hangi yağ?

Mt-125 imin yağ bakımı geldi neredeyse sizce hangi yağ?

ilk bakımda yamalube kullandım eh işte fena değildi daha iyi bir yağa emanet etmek istedim motoru levend84 abimizin tavsiyesiyle koyduğum elften hiç memnun kalmadım.

castrol 10-40 ile motul 5100 arasında kaldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamalube 4r modelini kullanabilirsin yada motuk kullan derim.

Ben hep Motul 5100 15w50 kullanıyorum. Senin orada 10w40'ta olur kanımca. Yalnız ben marka fanatikliğinden Motul'dan başka yağ kullanmıyorum :)

5 kutu castrol kullandım. Sadece vites geçişlerinden şikayetciydim. Daha sonra 2 kutu motul 5100 kullandım. Vites geçişleri gayet yumuşadı. Birini kullan memnun kalmazsan diğerini kullan

Motul kullanan insanlarda vites geçişi yumuşadı yorumunu çok duyuyorum. Bunun tersine Castrol kullananlardan vites geçişleri kemiklendi yorumu geliyor. Benim merakım ise ipone kullanıcılarında saklı hiç yorum yapmıyorlar 🙂.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
70 tl Yetmiş tl 70 TÜRK LİRASI??

Valla orasini bilemicemde fiyat guzelmis:cyclopsan r25 icin kullaniyorum viteslerde vs hic bir sikinti yok hatta su an 5000km bakimina goturucektim saglik sorunum cikti.yamaha servislerinde yuzde20 indirim var umarim yetisirim.
normal yamalube denemedim aşiri fark varsa dedigin gibi mecbur denicem bakalim.servise bi sor derim istersen garanti de devam ediyorsa

Motul serisi yaglarin hangisi ne ozellige sahiptir neden iyidir, baska hangi yag markalari daha iyidir veya onu gec baska ne marka yag ne vardir neye yarar hic bir bilgisi olmayan insanlarin Motul onerdigi bir gonderiye hosgeldiniz.

Shell advance ax7 serisi kullanabilirsiniz. Yarı sentetik ve tum sertifikalara sahip bir yag. Motul 5100 serisi oldukca iyi fakat bana pahali geliyor. Shell ax7 ve motul 5100 arasinda pek fark hissedememistim ben pulsarda. Yalnizca shell biraz daha kisa surede deforme oluyor.

Genel olarak yağ yağdır. Aralarında ki farkı tecrübe edinerek bilemezsiniz.
Kullanım kitapçığında ki gerekli değerleri karşılayan bilindik markalardan herhangi bir yari sentetik veya tam sentetik yağı kullanabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar