Arama sonuçlarınız

1. halilihsan

Racing motorlar niye tehlikelidir?

İyi aksamlar dostlar.Bu motorları kullanan kullanmayan herkes bilir.Çok seri , hız tutkusu olan arkadaslar için birebirdir.Tehlikeli olan racing motorlarmıdır yoksa tehlikeyi yaratanlar bizmiyiz?Forum'da bir kaç konu inceleyerek bunları yazıyorum.Çok tepki görülüyor tepki gösterenlerin içinde...
  2. halilihsan

Taksim'den motorcu uçtu

Kaynak
  3. halilihsan

Honlei Jagon 125cc

|Honlei Jagon 125cc Motorumu aldım.w Öncelikle iyi akşamlar.Bu konuyu acayım mı acmıyayım mı diye 2 gündür düşünüyorum.Düşünmemin sebebi resimlerde gördüğünüz üzere çok iyi bilinen bir motor değil kimi bilir kimi bilmez.Köyde kullanacağım için bu motoru uygun gördüm.Ben bu motoru 2.el aldım ve...
  4. halilihsan

|_Rektefe_|

İyi Akşamlar.Kanuni motorumu bir ustaya yani tanıdığıma böyle böyle anlattım.Motorumda duman falan var egzosttan purçuk purçuk yağ atıyor ne yapmam gerek diye Rektefe ile işin hallolur dedi?Rektefe ne demek ve bana kaça patlar?::sos::
  5. halilihsan

=> |Motobisiklet |

Sivaslı tamirci çırağı, yol masrafını hafifletmek için bisikletini motora çevirdi. Veysel Yaman, evi ile işyeri arasındaki 3 kilometrelik yolu son bir haftadır bu mesafeyi bisikletten bozma motoruyla kat ediyor. Sanayi'de çırak olarak çalışan Veysel Yaman'ın icadı görenleri hayrete düşürüyor...
  6. halilihsan

Elektirik tehsisatı

İYİ AKŞAMLAR.MOTORUM ELEKTRİK AKSAMINDA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜYORUM.FAR,SİNYAL VE STOP LAMBALARI YANMIYOR.SADECE ÖN FARI AÇINCA HAFİF KIZARIYOR.KM SAATİ VİTES GÖSTERGELERİ BENZİN VE FREKANS GÖSTERGESİ ÇALISIYOR.SİGORTASINI DEĞİŞTİRDİM.SONUÇ AYNI SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM.:cat:
  7. halilihsan

Motorumdaki Beyaz duman

Hayırlı akşamlar.Bir hafta önce aldığım kanuni tigrina motorumun (2.el) beyaz duman atıyor yağın eskimiş olmasını düşünerekten yağını değiştirtim.Değiştirmeden önce duman daha azdı herhalde yağ eksilti şimdi ise biraz daha fazla motorun çalışmasında bir problem yok soğukta bile marşla tek...
  8. halilihsan

Kanuni Tigrina Hakkında !

Arkadaşlar bu gün 2.el kanuni tigrina aldım.Tabi ikinci elde her zaman olduğu gibi ufak tefek masraflar var.Ben motorun komple yenilemek istiyorum yani ne diyorsunuz ona panzot muydu neydi dış aksamını komple değiştiricem bu kaca mal olur?Bir erif cahil galiba depoya yağ koymus (öyle dedi...
  9. halilihsan

Motorsiklet teslimatı anahtar teslim midir?

Mondial Olsun Ramzey Honda Suzuki vs. Motorları sıfır bayiiden aldığımızda Plaka ile birlikte bize teslim edilir mi?Yoksa motora biçilen fiyatı verip cekip gelirmisin? acemi olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın...:pale:
  10. halilihsan

1500 YTL Civarı motor arıyorum....

1.500 ytl civarı motor arıyorum 0 olacak önerilerinizi bekliyorum mondial hariç lütfen Ramzey motorları nasıl bilirsiniz mesela 100lük cup yorumlar için teşekkürler...
  11. halilihsan

2T & 4T Motorların çalışma prensibi ve kullanıldığı yerler

2 ZAMANLI MOTOR İki zamanlı motor, içten yanmalı bir motor tipidir. Daha yaygın olarak kullanılan dört zamanlı motordan farkı, pistonun lineer hareketlerinde 4 yerine 2 stroka sahip olmasıdır. Fakat bu iki strokta, 4 zamanlı motorda oluşan 4 işlemde (emme, sıkıştırma, yanma, egsoz) meydana...
  12. halilihsan

Motorumdaki Tuhaf ses ?

Hayırlı akşamlar dostlarım Sizlerden bir sorum olacak Şuan Elimde Baotion 125cc Scooter var.Ben buna sekaman attırdım cillop gibi oldu 2000 km yaptım motor ile 80kh a geldiğinde egzostun oradan mı motordan mı bir zarıltı geldiğini duyuyorum ve ses beni bir hayli rahatsız ediyor sebebini...
  13. halilihsan

MİNSK 125cc hakkında bilgi almak istiyorum

MİNSK 125cc hakkında bilgi almak istiyorum ve bana avantajları ve dezavantajlarını sayabilirmisiniz?? TEŞEKKÜRLER.

Yeni mesajlar