Bunları Biliyormuydunuz.?

BUNLARI...

=>İlk motosikletin 1885 yılında yapıldığını

=>Motosiklet yol yarışları Dünya Şampiyonasının 1949 yılından beri yapılmakta olduğunu

=>Lastiklerin motosikletin en önemli aracı olduğunu;

=>Yumuşak bileşimli lastiklerin ısındıkça yere yapışıp kavrama gücünü arttırdığını;Ancak lastikler aşırı ısınmaya başladığında, hız arttığında yada viraja girildiğinde kayma tehlikesinin arttığını;

=>Lastiğin yapımında çok sert bileşimler kullanıldığında lastiğin aşınmasının önlenmiş olduğunu ancak lastiğin yolu kavrama gücünün azaldığını

..... BİLİYORMUYDUNUZ

Teşekkür ederiz.................:) hafıza tazelemiş olduk. :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok abi bilmioduk. saolasın :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu tekrar guncellendı :flower: yararlı bılgıler.saol.

Saol shadow-vt kardeş

Böye bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler arkadaşım. Bütün motorcuların merakla takip ettiğine inanıyorum Saygılar selamlar

iyiydi genişletilmesi gereken bir konu katılan herkez bilgilerini yazsın ama bir önceki verilen bilgilerle beraberki kayıt altına almamız kolay olsun arkadaşlar...

:cat:

bir dönem Türk posta teşkilatına harley dagıtılmısh... ne kadar dogru bilmiyorum ama varsa bilen teyid ederse bende bu bilgimi güncelliym. biraz arashtırdım ama sonuch 0 !! :farao:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
mercuryhepat' Alıntı:
bir dönem Türk posta teşkilatına harley dagıtılmısh... ne kadar dogru bilmiyorum ama varsa bilen teyid ederse bende bu bilgimi güncelliym. biraz arashtırdım ama sonuch 0 !! :farao:

ya hiç sanmıyorum ya.bizim eski türk filimlerinden kareler gözümün önüne geldi bi an da hep bisikletli postacılar canlandı gözümde.jawa falan desen neysede harley baya uzak bi ihtimal sanki.genede olabilir diyelim ,nede olsa zamanında ülkede amerikan araçlar hüküm sürmüş,o aralar belki olabilir

yauu işin bir de şu yönü var... o araçlar diyelim ülkemize gelmişler ve kullanılmışlar.adanalı enver usta kesin toplamıştır onları sağdan soldan ve gerisin geri amerikalılara satmıştır :farao: .bu da bir diğer senaryo....

yumuşak lastikler daha kolay ısınır, daha iyi tutunur, daha kolay aşınır, hızlı yaşayıp genç ölür yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar