Arama sonuçlarınız

1. M

İş Sözleşmesinde Yazan Şey, Motosiklet Kaza Yaparsa Masrafları Sigorta Ödemiyor Mu?

Merhaba, Arkadaşlar, Dominos'ta işe başlayacağım, iş sözleşmesinde zararları kendim karşılayacağım yazıyordu da arkadaşa sorduğumda sigorta dedi. Yani motosiklet kazalarında sigorta karşılamıyor mu kazayı arkadaşlar? Yine de sorayım dedim, arkadaşta öyle dedi ama emin olmak istedim, sanırım...
  2. M

Portör muayenesini İstanbul'da kim yapar? :@

Arkadaşlar gitmediğim devlet hastanesi, sağlık ocağı kalmadı. Allah aşkına kim yapar bu muayeneyi? Özeller ise 35 - 50 lira arası fiyatlar istiyor. Bu parayla eldiven falan almayı planlıyordum, oda muayeneye gidecek gibi görünüyor. Devlet ücretsiz yapmıyor mu bunu?
  3. M

Termal İçlik Tavsiyesi? Paket Servis İşi

Merhaba, Arkadaşlar öğrenciyim, 7 - 8 ay çalışacağım paket servis işinde. Aileme kalsa daha basit işte çalış diyorlar ama para yetişmiyor borçlara falan. Bu yüzden paket servise geçeceğim geçici süre tekrar. Kask olarak LS2 alacağım ama içlikte karar kılamadım. Yani şu alt linkteki ürünler...
  4. M

Domino's Kuryeleri ve Diğerleri Son Durum Nedir?

Merhaba, En son Pizza Hut'da kuryelik yaptım 8 saat 850 TL civarı olması gerekirken 10 saat çalıştım 850 lirayı zor alabildim! Alamadım hatta.. Şu an Domino's şubesine bakacağım, o bölgeyi biliyorum ve çok kısa mesafelere yolluyor istisnalar hariç. Genelde 45 dk diyor servis süresi. Malum...
  5. M

Nedir bu kırmızı ışık çılgınlığı?

Merhaba, Bu sefer genelde taksiciler yapıyor.. Diye konuya girmeyeceğim. Trafikte en ön sırada olayım veya ortada yahut en arkada olayım, yeşil yanmasına 5 saniye kala ara gaz veren mi dersiniz, arabayı yavaş yavaş ileriye alan mı dersiniz? Bir de tam yeşil yanar yanmaz, hatta yanmadan 2 saniye...
  6. M

İstanbul'da vitesli motosiklet arıyorum pratik için Acil durum arkadaşlar!

Arkadaşlar selçuk ecza deposundan aradılar. En çok istediğim iş ama vitesli motosiklet kullanmada... Teknik olarak biliyorum, vites atmaya dahil herşeyi.. Ama işte debriyaj - kaldırma olayını tam yapma fırsatım olmadı. 2.5 yıllık scooter deneyimim var ve paket servis işindeyim. A2 ehliyetim var...
  7. M

Motosiklet arabanın üstüne devrildi ama adam sonra zabıt tutarız dedi?

Merhaba, Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar.. Paket servis işindeyim, paketi teslim ettim ve yolda kafama takıldı hesap yaptım.. 1 Lirasını eksik vermişim adamın, içime sinmez doğrusu, geri döndüm, yokuş olduğu için fren mandalını kitledim ve yan ayaklığı açtım.. Kaldırım kenarında hemen...
  8. M

Başımıza gelene bakın !! :(

Merhaba, Arkadaşlar 2010 Nisan'da biz mondial 150 zat aracı haysiyetsizin birine sattık ve gerekli paranın bir miktarını vermedi.. Herneyse, biz noterden kesinlikle satışını yaptık. Sonra bu .. herif yeni ruhsat çıkarmayıp annemin ruhsatını kullanmış, trafik sigrotası falan yok! Sonra işte bu...
  9. M

Para Hesaplama Paket Servis..

Arkadaşlar Merhaba, Paket servis işindeyim, bugün 11 TL açık çıkmış. Ya o kadar dikkat ediyorum ki.. Sanırım fişler kayboldu bunun dışında; Mesela 22.25 kuruş tuttu pizzanız. Adam size gelipte 50 TL + 2.75 TL veriyor. Siz bunu hesaplamaya kalkarken birden herif diyor tamam işte bozuklar kalsın...
  10. M

Nebel Full Koruma Su Geçirmez Mont 90 TL

Gerçekten paraya ihtiyacım olduğu için bu kadar indirdim. Kesinlikle bir kusuru yok, ürün sıfır. İstanbul içi elden teslim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-mont-nebel-100-su-gecirmez-hava-alabilir-full-koruma-50421901/detay/
  11. M

İstanbul'da Paket Servis İşi Arıyorum Arkadaşlar !

Sayın forum yöneticileri, açmış olduğum konu umarım doğru yerdedir. Forumda araştırma yaptım moto-sohbet bölümüne açılmış iş ilanı hakkında konular mevcut. :) Arkadaşlar bana gelirsek; Açıköğretim lisesi'nde okuyorum. 12.10.1993 doğumluyum, 2.5 yıldır motosiklet kullanıyorum ve a2 ehliyet...
  12. M

Trafik Şubesini Değiştirebiliyor Muyuz?

Arkadaşlar Merhaba, Ehliyet kursuna Kadıköy'de yazıldım ama bilmiyordum ki sınavlara orada gireceğim, trafik işlemlerini orada yapacağım ! Kursta söylemedi böyle bir şey. Ben Kağıthane'de oturuyorum, trafik ile ilgili işlemlerimi bu tarafa nasıl aldırabilirim? Şişli'deki trafik şubeden...
  13. M

Paket Servis İşi Arıyorum. İSTANBUL

Arkadaşlar umarım konu doğru yerdedir. :cat: 2 yıldır motosiklet kullanıyorum ve A2 ehliyetim var. 12.10.1993 doğumluyum. Daha önce 3 ay Burger King'de çalıştım. Neden çıktın diye soracak olursanız, maaşı yetersizdi. 630 TL Neredeyse tümü evin borçlarına, kredi kartı borçlarına gidiyordu...
  14. M

Nebel Sırıf Full Koruma Mont

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-mont-nebel-100-su-gecirmez-hava-alabilir-full-koruma-50421901/detay/ Fiyatı uygun arkadaşlar. Bazı ölücüler mesaj atıyor indirim olur mu? Diye.. Bakın normal bir fiyat koysam pazarlık sünettir derim ama fiyatı indirimli. Gerçekten bazıları...
  15. M

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

Arkadaşlar iyi akşamlar.. Arkadaşlar yaşım 17 ve ehliyetimi aldım sayılır.. 1,2 hafta kaldı trafik işlemleri var.. 2 yıllık motosiklet tecrübem var, 2 kere motosiklet değiştirdi bizimkiler, ben de kullanmıştım o sıra. :) Burger King'de kasiyer olarak ve ürün pişirmede çalıştım + satış...
  16. M

A2 Direksiyon sınavında yapılması gerekenler?

Merhaba, Bugün direksiyon sınavım var arkadaşlar. İşim dolayısıyla eğitimlere pek katılamadım. Yazılı sınava çalışabildim. Motosiklet kullanıcısıyım 2 yıldır, yani biliyorum ama aynayı, lastikleri kontrol gibi şeyler var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler..
  17. M

Nebel Kışlık Mont % 100 Su Geçirmez ve Full Koruma + Hediyeli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-mont-nebel-kislik-mont-100-su-gecirmez-ve-full-koruma-hediyeli-43927475/detay İstanbul içi elden teslim - diğer şehirlere kargo ile yollayabilirim. :cat: Ürünün etiketleri sökülmediği ve zarar görmediği halde geri iade alıyorum. Eğer uymazsa...
  18. M

Paket Servis Elemanı Olarak Çalışan Var Mı?

Merhaba, Yaşım 17 bir yandan okuyorum, bir yandan da cep harçlığı ve gerekli şeylerimi almak için paket servisi olmak istiyorum. 2 yıllık motosiklet deneyimim var. Ehliyetimi de bu sene alacağım. Sorun şu; Siparişi götürürken ben gideceğim yeri nasıl bileceğim? :silent: Sokakları v.b bilen...
  19. M

Çok Ucuza Sıfır Nebel Mont ve Pantolon !! 100 TL

Öncelikle şunu belirteyim; Sahibinden.com'da sorun yaşadığım için ilanları düzenleyemedim. Fiyat 130 TL görünüyor ama 100 TL'ye satıyorum. Kafanız karışmasın.. Kesinlikle kullanılmamış sıfır ürünlerdir. Not: Mont 100 TL - Pantolon 100 TL ikisi 100 TL değil, karışıklık olmasın. Arkadaşlar...
  20. M

Sıfır CE Belgeli Mont - Pantolon ...

Arkadaşlar iyi günler.. Ürünlerim hiç kullanılmadı ve bilgiler ilanda yazmaktadır. Arayıp MT'den olduğunuzu söylerseniz istanbul içi 125 TL mont veya pantolon.. Kapıda ödeme sistemi ile diğer şehirlere gönderebilirim. :cat: Numaram: 0531 359 63 49 Mont...

Yeni mesajlar