Arama sonuçlarınız

1. halilihsan

İstanbul'da 1 Mayıs Alarmı

İSTANBUL'DA 1 MAYIS ALARMI Dikkat! Yollar trafiğe kapatılacak, metro, tramvay ve finiküler çalışmayacak... Bu haberi okumadan sabah dışarı çıkmayın İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metro, İDO ve İETT seferlerinde 1 Mayıs nedeniyle düzenleme yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan...
  2. halilihsan

Satılık Crusier...

ZEALSUN PRİNCE 150-19 CRUSİER http://www.sahibinden.com/tekirdag_dan_zs_150_crusier_full_korumali-81WQQaXQQ13602986WQQpXQQdisplayitem
  3. halilihsan

Bu gece saatlerinizi ileri almayı unutmayın!

Bu gece saatlerinizi ileri almayı unutmayın Yaz saati uygulaması başlıyor. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ileri saat (yaz saati) uygulaması kapsamında, bütün yurtta saatler, bu gece saat 03.00'ten itibaren bir saat ileri alınacak. Bakanlar Kurulu kararıyla...
  4. halilihsan

Kamyon Vagon'u Çekerse!

Hayırlı aksamlar.Kendim çektiğim bu kareyi sizlerle paylaşıyorum hiç bir yerden alıntı değil bunu görünce şok oldum:mrgreen:İlgiç ama gercek olan bu olay hakkında yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum :queen:
  5. halilihsan

Dünya Motokros Şampiyonası İstanbul'da

Parkur Ayrırtılı bilgi www.mx1istanbul.com
  6. halilihsan

Mondial'in iki yeni modeli & Özellikleri

__________________________________________________________________________________
  7. halilihsan

KANUNİ'nin dört yeni modeli & Özellikleri

KANUNİ BS 100 ÖZELLİKLERİ Fiyatı : 1.699,00 TL Motor : Tek Silindir 4 Zamanlı Ön Amortisör : Teleskopik Silindir Hacmi : 97,2 cm3 Arka Amortisör : Hidrolik çift amortisör Silindir Çapı - Stok : Yakıt Tankı Kapasitesi : 9,5 Litre Sıkıştırma Oranı...
  8. halilihsan

Tünel açıldı, 1 saatlik yol 7 dakikaya indi

http://img10.imageshack.us/img10/5733/taxreturnimage.jpgTünel açıldı, 1 saatlik yol 7 dakikaya indi İstanbul ulaşımını rahatlatacak olan dev proje "7 Tepeye 7 Tünel" projesinin ilk etabı olan Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli törenle hizmete girdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı...
  9. halilihsan

Neydim? Ne oldum? Ne Olacağım?

Anlayan Sivrisinek Saz Anlamayana Davul Zurna Az! Peygamberimiz (s.a.v.) zamanında Salebe isminde bir zat, Resulü Ekrem (s.a.v.) Hazretlerini o kadar severdi ki, nerede olursa olsun Efendimizin mübarek seslerini işitirlermiş. Lakin kendi çok fakir olduğu için evlatlarının üzerlerini örtecek...
  10. halilihsan

Motosiklet Kullanırken Panik Atak yapanlar için sizlere Bir Formül

ALINTIDIR! PA ğın etkisini azaltmanın tarafimdan denenmiş formülü ..(1983 yilinda keske PA taninsaydi tedavisi bilinseydi) (butun deneyimlerim bu kadarla sinirli degil bunlar ozetdir) ---------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar..Doktorunuz tarafindan PA...
  11. halilihsan

Sıfır Honda Cbr 125 alacaklar bu ilana göz atsın

İyi akşamlar sahibinden.com da dolasırken bu ilan gözüme ilişti sıfır alacaklar için çok büyük fırsat faydalı olur insallah:bounce: Buradan
  12. halilihsan

Motosiklet Yıkama tabancası

Aşağıdaki linklerden Marka ve fiyatını öğrenebilirsiniz http://www.e-hirdavat.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=10267 http://www.e-hirdavat.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=10268
  13. halilihsan

Lastik Parlatma [ Yağmur Çamur Farketmez]

İyi aksamlar arkadaslar.Ben ne zamandır merak ediyordum araçların lastiklerini sıfır gibi nasıl parlatıyorlar diye araştırma yaptım bir forumda yoktu.Google sayesinde bu verilere gözüm ilişti doğru mudur yanlıs mıdır bilemem ama deniyen arkadaslar var mı banada yardımcı olursalar sevinirim belki...
  14. halilihsan

Bosch Akü saçmalığı !

Hayırlı aksamlar.Bu gün motoruma Bosch marka 12V 9Amper akü aldım.Satan kişi bunların yurtdısından geldiğini ve suyunun olmadığını söyledi.Bir elektirikciye gidip doldurtup şarj edilmesi gerektiğini söyledi.Bana saçma geldi ama sizce ne yapmalıyım dediği doğru mudur?Sağolun.:rendeer:
  15. halilihsan

iki resim arasındaki 5 fark (r1,zekeriya beyaz)

Alıntıdır! :queen::queen::queen::queen:
  16. halilihsan

Motosiklet.net Ekran Koruyucu Dalın içeri bayılacaksınız(:

Herkese iyi aksamlar.Sizler için yaptığım basit, kullanıslı, şık ve bilgisayarınızı yormayan bir ekran koruyucudur.İndirip denemeden yorum yapmayın arkadaslar gercekten cok güzel olduğuna inanıyorum.Dahada geliştirmek isterim tabiki bu basit oldu.İyi geceler.... :rendeer: Buradan İndiriniz...
  17. halilihsan

Milli Servet çöpe Gidiyor

MİLLİ SERVET ÇÖPE GİDİYOR Türkiye’ de maalesef kanunlara uygun motosiklet kullanımı konusunda yeterli bilinç henüz yerleşmedi. Plaka, muayene , kask, gürültülü ekzoz, sürücü belgesi gibi eksikler sebebi ile birçok kentte motosikletler bağlanıyor ve cezaya maruz kalıyor. İşin bir diğer...
  18. halilihsan

Elektrikli Bisiklet-merak Edilenler

Arkadaşlar... baktım ki bu elektrikli scooterlarla ilgili baya bi soru var. böyle bir konu açıp,kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak istedim...
  19. halilihsan

Trafik Magandası (yorumsuz+fotograflı)

alıntıdır..
  20. halilihsan

Bir kaç SS motor videoları Umarım Beğenirsiniz!

İyi akşamlar dostlarım.Sizlerle bir kaç Tane hosunuza gidecek içinizi kıpırtadak ss görü ntüleri son klip komiklerden seçme çoğu kişinin bildiği honda suzuki harley motorların egzost sesini taklit eden birinin çekilmiş videosudur.İyi seyiler beğenirsiniz umarım. İçindekiler 2005 Honda...

Yeni mesajlar