Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

Bajaj v12

v12 ler siteye gelmiiiş (yeni gördüm) sizce discover 125 in yerini alabilecekmi? bir discover kullanıcısı olarak aynı motor bloğuna enjeksiyon taksalar bile yeter diyordum belki o oldu :D ama fiyat konusunda bunca çinli içinde kalite vaat eden discovery gibi olursa bu yaz (veya kış)...
  2. EUOGLU

Grenajsız motora grenaj yapma?

Merhabalar motorum dıscover 125 st hem herkezden farklı bırsey yapmak istiyorum hemde guzel görünsün motorumu değiştirmem hem yenı aldım hemde cok memnunum neyse konuya gelelım Sadece motor blogu kısmını kapatacak bırsey yapmak istiyorum kalıbı malzemeyi nasıl hallederım bılmıyoruk çizimi 2 3...
  3. EUOGLU

discover 125 devirleniken tekleme?

discover 125 st motorum var her vites için aynısı ama örnek olarak 1. vites 30 a kadar devirlenmesi normal sonra 1 2 sn tekliyor ve bir anda devirlenmeye başlıyor tyani 30 a kadar normal sonra 1 2 tekleme ve bir anda zıp diye hızlanıyor neden olabilir? karbratörün pisliğini boşalttım
  4. EUOGLU

nitrox amortisor ayarı

selamlar bende discover 125 var kitapçığında bulamadım bu arka amortisöru nasıl sertlestirebilirz 80 kg ben 90 kg artcimla motor cok dengesiz oluor
  5. EUOGLU

in tl ?ihtiyaçlar? istekler? MOTOR ÖNERİSİ

selamlar dha önce benzer konular açtım ama bu sefer parayıda tamamladım şimdi ben kastamonuda yaşıyorum ve ailemin de şartları şu seni en az 3 sene taşımalı, 0 olabilir ama 2. el ise 15 bin km altı olacak, parçası ve yakıtı az ucuz olacak biliyorum çok şey ama ikna edemedim bu koşullar koşuldu...
  6. EUOGLU

ramzey xf 125 cafe racer ? maliyetler?

selamlar yakında bir dayıdan 800 1000 tl civarına alacağım dayı yaşlandığı için binemiyor çürüsünde istemiyor neyse scrambler cafe racing gibi biraz retro görünümlü biraz sıradanlktan uzakta motorlar çok hoşuma gidiyor tek başıma hem motor binmeyi öğrenirken özelleştirmek istiyorum maliyetler...
  7. EUOGLU

2005-2009 cbr 125 r- kanuni racer 200 s 2.el racing

selamlar daha önce cbr 125 r sormuştum o kmde ne olur kim bilir demiştiniz biraz araştırdım eski konulara baktım iyi motorlarda olabileceğini söyliyen var elimde 4000 lira var 200 ccye kadar racing motor bakıyorum sizden ricam hem fikirlerinizi önerilerinizi söyleyin hemde...
  8. EUOGLU

başlangıç motosikleti -düşük bütce-çinlimi japonmu?

Selamlar motosiklete başlayacağım a1 ehliyetim olacak 5000 lira bütcem var 1500 hadi 1000 lirasını ekipmana ayıracağım (akrabalardan falan para ayarlamalar hariç :thumleft::thumleft: ) bir 0 çinlimi almak veya 2.el yoksa japon 2. elmi almak daha iyidir 2007 2006 50 binde 30 binde cbr 125 ler var...
  9. EUOGLU

a1 ehliyet cc mi kw mı ?

merhabalar bir sohbette abim bana şöyle birşey demişti a1 ehliyette kw a bakılıyor cc ye deil die a1 yasasına baktığımda 11 kw sınırı diyordu mesela şu motor http://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/150-mg-superboy-x (ilk aklıma gelendi) 11 kw ama 150 cc a1 e uyuyormu teşekkürler
  10. EUOGLU

0 motor karlımı 125cc yoksa 2. elmi

selamlar ehliyet için başvuracağım aklımda şu soru var 0 motor alıp taksitlemi ödeyeyeim yoksa2. elmi 2.el alırsam max 2.500 tl ayırabilirim 18 ime kadar karda kışta yamurda ve yazın kullanacağım önerinizi ona göre yaparsanız sevinirim burası kastamonu ve okulum 30 km kadar uzakta 4 ay önce...
  11. EUOGLU

a1 hakkında sorular tam bulamadığım cevaplar

Selamlar öncelikle şu an 15 yaşındayım a1 ehliyet almak için başvuracağım 16mda sorum şu 16 yaşın içindemi olmak gerekiyor yoksa 17 ye girmek ( 16 yı bitirmekmi) gerekiyor aynı şekilde googlada arattığımda herkez deişik bişi söylemiş kimidemişki " 16 içinde olmak yeter" kimide demişki " 16 da...

Yeni mesajlar