Arama sonuçlarınız

1. inzell

Karabuk Yolunda Kaza

Istanbul'dan Karabuk'e dogru giderken, sehir merkezine 30 km kala trafigi yolun kenarindaki toprak kisma vermisler. ileride kaza oldugu belliydi. bir sekilde motor kazasi oldugunu hissettim. hizasindan gecerken bir yanda uzeri gazetelerle ortulmus, sadece eli gorunen motorcu bir arkadas, diger...
  2. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Garipçe/Rumeli Feneri/Kilyos Gezisi

[MT İstanbul] Garipçe Köyü/Rumeli Feneri/Kilyos Gezisi - 22 Mayıs '11 Pazar
  3. inzell

[MT İstanbul] Garipçe Köyü Gezisi - 22 Mayıs '11 Pazar

Sevgili Dostlar; Cruiser kullanıcılarının bir araya gelerek oluşturdukları GARAJ grubu olarak, güzel havalar için geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Pazar gezilerinden birini daha gerçekleştirmek istiyoruz. Bu kez rotayı Garipçe Köyü’ne doğru çevirdik. Gezi açık bir gezi olup katılım...
  4. inzell

Maket Motosikler Koleksiyonu (20 Adet)

Modeller hakkında detaylı fotoğraf isterseniz özel mesaj gönderiniz. İstanbul içi elden teslimat yapılır. Diğer yerlere karşıdan ödemeli kargo yapılır. Koleksiyonun tamamına istediğim rakam 300 liradır. Çoğu nadir bulunan modellerdir. "Lütfen takas teklifi yapmayınız!" BMW K1200S [1:18]...
  5. inzell

Yamaha Dragstar Aranıyor!!!

İlgili arkadaşlardan özel mesaj bekliyorum. Max 7.500 TL bütçem var.
  6. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Polonezköy Gezisi - 10 Nisan '11

Merhabalar, bu hafta sonu pazar günü (10.04.2011) cruiser kullanıcıları olarak Polonezköy'e sürüyoruz. Bize katılmak isteyenleri memnuniyetle bekleriz. Gideceğimiz Yer: İstanbul/Polonezköy (Google Maps) Buluşma noktası: GARAJ (Google Maps) Buluşma Saati: 12.00 NOT Olası yağış durumunda, sürüş...
  7. inzell

Yüksek Hacimli Motorlarla Takaslı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-mondial-150-mr-akbaba-45301270/detay İlandaki motorumu büyütmek istiyorum, takas düşünen olursa hiç çekinmeden özel mesaj atabilir. Şartlarım; 250cc ve üzeri olması Hiçbir arızasının olmaması Vergi borcu/trafik cezası varsa tarafınızdan...
  8. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Maşukiye/Kartepe Gezisi - 27.03.2011

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları İzmit/Maşukiye Gezisi - 27 Mart '11
  9. inzell

Mondial 150 MR Vulture - Sıfır Tadında

Marka: Mondial Model: 2011 Km: 4500 Motor Hacmi: 162 cm3 Motor Gücü: 14 HP Silindir Sayısı: 1 Vites: Manuel (5) Renk: Siyah http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-mondial-150-mr-akbaba-45301270/detay
  10. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları İzmit/Maşukiye Gezisi - 27 Mart '11

Merhabalar, cruiser kullanıcıları olarak havaların güzelleşmesiyle beraber geçen hafta bir sürüş yapmıştık. Tadı damağımızda kaldı ve şimdi daha kapsamlı bir organizasyonla Maşukiye'ye süreceğiz. Bize katılmak isteyenleri bekliyoruz. Gideceğimiz Yer: İzmit / Maşukiye Buluşma noktası: GARAJ...
  11. inzell

Sony PSP+UMD Oyun+700 ISO Oyun+4GB Hafıza Kartı

Öncelikli olarak belirteyim piyasadaki ikinci el PSP'ler gibi ölü bataryası yoktur. Az ve özenli kullanıldığından hala ilk günkü performansındadır. Yani PSP'mi aldıktan sonra batarya masrafınız olmayacak. Ayrıca içi hiç açılmamış ve kasası tertemizdir. PSP serileri arasında kıyaslama yaparsak...
  12. inzell

‎[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Pazar Gezisi - 13.03.2011

Cruiser kullanıcıları olarak bildiğiniz Garaj Grubu, cuma toplantılarından sonra hafta sonu etkinliklerine de ufaktan başlamıştır... Biz deneme sürüşümüzü bugün yaptık. :) Bir sonraki sürüşümüzde başlığımızı da açacağız, herkesi aramızda görmek isteriz... Bu arada onca cruiserı dağa taşa, suya...
  13. inzell

[MT İstanbul] Fuara Sürelim Etkinliği 27 Şubat '11 Pazar

Arkadaşlar cruiser kullanıcıları olarak her hafta etkinlik düzenliyoruz biliyorsunuz. :) Bu haftaki etkinliği, fuarda MT'ye destek olarak yapmaya karar verdik. Bize katılmak isteyen herkesi fuar sürüşüne bekleriz... Haremden vapur ile geçip Eminönü'nden sahil sürüşüyle gitmek keyifli...
  14. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 18 Şubat Fotoğrafları

Bir cuma akşamı cruisercılar buluşmasından daha merhaba...
  15. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 04 Şubat Fotoğrafları

Yeni bir cuma akşamı buluşmasıyla bir araya geldik. İşte o keyifli buluşmanın fotoğrafları:
  16. inzell

[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 28 Ocak Fotoğrafları

Katılan tüm motorcu arkadaşlara teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek dileğiyle...
  17. inzell

Motosiklet Maketleri - Gerçeğiyle Birebir

Motosiklet garajımı sık sık yeniliyorum ve arada tema değişiklikleri yapıyorum. Bu nedenle bazı modelleri elimden çıkarmam gerekiyor. Aynı zamanda takas tekliflerine de açığım, sevdiğim bir modelse anlaşabiliriz. İstanbul Anadolu yakasındaysanız ücret karşılığında Türkiye'nin her yerine kargo...
  18. inzell

Full Akaryakıt Nasıl? Litresi 3.68 TL

Civardaki diğer istasyonlara göre litresi yaklaşık olarak 15-20 kuruş daha ucuz. Daha önce hiç oradan yakıt almadım. İçinizden burayı kullanan var mı? Varsa görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler...
  19. inzell

İstanbul/Pendik e-Randevumu İptal Ettim

Daha önceden aldığım randevumu iptal ettim, şu anki randevu durumuna göre 1 ay daha erken bir zamanda. Yetişen 7 ocağa randevusunu alır... :) https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/ajanda.aspx Ayrıca sizlerden ricam, bir şekilde işlemlerinizi randevu tarihinden önce hallettiyseniz muhakkak almış...

Yeni mesajlar