağlaya bilirsin biraz kablo biraz kablo ucu sigorta hepsi topu topu 5 ytl tutar
evet bende yukarıda yazdığımk gibi boş uçlara direkt bağladım ve parkları açınca yanıyor.

evet bende yukarıda yazdığımk gibi boş uçlara direkt bağladım ve parkları açınca yanıyor.

Sanırım bunu bilerek yapmışlar o ucu açık bırakarak sis farı eklene bilsin diye aküye fazla yük binmesindiyede parklar yanınca elektirik gidiyor ama işlevsel değil çünki sis farı yolumuzu göremediğimiz zamanlar gerekli ve iki lambayada ihtiyaç duydumuz zamanlar daha fazla aküden direk bir kabloda çekile bilir..

Arkadaşlar başka başlık açmak istemedim; hareket eden motorda sis lambası doğrudan akü' denmi harcıyor elektiriği? Ya da sis lambası demiyelimde tüm lambalar diyebiliriz.Lakin yaklaşık 40 km yol yaptım akşam sis lambalar açık şekilde, ışıklarda bir durdum...Marş basmıyor!Öyle kaldım cadde ortasında 5-10 dakika sonra ayakla zar zor çalıştırabildim...Motor hareket ederken akü kendini şarj ediyor diye biliyordum, ama galiba doğrudan aküden yedi...Yanlışmı biliyorum?

Zamanında bende takmıştım fakat hiç tafsiye etmem. 35 er watt nedense tasisatı orluyor sanırım. Elektrik sorunları çıkarıyor motorda. Bu nedenle bir daha yapıcak olursam güçlü zenon led lerle yapmaya çalışacağım.İYi bir ustaya yada elktrikçiye danışmadan yapmamanı öneririm.Sisler çalışırken motor aküye yatiştiremiyor.

Zamanında bende takmıştım fakat hiç tafsiye etmem. 35 er watt nedense tasisatı orluyor sanırım. Elektrik sorunları çıkarıyor motorda. Bu nedenle bir daha yapıcak olursam güçlü zenon led lerle yapmaya çalışacağım.İYi bir ustaya yada elktrikçiye danışmadan yapmamanı öneririm.Sisler çalışırken motor aküye yatiştiremiyor.

Teşekkür ederim, demekki bu tip sıkıntılar olabiliyor. Valla kardeşim kendi bağlamış galiba sisleri, "o şimdi asker", motor da bende emanet. Söksem bir sıkıntı, sökmesem başka sıkıntı...Birde ön sinyalleri söküp sisi onların yerine takmış, hay Allah'ım ya, kaç defa dedim olmaz diye ama! Şimde önde sinyal yok yani:pale:

Arkadaşlar başka başlık açmak istemedim; hareket eden motorda sis lambası doğrudan akü' denmi harcıyor elektiriği? Ya da sis lambası demiyelimde tüm lambalar diyebiliriz.Lakin yaklaşık 40 km yol yaptım akşam sis lambalar açık şekilde, ışıklarda bir durdum...Marş basmıyor!Öyle kaldım cadde ortasında 5-10 dakika sonra ayakla zar zor çalıştırabildim...Motor hareket ederken akü kendini şarj ediyor diye biliyordum, ama galiba doğrudan aküden yedi...Yanlışmı biliyorum?

Sorunuzun cevabı aşağıdaki linkte var. ;)

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/75771-led-far-uygulamasi-artik-akunuz-bitmeyecek.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar