kymco grand dink cok yakiyor yardim pls.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor 5500 km.de km.de 20 krs civari yakiyor yakit tasarrufu icin ne yapmam lazim yardimlarinizi önerilerinizi bekliyorum dostlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

motosiklet 250 lik bu arada.

Şimdi bu modeller normalde bu kadar yakıyor ve bu da benim için çok mu diyorsun, yoksa olması gerekenden fazla yaktığı için mi çok diyorsun, onu bilmek lazım :)

Eğer olması gerekenden çok yakıyor diyorsan, öncelikle hava ayarı, buji vs kontrolü ve sübap ayarlarını düşünmek lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi bu modeller normalde bu kadar yakıyor ve bu da benim için çok mu diyorsun, yoksa olması gerekenden fazla yaktığı için mi çok diyorsun, onu bilmek lazım :)

Eğer olması gerekenden çok yakıyor diyorsan, öncelikle hava ayarı, buji vs kontrolü ve sübap ayarlarını düşünmek lazım.

yakmasi gerekenden fazla yakiyor.

Eh dediğim hususlar o zaman :)
Zaten mevsim de değişiyor, bir genel bakım iyi olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eh dediğim hususlar o zaman :)
Zaten mevsim de değişiyor, bir genel bakım iyi olur.

öyle diyorsan öyledir peki hocam yakit tasarrufu acisindan ne önerirsin mekanik ayarlarin disinda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
headshot :)

125 lik motorlar bile 3 litre civarında yakıyor.Hem 250 lik hemde cüsseli rüzgar katsayısı yüksek bi motor.Birazda agresif kullanıyosan bence fazlada düşüremezsin.

Motosikleti
750x
Otomatik vites olan her araç çok yakar.
Motosiklette böyle, otomobilde, VIP minibüste.

F54

motor 5500 km.de km.de 20 krs civari yakiyor yakit tasarrufu icin ne yapmam lazim yardimlarinizi önerilerinizi bekliyorum dostlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

motosiklet 250 lik bu arada.
bence fazla değil normal sonuçta yamaha cygnus 125 cc olduğu halde bakımlı da ama 15krş civarı yakıyor yani sen bence şikayet etme

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla üstadim sikayet edilmeyecek gibi degil yani ama genel bakim yolu gözüktü gibi hafta ici yavruyu bakima sokalim bakalim neler degisecek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar