[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Garipçe/Rumeli Feneri/Kilyos Gezisi

[MT İstanbul] Garipçe Köyü/Rumeli Feneri/Kilyos Gezisi - 22 Mayıs '11 Pazar

sariyergaripcegezi28.jpg

sariyergaripcegezi27.jpg

sariyergaripcegezi26.jpg

sariyergaripcegezi24.jpg

sariyergaripcegezi25.jpg

sariyergaripcegezi23.jpg

sariyergaripcegezi20.jpg

sariyergaripcegezi22.jpg

sariyergaripcegezi21.jpg

sariyergaripcegezi19.jpg

sariyergaripcegezi18.jpg

sariyergaripcegezi16.jpg

sariyergaripcegezi17.jpg

sariyergaripcegezi15.jpg

sariyergaripcegezi14.jpg

sariyergaripcegezi12.jpg

sariyergaripcegezi9.jpg

sariyergaripcegezi10.jpg

sariyergaripcegezi8.jpg

sariyergaripcegezi7.jpg

sariyergaripcegezi5.jpg

sariyergaripcegezi6.jpg

sariyergaripcegezi4.jpg

sariyergaripcegezi3.jpg

sariyergaripcegezi1.jpg

KAtılan tüm dostlara teşekkürler. Zevkli bir pazar günüydü.

Süper bir gezi yapmışsınız,tebrik ederim arkadaşlar.Ben gelemedim buna ama resimlerden gördüğüm kadarıyla gelmiş kadar oldum:)

Çok güzel bir gezi oldu hazırlayan ve emeği geçenlere teşekkürler.

Çok keyifli gezi oldu gerçekten de... Yanlış saymadıysam 15 motorduk. Bir çok eksiğimiz vardı aslen, rahatlıkla 25 motor sürebilirdik. Bir dahaki sefere artık :)

Güzel bir gezi

Değerli dostlar;yapmış olduğunuz bu geziniz harkulade olmuş ve güzel resimler çekerek yaşadığınız anları bizlerle paylaşmışsınız emeğinize sağlık.Allah kaza bela vermesin.

Resimleri incelerken iki motor dikkatimi çekti.
İlk motor plakası 34 GLZ 87 olan Mor renkli Ramzey orjinal mi? Ve evet hem elektrik marşlı hemde ayak pedal marşlı?

İkinci motor ise 34 AT 9398 plakalı Chopper Kırmızı Siyah olan acaba markası hangi motor acaba?

Bende bir shopper hayranı olduğumdan bu iki motor çok dikkatimi çekti.

Abi AT için tamam ama GLZ için yapmamalıydın bu yorumu. Artık susmaz GLZ plakalı arkadaş :mrgreen:
AT 9398 Dragstar 650 classic
GLZ 87 Jinlun 150 :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

9398 => BBelt
87 => yasdal

Abi direk en dikkat çeken 2 motoru yazmış amca,yani işte budur algıda seçiçilik:)
Bu arada son resim Sons of Anarchy'nin İrlanda'da geçen bölümlerindeki gibi çıkmış!:):)

Verdiğiniz yanıt için ve bu konuda bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.İkiside kendi dalında farkındalık gösteriyor.Meraklısı olayı algılıyor :)

Ayrıca ilk resimden itibaren aşşağıya doğru resimleri saydığınızda tam 14.cü resimde yer alan 3.cü sıradaki Chopperdeki orjinal el yapımı ön camdan benim Ramzey ime yaptırmak istiyorum.İstanbul bu konuda kendini aşmış bir metropolimiz ama İzmir de bu tarz işleri yapan çok az ve ben henüz yapanına rastlıyamadım bakalım bir şekilde olayı çözümliyeceğim.

Son düzenleme:
Onu ben yaptırmadım fakat yeni bir cam yaptırmayı düşünüyorum. Önümüzdeki h.sonu değil birdahaki h.sonu yaptırabilirim. Bir arkadaş vasıtasıyla ucuza kapatacağım sanırım. Yaptırır ve beğenirsem yayınlarım :)

en kısa zamanda birdaha buluşmak dileğiyle .. elimde 4 5 tane vidyo var ama nasıl atıldığını bilmiyorum.youtube den yükleyip paylaşmayı düşünüyorum en kısa zamanda

Evet, evet. Videoları görmek keyifli olur. Hadi bekliyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar