Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

hayırlı olsun

dolar 5 dolmazsa 10 olur yakında
  2. EUOGLU

manetlerle alakali

mt 125 e ybr veya cbr spor maneti uyarmi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ---------- biraz fikir hic fena olmaz ++
  3. EUOGLU

spor manet

ybr spor manetleri mt-125 e uyarmı yada şöyle diyeyim 100-150 tl civarına bulamadım kısa spor manet yardımcı olacak varmı?
  4. EUOGLU

kulaklık ve muzik

motorda muzik dinlemek icin bir kulaklik alicam 60 tl butcem var spor tip hani su kulagin ustunude tutanlar nasildir ? kaski tak cikarda cikiyor normal kulakliklar
  5. EUOGLU

on takımdaki boşluk

neyi ifade eder?
  6. EUOGLU

Tam bir sene

Kolaymı bunu söylemek. abi dediğim tanışma fırsatı bulduğum motor üstünde hayattaysam yani ona bir can borçlu olduğum adam. Barkın bayoğlu aramızdan ayrılalı bir sene olmuş.
  7. EUOGLU

hangi yağ?

Mt-125 imin yağ bakımı geldi neredeyse sizce hangi yağ? ilk bakımda yamalube kullandım eh işte fena değildi daha iyi bir yağa emanet etmek istedim motoru levend84 abimizin tavsiyesiyle koyduğum elften hiç memnun kalmadım. castrol 10-40 ile motul 5100 arasında kaldım.
  8. EUOGLU

depopad e cila suruldu

depopad yani stompgripe hızlı cila surdum yanlışlıkla kayiyorum. nasil cozerim bu isi
  9. EUOGLU

preo my cam kullanan varmi

150 tl ve yakinimda 0 alma imkanim var amacim trafigi ve gezdigim yerleri kaydetmek
  10. EUOGLU

fren yapamıyorum

yaz aylarinin girmesiyle fren hissiyatim 0 a indi neredeyse on takimdan his alamiyorum. kastamonunun ayak kaydiran asfaltinda on takimda his yok bugun az daha bi arabaya giriyodum. agir bi yolcum vardi ustume yuklendi freni kitledim ayaklarimla kurtardim dusmeyi. ne yapmaliyim bu hissiyat...
  11. EUOGLU

tazik yıkama taktikleri?

başlıktan belli musluk suyu ve hortum bulamıyorum evim 5. kat.
  12. EUOGLU

hayırlı bayramlar

tüm foruma cümleten hayırlı bayramlar
  13. EUOGLU

slip-on

kat iptal edilmeden hp kaybı olurmu? çakma akrep vb olacak
  14. EUOGLU

Mt-125 slip-on

500 tl ayırmayı planlıyorum orjden yuksek fakat ananı bacını ₺@#₺!*#@ dedirtmeyecem kadarda deil bir egzoz olurmu kat iptal edilmeden? hp kaybı yaşanırmı
  15. EUOGLU

Jant şeridi baskı

Reklamcidan bastırabilirmiyim? https://goo.gl/images/rRHWrC bu tarz ama Mt-125 için
  16. EUOGLU

Mh drift arka amortisör

Arkadaşın driftinin amortisorunu nasil ayarlariz? Amortisör u sertlestirmek istiyoruz
  17. EUOGLU

Kaplama icin tasarım

Mt-125 im var biraz kişiselleştirmek istiyorum ahanda alttaki linkte guzel bir örnek. Oneriler? https://i.hizliresim.com/0z2rQ9.jpg
  18. EUOGLU

Castrok power 10-40 vs 10-50

Hangısını almalıyım motorum mt125 kıtapcıktakı yuksek sevıye yaglar debrıyaj kacırmaya sebep olur desede motoruma en ıyısını koymaj istiyorum acıkcası. Elf moto4 bulamadım buralarda castrolun yetkılı bayıısı var hep taze mal var
  19. EUOGLU

müzik önerileri

sürerken veya normal sokakta yürürken orda burda vs dinlenecek müzikleri alalım biraz hareketli olması elzem ecnebi de olur.... örn: retron- contra-vb
  20. EUOGLU

Kuyruk altı led

Selamlar yıne kımsenın bakmayacagını bılerek yazıyorum. 12v serıt led elime geçti bunu su geçirmez yapmak için dısına sıcak sılıkon sıktım. Bırde acma kapama butonu aldık akuden dırek + yı butona ordan da lede çektik bıyerlerden kabloları gecırdık ve sele altına silikon ıle sabitledık...

Yeni mesajlar