Artık Motosiklet.net Arama Motorumuz Var :-)

alemsin varya :queen:
sunun turkçesini yap baride giris sayfasi yapalim... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ola motorumuz. :joker:

dun benım yazdılarımı sılmısler oh ne ala adamın elınde dumen ıstedıgı gıbı kırıyor abı gerceklerden kacmayın.

Super... tesekkur ederiz, sirketteki butun bilgisayarlarin acilis sayfasi yapicam bunu..... :)

iste amacına ulasılıyor yaa birseylerı herkeze gostereyım dedım ama siteninde isine geldigi icin dümeni kırdılar istedikleri yere

cerecc' Alıntı:
iste amacına ulasılıyor yaa birseylerı herkeze gostereyım dedım ama siteninde isine geldigi icin dümeni kırdılar istedikleri yere
ulaşılmak istenen amaç nedir arkadasım açlarmısın??
ayrıca bu siteyi tehdit etme olurmu..? ben burada gülelim eğlenelim diye "konudışı"bölümüne bir topic acıyorum .sen sanki bir halt yakalamışsın gibi sazan gibi olaya giriyorsun..hemşerim olay KONUDIŞI zaten vede şaka amaçlı yapılmış bir şey ne evhamlısın sen yaa birde beni admine şikayet etmişsin okudum eleştiriler bölümünde .sen iyimisin arkadasım ?? BANA CEVAP YAZMADAN ÖNCE SİTEDE YAZDIGIM BÜTÜN MESAJLARA BİR GÖZ AT SONRA GEL BANA SATAŞ OLDUMU?kendi kendine vazife cıkarma ..yok benım 550 tane üyem var yok ben buraya uğramam birdaha gibi tehditlerde savurma.burada HEPİMİZ KARDEŞ GİBİYİZ SENDE ÖYLE KAL..!! olmazmı cokmu zor bu.....
bu arada eğer bana cevap yazacaksan ya pm den yaz yada msn adresim kayıtlı profillımde ekle benı msn den konuşalım .siteyi meşguletmeyelım ..seninde siten varmış bilmen lazım bunları belkıde haksız olduğunu anlatırım sana .( agrasif olmayalım )

shadow-vt' Alıntı:
cerecc' Alıntı:
ulaşılmak istenen amaç nedir arkadasım açlarmısın??
ayrıca bu siteyi tehdit etme olurmu..? ben burada gülelim eğlenelim diye "konudışı"bölümüne bir topic acıyorum .sen sanki bir halt yakalamışsın gibi sazan gibi olaya giriyorsun..hemşerim olay KONUDIŞI zaten vede şaka amaçlı yapılmış bir şey ne evhamlısın sen yaa birde beni admine şikayet etmişsin okudum eleştiriler bölümünde .sen iyimisin arkadasım ?? BANA CEVAP YAZMADAN ÖNCE SİTEDE YAZDIGIM BÜTÜN MESAJLARA BİR GÖZ AT SONRA GEL BANA SATAŞ OLDUMU?kendi kendine vazife cıkarma ..yok benım 550 tane üyem var yok ben buraya uğramam birdaha gibi tehditlerde savurma.burada HEPİMİZ KARDEŞ GİBİYİZ SENDE ÖYLE KAL..!! olmazmı cokmu zor bu.....
bu arada eğer bana cevap yazacaksan ya pm den yaz yada msn adresim kayıtlı profillımde ekle benı msn den konuşalım .siteyi meşguletmeyelım ..seninde siten varmış bilmen lazım bunları belkıde haksız olduğunu anlatırım sana .( agrasif olmayalım )

kusura bakma kardes senınle muhattap olmuyorum mumkun oldukca bırbırımıze mesajlarına cevap yazmayalım senın ben dun napmak ıstedıgını cok ıyı anladım kusurabakma ortak yanımız yok

sen küssende arkadasım ben küsmem..çünkü Yunus Emre'nin dedigi gibi"Yaratılanı Severim Yaradandan Ötürü" kal sağlıcakla..!!(peşin hüküm vermeden biraz sabredelim..)

Süper Moderatör (BBRR)
sevgili cerecc
niye böyle sinir küpüyüz burda kızacak ne var :thumright:

shadow-vt' Alıntı:
sen küssende arkadasım ben küsmem..çünkü Yunus Emre'nin dedigi gibi"Yaratılanı Severim Yaradandan Ötürü" kal sağlıcakla..!!(peşin hüküm vermeden biraz sabredelim..)

neyse bazen insanlar cok kızar sen beni anladın galiba bende konuyu unuttum gitti senle özelden bir konusuruz çözülmeeycek sorun yoktur nasıl olsa.

BBRR' Alıntı:
sevgili cerecc

okey de köpüyüzü anlaamdım

Motosikleti
Su Motoru
Yani "Neden bu kadar sinirlisin" demek istemiş Barış abim :). Kaan olm başına güneç mi geçti :p ...

cerecc' Alıntı:
shadow-vt' Alıntı:

neyse bazen insanlar cok kızar sen beni anladın galiba bende konuyu unuttum gitti senle özelden bir konusuruz çözülmeeycek sorun yoktur nasıl olsa.

BBRR' Alıntı:
sevgili cerecc

okey de köpüyüzü anlaamdım
olm kaan sen galıba barıs abıyle bızım ferdıyı karıstırdın galıba :cherry:

kaan ben yazana kadar sen deıstırmısın len desifre ettın bızı hemen :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar