Arama sonuçlarınız

1. M

Sıfır Ürünler: Mont, Pantolon, Eldiven CE Belgeli !!!

Arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse; Mont: sırt koruması + dirsek koruması + omuz koruması. % 100 Su geçirmez ve kollarda + göğüs bölümlerinde havalandırma cepleri var ( Fermuarlı ) Pantolon: Bacak kısmının yan taraflarında koruma + diz kapağında koruma var. % 100 Su geçirmez. Eldiven...
  2. M

Kış Gününde Üşümeyin !

Arkadaşlar iyi günler. Aşağıdaki belirtilen fiyatlar tek alımlarda 140 TL'dir. Eğer mont ve pantolon ikilisini almak isterseniz belirtin. Mont + Pantolon takımını alırsanız 240 TL + Maske hediye edeceğim. Ürünlerim kesinlikle hiç kullanılmamıştır. İstanbul içi elden teslim edebilriim. Diğer...
  3. M

Nebel Pantolon 100 TL !!! Sıfır, hiç kullanılmamış.

Arkadaşlar bilgisayarıma parça alacağım için, fiyatını aşağıya çektim ve kısa bir süreliğine 100 TL Large beden. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Ürün...
  4. M

Nebel Marka Kışlık Motosiklet Montu Ve Pantolonu + Yazlık Eldiven

Arkadaşlar motosiklet konularımı görenler olmuştur. Ailevi sebepler oldu ve ameliyat nedeni ile motosiklet alamayacağım. Canım sağolsun başka bir gün alıp yine aranıza katılırım elbet. :mrgreen: Arkadaşlar linke tıklarsanız detayları görürsünüz. İstanbul içi olursa elden teslim yapabilirim...
  5. M

Honda CBF eskiden ucuz iken, şimdi daha pahalı ! Bu zamların nedeni nedir?

Arkadaşlar iyi günler. 2008 gibi tarihlere bakıyorumda Honda Cbf 150 3.600 liraya alınırken, şimdi 4.150 civarı. Honda bu zamları kendisi mi yaptı yoksa kış geldiği için mi böyle? Aynı şekilde Yamaha Ybr 125'te öyle. Mecbur bu fiyata almak zorunda mı kalacağız? :silent: Doğrusu bana bu fiyata...
  6. M

Bana vitesli motosiklet konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?

Arkadaşlar iyi günler. 12-13 bin km scooter kullandım buna maxi de dahil ( 150 Zat maxi sayılır geniş çaplı. :mrgreen: ) Ehliyetimi aldıktan sonra kısmetse ybr'den vazgeçtim, Honda Cbf 150'ye yöneldim. Debriyajı sık, vites kolunu yukarı attır debriyajı bırak, gaz ver.. Bu olayları teknik olarak...
  7. M

2008 - 2009 5-8 bin km'yi geçmemiş ybr fiyatı ortalama ne kadardır?

Arkadaşlar sahibinden.com gibi sitelere bakıyorum, herkes 2. el olduğunu unutup malına kafasına göre pay biçmiş. Tamam kardeşim, malına güzel bakmışsındır ama 2. elde fiyat düşüyor. Kafam çok karışıyor gerçekten.. 5,8 bin km arası 2008 veya 2009 ybr'ler ne kadar acaba ortalama? En fazla 3 bin TL...
  8. M

YAMAHA YBR 2009 ve 2010 kasasındaki farklılıkar?

Arkadaşlar iyi günler. 2. el motosiklet beğenmiştim ne yazık ki bugün gittiğimde satıldığını öğrendim. 10 bin km scooter tecrübem var. 0 alıp rodajını ben yapayım hem kafamda rahat olur diye düşünüyorum... 300 TL gibi rakam daha ekleyip yeni kasa mı alsak, yoksa 2009 uzay kafa mı? Tipi hoş 2010...
  9. M

Taksitle Yamaha YBR 125 Alacağım Bir Yer?

Arkadaşlar nakite sıkışığız. Bu yüzden taksit ile 2. el, 10 bin km'yi geçmemiş ve 2006 model Yamaha YBR almayı planlıyoruz. 2.5 Bin TL bütçemiz var. Olmazsa, 2005 model de olur. Yani motosiklet 4,5 sene yatmış olsun istemiyorum. Galeriler falan var mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim...
  10. M

Yolda kaldım, motosiklet benzin akıtıyor. :(

Merhaba iyi günler, aküsü bitmiş motosikletimi ayakmarşı'ndan güç bela çalıştırdım ve kağıthane'den beşiktaş'a doğru yol aldım. Arkadaşımla buluşma yerine geldiğimde yoldan geçen biri motosiklet benzin akıtıyor dedi. Hemen belirteyim, motosikletim 150 zat karbüratör biraz yukarıda ve o...
  11. M

Mondial 150 ZAT için akü tavsiyesi?

Merhaba iyi günler... Markası belli olmayan, kalitesiz aküleri ne yazık ki buradaki motosiklet tamircileri (!) 70 - 90 TL arası satıyor.. Duyduğuma göre burada bu kadar fahiş fiyatta olan aküler, eminönü-sirkeci'de 30 - 40 liraymış.. Motosikletime uyumlu kaliteli bir akü tavsiyesi verirseniz...

Yeni mesajlar