depopad e cila suruldu

depopad yani stompgripe hızlı cila surdum yanlışlıkla kayiyorum.

nasil cozerim bu isi

balata spreyini bir beze sıkıp uçurmadan hızlıca stompgripleri silebilirsin. Tahminen balata spreyi cilayi söker

Motosikleti
Forza 250
Hızlı cilayı yüzeyden tamamen yok edecek kimyasallar var fakat boyalı yüzeylerde kullanılırlar. Stompgrip'in yapısını bozabilir yani. Hangi marka hızlı cila kullandın? 1-2 haftalık ömürlü bişeyse bekle derim. Stompgrip'in heba olmasındansa. Olmadı bulaşık detarjanıyla o bölgeyi yıkayabilirsin. Normal şampuanlardan biraz daha sökücü olduğu için etkisini azaltacaktır. Polisajdan sonra boyayı yağlardan arındırmak için bu yöntemi uygulayanlar çoktur.

balata spreyini bir beze sıkıp uçurmadan hızlıca stompgripleri silebilirsin. Tahminen balata spreyi cilayi söker

mantıklı deneyeceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Hızlı cilayı yüzeyden tamamen yok edecek kimyasallar var fakat boyalı yüzeylerde kullanılırlar. Stompgrip'in yapısını bozabilir yani. Hangi marka hızlı cila kullandın? 1-2 haftalık ömürlü bişeyse bekle derim. Stompgrip'in heba olmasındansa. Olmadı bulaşık detarjanıyla o bölgeyi yıkayabilirsin. Normal şampuanlardan biraz daha sökücü olduğu için etkisini azaltacaktır. Polisajdan sonra boyayı yağlardan arındırmak için bu yöntemi uygulayanlar çoktur.

ucuz sadece parlama ve tek seferlik boya kaydırma efekti mevcur bir sabunla deneyeyim teşekkürler

Aynı hatayı bende yaptım :mrgreen: defalarca yıkamama rağmen geçmedi cila etkisi, tek çözüm söküp yenisini takmak.

Hızlı cila dediğin sonax gibi bir markanın sprey şişesi deki cilaysa ben her yıkamadan sonra sürüyorum. İlk bir iki binişte kayıyor, dizin sürttükçe geçiyor. Özel bir şey yapma. Çok rahatsız ettiyse ıslak mendille sil geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar