Arama sonuçlarınız

1. shadow-vt

Ne kadar açıkgözsünüz?

Ne kadar açıkgözsünüz? -------------------------------------------------------------------------------- Açıkgöz olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? İşte kendinizi sınama imkanı. Zekanızı konuşturun. Şimdi dört (4) soru ve bir de bonus sorumuz var. Bunlara çok kısa süre içinde cevap vermeniz...
  2. shadow-vt

Artık Motosiklet.net Arama Motorumuz Var :-)

tıkla kaydet kullan :mrgreen: http://www.logogle.com/ggl.php?hl=ja&lo=Motosiklet.net buda benim arama motorum. tek rakibim google :queen: http://www.logogle.com/ggl.php?hl=ja&lo=Shadow-vt
  3. shadow-vt

Pazarlamacı adam.

Kadının cinselliğiyle ilgili sorunlar bir yana, çalışan kadının sorunları hiç bitmiyor zaten. Diyelim ki bütün gün deli gibi çalışmışsınız. İş çıkışı bir otobüse binmişsiniz, otobüs hınca hınç dolu. Memurlar, işçiler, fordçular, teşhirciler ve ısrarla başkasının gazetesini okuyucularla haşır...
  4. shadow-vt

Yıkıverin gitsin birinin üstüne...

Ben bayılıyorum bu çözümlere... Mesela, bizim Balkan harbinden kalma, dandik vagonlara 160 kilometre hız yaptırdılar. İlk virajda sizlere ömür... Kimin üstüne kaldı? Makinist'in. Mersin'de bayrağımız yakıldı, yırtıldı. Askere taş attılar, panzere Molotof... Memleket ayağa kalktı. Kimin...
  5. shadow-vt

görülmemiş güzellik bakmaya kıyamazsınız..!!

tıkla ve görsende: http://img346.imageshack.us/img346/1513/ads305z1mb.jpg
  6. shadow-vt

hata yapınca polise rüşvet vermek istedi cezayı yedi..!!

hak etmiş cezayı ama bende polis olsam acımazdım :cherry:
  7. shadow-vt

Alternatif MSN (Dısarıda) Otomatik Mesajları .!

-------------------------------------------------------------------------------- X: kanka nbr Y(Dışarıda): harddisc doldu, yenisini alıp gelecem.. (Oto mesaj)X: hassstt.. dopaca bak sanki bakkaldan yumurta alıyor X: abi orda mısın? Y(Dışarıda): şuan kapsama alanı dışında sevişiyorum, daha...
  8. shadow-vt

Sen yaz bırak o okusun, Bayan_Bay sesiyle.!

düzgün okuma şekli var deneyin .. -------------------------------------------------------------------------------- http://www.gvz.com.tr/Demo/TTS.html
  9. shadow-vt

Neden ENduro..??

NEDEN KULLANIYORLAR? Cross’u, Chopper’ı, Sportsbike’ı, Touring’i ve Enduro’su. Hepsi motosiklet diye sınıflandırılsa da hepsinde bir diğerinde olmayan özellikler var.Cross, çamurda, kumda, toprakta kolaylıkla yol alıp, 10-15 mt. Yükseldikten sonra olanca hızıyla yere inip yoluna devam...
  10. shadow-vt

Prens William İstanbulda..!!!

Majesteleri Prens Charles, Büyük oglunuz, yigitler yigidi Prens William'in, Sili'nin And Daglari'nda bulunan Tortel Köyü'ndeki 2,5 aylik kamp süresini basariyla tamamlanmasindan duydugumuz kivanç ve gururu bildirir, sizi de tebrik ederiz... Bununla birlikte; oglunuzu, hayati iyice ögrenmesi...
  11. shadow-vt

universiteli internetciler..!!

1- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 3- Word' lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. 4- Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için öğrencinin...
  12. shadow-vt

The Turkish Matrix..!!

Turkish Matrix -------------------------------------------------------------------------------- - Tank bana en yakın çıkışı bul - En yakını arabayla 30dk uzakta, sana gelmez abi - İyi bari birşeyler atıştırayım; tank bana en yakın kebapçıyı bul - Abi sende b.kunu çıkardın - Tamam telefon...
  13. shadow-vt

Motorlarda Yağlama ve Yağ Çeşitleri..!

Motorlarda Yağlama Çeşitleri: a) Çarpmalı Yağlama: Çarpmalı yağlama ile yağlanan motorlarda piston kolu kepinde yağ kepçesi bulunur. Piston alt ölü noktaya indiğinde yağ kepçesi, karterdeki yağa dalarak yağı blok içinde savurur. Savrulan yağ, ana ve kol yataklarını, silindiri ve diğer parçaları...
  14. shadow-vt

Dünyanın İlk Yakıt Hücreli Motosikleti..!!

Dünyanın İlk Yakıt Hücreli Motosikleti Intelligent Energy (Akıllı Enerji) isimli bir İngiliz firması dünyanın ilk yakıt hücresiyle çalışan motosikleti olan ENV'yi tanıttı. Enerji tüketiminde büyük avantajlar sağlayan motosiklet ayrıca şık ve zeki tasarımıyla da dikkat çekiyor. Geleceğin...
  15. shadow-vt

hiç bir yerde göremeyeceğiniz güzellikte resimler.!!

ben daha güzellerini yollayana kadar en güzelleri bunlar :cherry: http://rapidshare.de/files/2758635/MUHTESEM_RESIMLER____.pps.html
  16. shadow-vt

Lastiklerin üzerindeki rakamların ve harflerin anlamları

-------------------------------------------------------------------------------- lastiklerin üzerindeki rakamların ne anlama geldiğini açıklayalım. Örnek olarak P 205/50V15 ölçülerindeki lastiği alırsak: İlk harf olan ‘P’, ‘Passanger Car’ anlamındadır. Tam olarak karşılığı ‘Yolcu Otomobili’...
  17. shadow-vt

Yaz geldi MANTARA dikkat..!!

MANTAR Yaz aylarını kendinize zehir etmemek için mevsime özgü hastalıklardan korunmanın önemini vurgulayan uzmanlar, sıcak havaların bazı hastalıklar için kolayca bulaşabilecek ortam oluşturduğuna dikkat çekiyorlar. Bu hastalıkların başında da cilt hastalıkları geliyor. En sık görülenler ise...
  18. shadow-vt

Mp3 dinlerken disco ışıklı klavyen olsun:)

MP3 leriniz çalarken klavyedeki ışıkların yanıp sönmesini istermisiniz .? -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar programı yüklüyorsunuz ve şarkılarınız çalarken klavyedeki ışıklar parcanın ritmine göre yanıp sönüyor.Ayrıca fonksiyonlarda...
  19. shadow-vt

Abi Kardeş Dialogları.!

-------------------------------------------------------------------------------- aabiii, burda cips vardı nooldu..? yedim. e burda kurabiyeler vardı..? onlarıda yedim. yaa kolayı nereye koyduun? içtim. boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre yiyemezsinkiii...
  20. shadow-vt

dolmuşa binme teknikleri (en son gelişmiş haliyle!!)

ileri düzey dolmuşa binme teknikleri -------------------------------------------------------------------------------- *Binerken, en arka sıraya oturunuz ki para uzatma organizasyonunda uzatan değil başlatan olunuz. Bu, dolmuşun icadıyla icat olunmuş bir altın kuraldır. Piramitlerdeki duvar...

Yeni mesajlar