Küçük devlerden hangisi?

Honda her zaman honda ama bu alıştırma artışı bile bu modellere fazla. Hero dash 125'te soğukta geç çalışma durumunu ilk kez duydum. Spontiniyle altmış binleri devirenler olduğuna göre dash fazla fazla iş görür gibi...
110luklar alt motor olarak kaliteli oluyor. Çünkü Honda'nın yıllardır kullandığı 110luk motorunu kopyalıyorlar. O yüzden Çinli alacaklara 110 cc öneriyorum. Diğer cclerde her marka farklı denemeler yapıyor fakat bu seride çok değiştirmiyorlar aynı kalıbı kullanıyorlar. genelde arızalar motordan ziyade firmanın üst kısımda kullandığı elektronik, ateşleme , granaj vs gibi yerlerde ortaya çıkıyor.

Motosikleti
Hero Dash125
Ben ortalıkta gezerken bugün jupiter de zamlandı.
🤣🤣🤣 Aynı durumdayız. Ben telaş yapmıyorum. Her kriz, fırsatıyla gelir. Gelebilir. Gelecektir. 😜😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

110luklar alt motor olarak kaliteli oluyor. Çünkü Honda'nın yıllardır kullandığı 110luk motorunu kopyalıyorlar. O yüzden Çinli alacaklara 110 cc öneriyorum. Diğer cclerde her marka farklı denemeler yapıyor fakat bu seride çok değiştirmiyorlar aynı kalıbı kullanıyorlar. genelde arızalar motordan ziyade firmanın üst kısımda kullandığı elektronik, ateşleme , granaj vs gibi yerlerde ortaya çıkıyor.
Vallaha saldım artık. Dio ve yeni activa zaten pek sevilmiyordu. Activa çıkınca dio kıymete bindi, pcx desen bir haller edalar... Tuttuğumu alacağım artık. Acele yok.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
🤣🤣🤣 Aynı durumdayız. Ben telaş yapmıyorum. Her kriz, fırsatıyla gelir. Gelebilir. Gelecektir. 😜😄
Valla 100 bin 12 taksitle fiddle bulsam hiç durmıcam ama 9 taksite düşürmüşler. tvs 110 bin 12 taksit oldu. Bir tek 100 bin altı 12 taksitli Dash 125 kaldı. Şu an ona yanlıyorum.

Motosikleti
Hero Dash125
Valla 100 bin 12 taksitle fiddle bulsam hiç durmıcam ama 9 taksite düşürmüşler. tvs 110 bin 12 taksit oldu. Bir tek 100 bin altı 12 taksitli Dash 125 kaldı. Şu an ona yanlıyorum.
Hiiiiç jüpitere para veremem. Fiddle da kuryeliğe gelse bile ben yolun başındayım, spontini alırım taksitle, devam.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hiiiiç jüpitere para veremem. Fiddle da kuryeliğe gelse bile ben yolun başındayım, spontini alırım taksitle, devam.
Hiç çine bulaşmak istemiyorum. Daha önce kullandım çok sorun yaşadım. Zaten kurye değilim ben kişisel kullanıcam şehir içinde. O yüzden tvs hero sym arasında gidip geliyorum.

Motosikleti
Hero Dash125
Onun da zor çalışma sorunundan bahsediliyor hep o yüzden kafam karışık.
Ben o sorunu sadece senden duydum. Kullanıcılarına kroniklerini sordum kimse bahsetmedi... Hatta bir tane hanım kullanıcısı vardı, "pcx kullanıyordum, bunu aldım, bana hiç pcxi aratmıyor" dedi.

Karışıklık böyle çözülmez hocam... Kafandaki motorları bir kağıda yaz, motordan beklentini başa tuttur, artı eksileri dök kağıda... Hangisi ağır basarsa onu al çık. Böyle düşünürsen zor. Kendimden biliyorum. Şu ehliyet işini halledeyim, ben de çıkacağım bayilere bakacağım. Hero en makulu ama ben pazartesi müsaitim.. O zamana kadar bir 130 da hero oluverir. 😜

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben o sorunu sadece senden duydum. Kullanıcılarına kroniklerini sordum kimse bahsetmedi... Hatta bir tane hanım kullanıcısı vardı, "pcx kullanıyordum, bunu aldım, bana hiç pcxi aratmıyor" dedi.

Karışıklık böyle çözülmez hocam... Kafandaki motorları bir kağıda yaz, motordan beklentini başa tuttur, artı eksileri dök kağıda... Hangisi ağır basarsa onu al çık. Böyle düşünürsen zor. Kendimden biliyorum. Şu ehliyet işini halledeyim, ben de çıkacağım bayilere bakacağım. Hero en makulu ama ben pazartesi müsaitim.. O zamana kadar bir 130 da hero oluverir. 😜
Valla onu yaptım da zam üstüne zam geldi. Eski fiyata bi Hero kaldı zaten.

Benim ilk tercihim fiddle. Sym daha sorunsuz olur diye düşünüyorum. Hem çanta demiri de üzerinde geliyor. Ekstradan masraf yapmak gerekmemesinin yanında çok da güzel duruyor orijinal çanta demiri. 100 bin 12 taksitti, 100 bin 9 taksit oldu.

Daha sonra hem sessiz marş olması hem de sele altının çok geniş olmasından dolayı tvs düşünüyordum. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygundu. 9 taksit 90bindi. Şimdi 110 bin oldu.

En son seçeneğim de heroydu. Şimdi 100 bin 12 taksit olduğu için muhtemelen ilk tercihim olacak. Youtubeda 1-2 video gördüm kurye olup yüksek km kullanan. Bir süre sonra bu sorunun başladığından bahsetmiş. Yorumlarda da görmüştüm aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi.

Bilemiyorum. Zaten daha bütçemi de ayarlayamadığım için kafamın karışmasını çok sorun etmiyorum. Hele bir para hazır olsun da duruma göre gözümü karartıp alırım bir tanesini muhtemelen. Alırım bi h.o. diye konu alçarım alırsam :D

Motosikleti
Hero Dash125
Ben biraz da sokağı referans alıyorum. Dikkatli bakınca hem paketçilerde hem de güney kıyılarında acayip hero dash görüyorsun. Sym fiddle göreli bayağı oldu. O zaman elli cc kovalıyordum, bunu da elli cc sanmıştım🤣🤣🤣 Estetik olarak ben de fiddlecıyım ama çinin komşusundan mı, hondayı üreten ülkeden mi motor alırsın dersen şu şartlarda mecburen hondayı üreten ülkeden alırım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bugün yürüyüş yaparken tvs bayisine denk geldim. Hazır denk gelmişken fiyat sorayım dedim. Çok güzel bir fiyat verdi. Sanırım Tvs Jupiter 125 alacağım. Bayileri gezince güzel fiyatlar çıkıyor demek ki. Yarın bir de hero bayisine gideyim fiyat alayım. Olmazsa ayın 15inde jupiteri alırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gidip şu sukuter işini çözsem iyi olacak.

Activa 125
Honda Dio
Hero Dash 125
Hero Dash 110

Sence hangisini almalıyım?
Activa. En konfırlusu ve en iyi yük taşıyanı. Dio en serisi ama rahatsızı ve en az yük taşıyanı. Hero, TVS falan parçaları zor bulunuyor ve pahalı. Varyatör sistemi çok adi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar