in tl ?ihtiyaçlar? istekler? MOTOR ÖNERİSİ

selamlar dha önce benzer konular açtım ama bu sefer parayıda tamamladım şimdi ben kastamonuda yaşıyorum ve ailemin de şartları şu seni en az 3 sene taşımalı, 0 olabilir ama 2. el ise 15 bin km altı olacak, parçası ve yakıtı az ucuz olacak

biliyorum çok şey ama ikna edemedim bu koşullar koşuldu a1 sahibiyim mh drift düşündüm bajaj discover 125 st veya 150 f düşündüm ama bana bir çinliden daha çok titreşimli olduğu söylenince bir tırstım

he birde kask param var ama ne kadar 4500 den az harcarsam dier ekipmanlara o kadar para kalacak şimdiden teşekkürler saygılar.

Kardeşim, o fiyatlara temiz cross makine alınabilir. Çinli commuter sahibi biri olarak söylüyorum pişmanım. 150 lik cross ile commuter arasında neredeyse hiç fark yok aksine crosslar daha konforlu ve her türlü arazi koşuluna geliyor. Sana tercihlerin arasında değil ama xtreme max 150 tavsiye ederim.

a1 ile mh drift kullanamazsın maksimum 125 cc ve 15 bg'i geçmemesi lazım.

bazı aksiliklerden dolayı maalesef bütçe düştü hemde benim isteğimle mondial 150 mg superboy nasıldır 0 alıp 1,5 2 sene kullanmayı düşünüyorum zamanla artçılı bazende 200 km lik uzun yollar şeklinde nasıldır bilirmisiniz bu motoru

c3y

Kardeşim motor arıza yaptığında tamir edicek kadar bilgin varsa çin motor al ama eğer yoksa sakın diyorum heleki uzun yol hiç gerek yok bozulduğunu düşün gece karanlıkta kaldın ıssız bir yerde çekici çağır dünya para anladınmı sakın hiç alma daha bölgende varsa kore taivan vs. bak sakın çinçon bulasma

ABİ BÜTÇE 4000 yoksa bende bakarım var sym falan ama bütçeme uymuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar