Arama sonuçlarınız

1. Zodium

Motosikletini GAZ ile yikayan varmi?

Scooter'i yikiyorlardi gayetde temiz görünüyordu bilgili arkadaslardan fikir almak isterim zarari varmi faydasi olurmu?
  2. Zodium

Gittigidiyor'dan artik banka kartlari ile alisveris yapabilirsiniz

Garanti bankasi kartlari haric tüm banka kartlari ile artik gittigidiyor'dan alisveris yapmak mümkün.
  3. Zodium

Harley Davidson Parfüm

ariyorum ama bulamiyorum after shave'de olabilir varmi arkadaslar bildiginiz yer.
  4. Zodium

einhell egs 3600

bu akü sarj cihazini gittigidiyorda gördüm begendim ve aldim ama türkiyede satilmiyor yanilmiyorsam hic bir yerde bulamadim acaba aranizda bu cihaz hakkinda bilgi sahibi olan varmi?
  5. Zodium

einhell egs 3600

bu akü sarj cihazini yeni aldim ve profesyönel bir makina ama türkiyede satilmiyor galiba gittigidiyorda gözüme carpti aldim ama bu ürün hakkinda hic bir bilgi bulamadim bilen varmi bu ürünü arkadaslar?
  6. Zodium

Bunun ile aküm sarj olurmu

7.2-14.4v sarj aleti var bunun ile kymco grand dink 250 motorum sarj olurmu olursa nelere dikkat etmeliyim tesekkürler.
  7. Zodium

Bunun ile aküm sarj olurmu

7.2-14.4v bir sarj aleti var kymco grand dink 250 motorumun aküsü bunun ile sarj olurmu olursa nelere dikkat etmeliyim tesekkürler.
  8. Zodium

maxi scooter ile uzun yol nasil yapilir

ekim 15 inde nisanlim yurtdisindan geliyor insallah alanyadan antalya havalimani ortalama 200 km.250 cc motosikletim ile gidip alip beraber dönücez motoru yeni aldim ilk defa uzun yola cikicam neler tavsiye edersiniz.
  9. Zodium

Tag Heuer saat aliyorum

tag heuer formula 1 serisi bir saat aliyorum yarin saat orjinal fiyati ise 795 dolar anlayan varmi bu saatten yorumlariniz varsa sevinirim.
  10. Zodium

Ustalara sorum var

merhaba arkadaslar 250 cc maxi scooter'im var ic bobinde 2 sargi yanmis durumda ama motosiklet faal durumda bunun herhangi bir zarari olurmu yoksa bu sekildede devam edilebilirmi tavsiyeleriniz neler tesekkürler.
  11. Zodium

Bobin degismez ise ne olur ?

merhaba arkadaslar bobinimde 2 sargi yanmis durumda motosiklet faal suan simdilik sorun yok degistirmez isem sorun cikarirmi tavsiyeleriniz neler tesekkürler.
  12. Zodium

Bobin degismez ise ne olur ?

merhaba arkadaslar bobinde 2 sargi yanmis ama digerleri saglam degistirmezsem sorun olurmu zararlari nedir tavsiyeniz nedir tesekkürler.
  13. Zodium

IC BOBIN YANMIS KONJEKTÖRDE ARIZALIYMIS TAVSIYE

Bugün bir bakima sokayim dedim motorumu usta 2 saat sonra aradi akü sarji barindirmiyor cok kisa sürede bitiriyormus konjektör arizali ve ic bobinde degismesi gerekiyormus iki parcanin toplami iscilik haric 400 lirayi buluyor :( ne yapmaliyim arkadaslar tavsiyelerinize ihtiyacim var :(...
  14. Zodium

AKÜ SARJI CABUK BOSALTIYOR VE IC BOBIN YANMIS BEYLER

Arkadaslarim bugün servise götürdüm genel bakim icin usta dediki akü sarji aliyor ama cabuk bosaltiyor degissede bir sey fark etmez konjektör arizali ve ic bobin yanmis dedi ne yapmami önerirsiniz orjinal kymco bobin 225 konjektör ise 130 tl :( su an saat gibi scooter'im ama usta en kisa zamanda...
  15. Zodium

motosiklete ipotek?

selamlar motosikletime ipotek koydurup kredi cekmem mümkünmü bilginiz varmi?
  16. Zodium

Suzuki DR800 Hakkinda Yardim

Merhaba arkadaslar forumda yeniyim bilgilerinize ihtiyacim var..bende 2005 model 5600 km.de 250 lik kymco grand dink var ve bir takas teklifi var 93 model 70 bin km.de mavi saat gibi bir suzuki dr800 ile takasa girmek isteyen bir polis bir arkadas var ne dersiniz ne yapayim bildigim kadari ile...
  17. Zodium

kymco grand dink cok yakiyor yardim pls.

motor 5500 km.de km.de 20 krs civari yakiyor yakit tasarrufu icin ne yapmam lazim yardimlarinizi önerilerinizi bekliyorum dostlar. ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ---------- motosiklet 250 lik bu arada.
  18. Zodium

5500 KM DE ATES KIRMIZISI 250 CC MAXI SCOOTER

KYMCO GRAND DINK 250 2005 MODELDIR TÜM BAKIMLARI YETKILI SERVISINDE YAPILMISTIR MUAYYER BIR MOTOSIKLETTIR BILEN BILIYOR CIN MALLARI ILE KARSILASTIRMAYIN KALITESI HONDA YAMAHA KADAR YÜKSEKTIR AKSINI KIMSE IDDIA EDEMEZ KULLANANLAR IYI BILIRLER BU MOTORUN DEGERINI MOTOSIKLET ALANYADADIR GELIP...
  19. Zodium

LS2 MI BEON MU?

bu iki kask markasi arasinda kaldim siz olsaniz hangi markayi tercih ederdiniz.
  20. Zodium

LS2 mi BEON mu?

bu iki kask markasi arasinda kaldim yardimci olurmusunuz.

Yeni mesajlar