cerecc' Alıntı:
iste amacına ulasılıyor yaa birseylerı herkeze gostereyım dedım ama siteninde isine geldigi icin dümeni kırdılar istedikleri yere
ulaşılmak istenen amaç nedir arkadasım açlarmısın??
ayrıca bu siteyi tehdit etme olurmu..? ben burada gülelim eğlenelim diye "konudışı"bölümüne bir topic acıyorum .sen sanki bir halt yakalamışsın gibi sazan gibi olaya giriyorsun..hemşerim olay KONUDIŞI zaten vede şaka amaçlı yapılmış bir şey ne evhamlısın sen yaa birde beni admine şikayet etmişsin okudum eleştiriler bölümünde .sen iyimisin arkadasım ?? BANA CEVAP YAZMADAN ÖNCE SİTEDE YAZDIGIM BÜTÜN MESAJLARA BİR GÖZ AT SONRA GEL BANA SATAŞ OLDUMU?kendi kendine vazife cıkarma ..yok benım 550 tane üyem var yok ben buraya uğramam birdaha gibi tehditlerde savurma.burada HEPİMİZ KARDEŞ GİBİYİZ SENDE ÖYLE KAL..!! olmazmı cokmu zor bu.....
bu arada eğer bana cevap yazacaksan ya pm den yaz yada msn adresim kayıtlı profillımde ekle benı msn den konuşalım .siteyi meşguletmeyelım ..seninde siten varmış bilmen lazım bunları belkıde haksız olduğunu anlatırım sana .( agrasif olmayalım )