Arama sonuçlarınız

1. shadow-vt

bir erkeğin bittigi an..!!

-------------------------------------------------------------------------------- BİTME DIYE BUNA DENIR. :cherry: Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : Oyle demek istemedim. Tabi...
  2. shadow-vt

Marketing nedir?

Marketing nedir. :) -------------------------------------------------------------------------------- Bir partide çok sahane bir kiz gördünüz diyelim. Hemen yanina gidip: 'Harika sevisirim!' derseniz; Bu, dogrudan pazarlamadir (direct marketing) Arkadas grubunuzla partide takilirken...
  3. shadow-vt

Dünyadan ilginc olaylar..!!

DÜnyadan ilginc olaylar. -------------------------------------------------------------------------------- Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi... Eve gelen es kocasini o halde gorünce bayildi..Kapiyi açik gören komsu kadin içeri girince iki cesetle...
  4. shadow-vt

Vücudumuzdaki organlarin sinir uçlarinin bulundugu yerler ..

Resimde Vücudumuzdaki organlarin sinir uçlarinin bulundugu yerler gösteriliyor bu bölgelere masaj yapildiginda iyi geldigi söyleniyor ve bu organlarin rahatsizliklari bu bölgelerdende anlasiliyormus. http://img88.echo.cx/img88/5473/leonardmorganx007ewestwoodde9b.jpg
  5. shadow-vt

Herseyde Bir Hayır Vardır...!!

Bir zamanlar Afrika''daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü. Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister...
  6. shadow-vt

"en son ne zaman" oyunu

arkadaslar " en son nezaman diye sorulanı cevaplayıp sonraki gelene biz soruyoruz Misal:1. ben --En son ne zaman asik oldun? 2.oyuncu--dün En son ne zaman dayak yedin? 3.oyuncu--dun gece eve gec gittimde :cherry: En son ne zaman.......... ve boyle böyle devam edecek ,hadi bakalım...
  7. shadow-vt

Adını Soy adını yaz ideal meslegini soylesin sana

adını soy adını yaz ve tıkla :cherry: ben hiper market yoneticisi cıktım ne alakaysa :) http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
  8. shadow-vt

güzel bir yazı..sizinle paylaşmak istedim sadece..!

Melek -------------------------------------------------------------------------------- Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş: "Allah'ım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağim?" - Tüm...
  9. shadow-vt

TELSİM bu duvarı reklam için kiraladı.Ama....!!

bunlarıda motorola + nokia yazdı.:cherry: :cherry:
  10. shadow-vt

sigarayı nasıl bıraktım..!!( gunluk tuttum okuyun :)

Sigara yı bırakma günlüğü -------------------------------------------------------------------------------- BİRİNCİ DAKİKA Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet'in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda yaptığı olumlu etkileri anlatan bir haber okudum. Bu tarz haberlerden oldum olası...
  11. shadow-vt

Osmanlı sanatı(her sey var).!

tablolar, cesmeler,el sanatları.osmanlı yemeklerı.v.s. yorumlarınızı beklıyorum.! http://www.osmanlisanati.com/p1.html
  12. shadow-vt

kim kimdir.butun unlulerin biyografileri.

merak ettiginiz yerli yabancı tüm ünlüler burada..! http://www.kimkimdir.gen.tr/
  13. shadow-vt

itibar ve karekter nedir.?

:sunny: İtibarı, içinde yasadığın ortam belirler Karakteri, inandığın doğrular... İtibar; sandığın şeydir; Karakter; olduğun şey... İtibar; fotoğraftır; Karakter; ise yüz.. İtibar; dışardan gelir; Karakter; içerden.. İtibar; yeni bir topluluğa girdiğinde sahip olduğundur; Karakter ...
  14. shadow-vt

Duvardaki Çivili Kertenkele

:silent: -------------------------------------------------------------------------------- Japon mimarlardan biri evini baştan aşağı yeniliyordu.Tamirat esnasında söktüğü kapılardan birinin duvarla irtibatlı bölümünde,iç kısmında,iki tahta arasında sıkışıp kalmış bir kertenkele buldu.Biraz...
  15. shadow-vt

Bilgisayarımız Nasıl Bozulur..!

Bilgisayar Nasıl Bozulur :P 1.Bilgisayarınızı, direkt güneş ışığı alabilecek bir yerde kullanın. Yakınlarda kalorifer veya benzeri bir ısıtma cihazı da bulunursa iyi olur. Ortamın nemli olması, olaya ayrı bir anlam katacaktır. 2.Bilgisayarınız kilitlendiği zaman, ''reset'' tuşuyla filan...
  16. shadow-vt

Bunları Biliyormuydunuz.?

BUNLARI... =>İlk motosikletin 1885 yılında yapıldığını =>Motosiklet yol yarışları Dünya Şampiyonasının 1949 yılından beri yapılmakta olduğunu =>Lastiklerin motosikletin en önemli aracı olduğunu; =>Yumuşak bileşimli lastiklerin ısındıkça yere yapışıp kavrama gücünü arttırdığını;Ancak...
  17. shadow-vt

Motorumuzun duzenlı calışmasıiçin yapmamız gerekenler..!!

Motorunuzu sabah çalıştırırken yazın bir dakika ve kışın üç dakika rölantide çalışması gerekir; çünkü karteldeki yağın, yağ pompası aracılığı ile motosikletin aşağı kısmından makinanın üst kısmına kadar gelmesi, tüm bölümleri yağlaması ve ısınması zaman alır. Bu bekleme yapılmazsa makinanın...
  18. shadow-vt

motorunuzun uzun ömürlü ve düzenli calışması icin.!

motorunuzun uzun ömürlü ve düzenli calışması icin 800 km. kadar motorunuzun devrini 3.8 rpm'den yukarı çıkartmayın (Devir saati olmayanlar için daha sade bir anlatımla: Motoru bağırtmayın). 800 km. bitişinden sonra ilk defa için motorun yağ ve yağ filteresini değiştirin. Motorun...
  19. shadow-vt

Adım Adım Turkiye yol haritasi ..

istediniz haritaya ulasmak icin Buraya Tıklayın!
  20. shadow-vt

işte o an benim bittiğim andır sedat abi .!

:cherry: -------------------------------------------------------------------------------- Iste o an, benim bittigim andir Sedat Abi.. > > > Arkadaslarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittigimde henuz kimse yoktu. Birsure sonra kalabalik bir grup halinde geldiler. > opme faslinda o sirada siparis...