Arama sonuçlarınız

1. A

Tel jant mı döküm jant mı

Döküm, sac ya da alaşım jant. Yani tel olmayan jant tercih ediyorum. Zaten memlekette akor ayarı yapacak usta yok. Ya bilmiyorlar ya da üşeniyorlar. Hazır, kolay işlerle yüksek işçilik yazacaklar. Zaten iyi bir usta ön arkaya düzgün bir akor ayarı çekse herhalde bir scania tırın ağır bakımı gibi...
  2. A

Asya turu için yol arkadaşı

Asya turu çok güvenli değil.Daha önce asya turu yapmış tecrübeli biri lazım. Türkiye'nin doğusu mafya ve eşkiya bölgesidir. Moğolistan gezisine çıkan Nivacılardan duymuştum. Motor gibi açık bir araçla hiç emniyetli değil. Başıboş vahşi köpek sürüleri, gezgin gaspeden eşkiyalar...vs
  3. A

Ruhsatta küba motor rks

RKS kübanın alt yapısı değil mi? Aynı bayilere aynı servislere gidiyorlar. Renault ve Dacia gibi.
  4. A

Özel yapım motosikletler

Vallahi yap. Ben de bir cg motor alıp 300cc cg motor takrırmak istiyordum. Hazır kelle ve kelle+alt motorlar var. Hatta Türkiye'de bile var artık. Çok kullanılıyor ki getirtmişler. Ancak abs alt yapılı bir cg olmadığı için vazgeçtim. Arjada disk olan bile yok. Sana tavsiyem Abs alt yapısı olan...
  5. A

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

Kaza nedeni abssizlik. Nokta. Hala cb125f için absye gerek yok diye alan var. Dijital ekran, start stop, pahalı kıyafetler, metzeler lastikler falan boş abs yoksa.
  6. A

Honda dan bir ilk! Start/stop özellikli CB125F (2026)

Artık bilinçli, tecrübeli hiçbir motorcu abssiz motor almaz.
  7. A

Blokta çatlak var yardım edin

Mercedes Atego kamypnda baya bildiğin kırılan bloğa kaynak yaptırmıştık. Aliminyum kaynak. Parça yoksa dolgu parça da koyuyorlar. Yapılır. Bir şey olmaaaz.
  8. A

240km ile yaptığım kaza. (ilk motorunu alacaklar için yazıyorum)

Geçmiş olsun. Mesele motor değil. Mesele sürat değil. Kaza nedeni aklını ele geçiren kadın. Kadınları kafaya takmak, fazla anlam yüklemek öldürür. Kadın için uzun yola çıkmak, kadın için kavga etmek...vs farketmez. Ne yapacaksanız kendiniz için yapacaksınız ve %100 işinize odaklanacaksınız...
  9. A

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Güçlü kadınlar. Her şeyi başarırlar. 6284 koruyor ne de olsa. Allah babasına sabır ve dayanma gücü versin.
  10. A

Scooter dışındaki motorsikletlerde kaskı nereye koyuyorsunuz?

Şaşırtıcı. Ben de 5litrenin altında yaktırabilen bir kullanıcısını duymadım. Satarken bile alıcıya bunu dürüstçe söylüyorlar. 1746898859 Activa kullanmadım. Yani kullandım da test edemedim. Uçan ben değil. Fabrika verileri ve motorunu satmak için alan al satçılar uçuyor.
  11. A

Haklısın. Scooter panelvandır. Hizmet amaçlı. Sportif, adventure falan olmaz. Boş yatırım. Aynı suv ve crossover araçlar gibi. Arazi sıfır, yol sıfır, bakım maliyeti fazla, yakıt fazla sadece hava atma aracı. Bu arada araçların son hızı gücüyle alakalı değil topcase. Şahsen 120yi geçecek bir...
  12. A

Normal kullanıcılarından. İkinci elde en çok satılan çok düşük kmlerde elden çıkarılan motorlar. Yakıt tüketimi yüksekliğinden satıyor hepsi. Yakıt denemek için gezersen 3 yaktırabilirsin ama işe gidip geliş, yük, iki kişi 5 litre abartı değil. Çok geniş ve havaleli motorlar.Ağırlar. Elinde bile...
  13. A

Maxi scooterlar mantık hatası. Forza, Xmax hantal. Rüzgarda tehlikeliler. Kullanıcıları ne kadar 3 litre diye palavra atsa da 5litrenin altında yakmıyorlar. Çok ağırlar. Naked motoru sürat, viraj için aldın. Arka koltuğa kancalı kargo ağı al kaskını koy ya da elde taşı. Sh125ide 48litre...
  14. A

Arkaya en azından 35lt bagaj koymazsan kask şansın yok. Köylü tipi halı heybe atmazsan arka koltuğa alışverişi unut. Scooter motor dünyasının ticari aracıdır. Kaskı al yanına. Çok dert değil. Benim SH125i nin koltuk altı da arkaya taktığım 32lt topcase de fullface kask almıyor. Elime alıp...
  15. A

Sahibinden.com'da motor satışı

Konut piyasası da öyle. Rus Ukrayna savaşı ile çok gereksiz bir balon oluşmuştu. Fiyatı alıcılara göre değerinin üstünde tuttuysan görülmez. Adamlar bir model araç, ev ararken fiyat filtreliyor. Ya da max fiyat sınırı koyuyor. Bu sınırın üstünde ise görüntülenmez bile.
  16. A

Honda CL250

Ekzost artçının bacağını yakmayacaksa harika bir genel amaçlı, klasik görünümlü bir motor.
  17. A

Yağ Seviyesi Nasıl

Orta sehpada ön tekerlek ya da arka tekerlek yerde ya da sehpadan alıp 2 tekerlek yere de değse değişmez. Ayrıca sıcak ya da soğukken de önemli bir değişiklik olmaz. Sasece çalışan motoru durdurduktan sonra 1 dakika beklemen yeterli. Yarım saat soğumasını beklemene gerek yok. Bakmak istediğin...
  18. A

Yüksek cc elektroniği az karadüzen motosiklet

Ben de donu dedim cb125f başlığında. Start stop eklemiş hala abs yok. Arka kampana. Şov yapıyorlar. Start stop akü ve motor düşmanı bir safsata.
  19. A

Motorsikletten plastik yanık kokusu

Doğru. Beyin tümörü ya da şizofren başlangıcından olanlar yanık kokusu alırmış. 1746829479 Plastik yanık kokusu ancak elektrik tesisatından bir yerden gelir. Yanık yağ kokusu apayrı bir koku.
  20. A

Küçük devlerden hangisi?

Activa. En konfırlusu ve en iyi yük taşıyanı. Dio en serisi ama rahatsızı ve en az yük taşıyanı. Hero, TVS falan parçaları zor bulunuyor ve pahalı. Varyatör sistemi çok adi.

Yeni mesajlar